AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
225Cevap
Korkularım var. Evlenince adamın içinden Ayı çıkarsa? Evde bambaşka biri olursa. Anlaşmazlıklar kavgalar huzursuzluklar vs.. bu rahatlığı bırakıp risk almaya değer mi
Aynen bende öyle düşünüyorum. Mantıklı olan korkar zaten. Öylelerinden kurtulış yok. Boşansan da öldürür.
Sonu hüsranla bitiyor bu zamandaki evlilikler eksikler hep sevgi saygı sadıklık bunlar evlenip hayal kırıkları yaşamaktansa evlenmemek daha cazip bir fikir gibi geliyor
Eskiden sadece evlenince yapılabilen şeyler şimdi öyle olmadan yapılabiliyor da ondan. Doğrusunu düşünen bizler "geri kafalı" diye nitelendiriyoruz😊
Onu diyenler namus anlayışı olmayan insanlar
çünkü bir aşk tutturmuş gidiyorlar ama sevgi evlendikten sonrada oluşabilir illa aşkaa gerek yok evlenmek için
Evlenmek için bile bir birikim yapılması gerekiyor evlilikten sonra ki dönemleri anlatmiyorum bunun sorumluluklari da cabasi
Ben ben öyle düşünüyorum ama
Evlilik güzel bişey ama evlenecek seni bir ömür taşıyacak insan bulmak zor olduğu için bence sıcak bakmıyor olabilirler
Gerek aile içi geçimsizlikler yüzünden gerekse çevrede iyi gitmeyen evlilikler yüzünden evlilikten korkar olduk..
