AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Aldatma değil sonuçta ikisiylede tanima uzerine sohbet muhabbet ediyor.
Samimiyetsiz bir davranış. Aynı şeyi bir erkek kıza yapsa tavrı ne olur?
Ümit vermiş oluyo dikkat etsin ahlarını almasın. bir kıza yakışmaz.
Yanlış ya onu taniycak ya diğerini, pazardan mal mi alıyo da secim yapıyo? Ben kendimi sectirmem. Olay çıkar!
İki tarafta bu biliyorsa degil ama ozellikle soylemiyorsa kandirma , aldatma ne dersen artik
Aldatma degil bu. Konusma daha sonra da birini secme.
kavun karpuz mu seçiyosun
@Lešković alakasi var mi? her erkekle arkadasca konusulamaz mi?
" Konusma daha sonra da birini secme. " demişsin. Kıvırma..
Adam işine gelmeyince olayı " arkadaşça konuşuyoruz " çerçevesine sokmak... :D
@Lešković ben zaten askimli cicimli konustuklarin arasindan birisini secme demiyorum
Valla ben senin gibi insanlar karşıma çıkınca 100 kişiyle aldatıyorum. İyi ki de aldatıyorum ellerime sağlık
@Lešković ah be kardesim. dediklerin birbiriyle nasil celisiyor biliyor musun. ama benim demek istedigimi anlayamadin. her konustugumuz bizi seven erkegi sevmek zorunda degiliz. sizin 1 kizi sevip 3 4 tane normal kiz arkadasinizin olmasi gibi dusun.
Arkadaşım sen bir erkekle flört ederken listede daha tonla erkek var mı? Var.
Ben erkeklere diyorum ki, bu kız senle flört ederken aslında başka adamlarla da flört ediyor. Yani tek olduğunuzu zannetmeyin.
Senin gibi tiplerin tek derdi, seçenekler arasında EN İYİ ERKEĞE SAHİP OLMAK.
Eldekilerden en iyisi kimse, " tamam" deyip adını AŞK koymak...
Menfaatlerine en çok uyan kimse.
O yüzden erkeklere diyorum değer vermeyin. Kabul ederse yatağa at. Kabul etmezse s*ktir çek. Zamanını harcama, ilgi verme...
@Lešković flort anlayisin seks ise bu anlattigin secenek sana tam da uygun olan. ancak kizla erkegin arkadas olarak konusmasini ille de flort olarak anliyosan tamam sen bilirsin
bir kızla bir erkek arkadaş olmaz. Sen karşındaki adama "arkadaş" diyorsan demekki adamı BEĞENMİYOSUN. Tipi yoktur, yakşıklı değidir vs. Sana vereceği bişey yoktur. MENFAATİNE uygun değildir de ondan arkadaşın... :D
Yoksa sevgilin yapmak isterdin. Elindeki fırsatı kaçırmazdın siz işinizi bilirsiniz...
Karşındaki adam burak özçivit gibi olacak ve sen onunla sadece arkadaş olacaksın öyle mi?
Bırak bu işleri... :D
@Lešković gayet yakisikli erkek arkadaslarim var. sevdigi bayanlari da arkadas olarak gayet seviyorum. bir insan senin sevicegin turde degilse davranis bicimi vb ya da “kankalik” hissi vermis ise size en basindan arkadas olarak gorursunuz o kisiyi
Bu da etken.
İlk izlenim önemli, yakışıklı olsam da karşı cinse arkadaşça yaklaşıp riske atmam. İlk dakikadan bunu hissetireceksin. Erkek gibi yaklaşıp erkek gibi davranacaksın.
He kadın seni beğenmedi mi. O zaman güle güle der sıradakine bakarsın. Kadından bol ne var
Yanlışlık yok bebeğim
erkekler yıllardır yaşattı blze
Aynen
Yo sonuçta sevgili değilsiniz arkadaşsınız arkadaş olarak birbirinizi tanımaya çalışıyorsunuz
Bence değil ama başkalarıyla da konuştuğunu söylemek gerek.
Çok doğru bişey bence hata yapmadan da denemeden de olmaz ki
Bize doğru görünüyor olabilir ama o iki erkeğin gözünden de epey yanlış bir hareket.
Aslında olması gerekip te, toplumun izin vermediği şey..
Sevgili değilsen, soz vermeyip kandırmamışsan nesi aldatma? Tanımadan nasil karar vericeksin
Alışkanlık yapar sonra o sectigin kişiyle ilk kavga da o günleri özlersin deneme
Birşey olmaz konuşma tarzına bağlı tabi nasıl konuştuğu önemli ümit verici sözler söylemediyse sıkıntı yok
Her ikisinede ümit veriyor. Ben bunu hiç doğru bulmuyorum.
Flort etmejte birsey yok. Ama bazi kezbanlar buna mavi boncuk dagitma diyor. 😂
Böyle devam ederse hiç karar kılamaz ki birinde insan saçma bence.
ayrı ayrı zamnlarda olmalı bence kafa karışıklığınıa neden olur öyle böyle kişileri küçük çocuklara benzetiyorum ya ne istediklerini bilmiyolar
Peki senin seçtiğin kişi de aynı sekilde olupta seni secmezse... İşte bu dramdır. 😁
senin flörtleştiğinde öyle yapsın diğerleride yapsın oldu sana flörtleşme zimciri kim kime dum duma
Flört derken sadece tanimaya çalışıyorsam evet ama hoşlanıyorsam hayır.
Böyle düşünen bir kadın için yarışmaya hazırım. Ona karşı ben de aynı ciddiyetsizlikle düşünebilirim.
Arkadaş gibi görüşüyorsa sıkıntı olmaz lakin ona uzatırsa bir gül diğerine uzatırsa bir gül olmaz.
Peki ya karsi tarafta ayni sistemi uygularsa
Sen onu sectiginde o baskasini secmis olursa 😂
Tanımak, yalnızca garantici ve çıkarcı ilişkilerin beklentisi. Oysa ilişki dediğin en güzel çıkarsız bir ilişkiye korkmadan adım atmakla olur.
Derin bir konu, nereden baksan farklı görürsün sonucu.
bisey olmaz ikisinden birini sececeksin hagisi sana daha yakin hisedersen
Kendini bilmeyenlerin yapabileceği bir davranış.
Biz bunu yaparsak "şerefsiz , haysiyetsiz , karakteriz oluruz kadın yapınca karar kılmak mı güldürme.
Kötü olmuş. Açık açık söyleseymiş birini daha tanımaya çalışıyorum diye her zaman dürüst olunmalı bence
İkisine de versin hatta hangisi iyi zikerse onu seçsin bu fenomenlerden mantıklı soru göremicez sanırım
Karaktersizlik diyen bay ve bayanların %50 yapıyordur.
Peki sen kabul eder misin senle birlikte birden fazla kadınla konuşmasını
İnsan ayni anda o. Kadar kişisinden hoslanamaz bence
Yanlış değil doğru kişiyi bulana kadar tüm kadınlar birer limandır
Yanlış, flört et olmuyorsa bıtır sonra baskasını tanı
Arkadaş olarak görüşmenin değil de yaşananların yanlısı oluyor
Böyle bir durumda grup yapmak kaçınılmazdır artık 👌
Zaten yakında dersiniz birkaç kişiyle yatıp hangisi daha iyi seks yapıyor ona göre karar veririz nesi yanlış dersiniz bunu bekliyorum
İnsanları yarıştırmak bu söylediğin şey!
Hoş bir davranış değil
Digeri seni gercek sevio belki umit verion sonra gidion o yanlis
Herseyı yanlıs gerıye kalanlar ne olacak aynı seyın sana yapılması hosuna gıdermı
Yanlış değil. Yanlış olduğunu düşünenler aynı duruma düştüklerinde doğrusunu yaparlar o. halde.
Aynen öyle :)
arkadaş olarak görüşüyor..
bunda bir problem yok ki..
Aynı an da birden fazla kişiyle konuşmak bana ters bir durum.
Olur canım ne olacak. Hatta birbiriyle tanıştırıp durumu anlatsın bunu yapan kişi. Tabi yiyosa 😀😀
Kavun karpuz bile seçerek alınıyor. Erkek için de bu durum geçerli olmalı.
Neden bir tane seçiyırsun orası yanluş hepsiyle devam et hepsinin tadı ayrı çünkü
Erkek aldatsa olmayan lafı söylersiniz ama siz aldatınca neresi yanlış dersiniz
Ben de aynısını yapıyorum. Hangisini önce yatağa atarsam onla devam ediyorum.
BAŞTAN YANLIŞ OLAN BİR DÜŞÜNCENİN NESİNİ KONUŞMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ. ERKEĞE DE KADINA DA UYGUN OLMAYAN BİR DÜŞÜNCE.
Giyim mağzasımı la bu seç beğen al,, gel gel erkeklerde özel indirim. Bir kelime var Cahille etme muhabbet...
Ne duzeyde oldugu onemli bence yoksa bir kizin erkek arkadasi olmucak diye bisi yok ama tutup umut verici bir isik yakarsa hepsine yanlis
dimi domateside seciyrouz sonuçta ama başkarını yokmuyrouz :D
bir empati kur bakalım hoşlandığın bir erkek seninle başka bir kız arasında tercih yapsa
o esnada biriyle cıkmiyorsan istersen 100 kisiyle konuş cunku konjstugun herles o an arkadaş konumundadir
Doğru diyorsun ama o 100ün 100üde aşık olursa ne yapacaksın
Ya bir gün tanımak istediği erkek sayısı 10'a çıkarsa?
Bazen çok değişik sorular geliyor.
Karaktersizlik olduğundan olmasın.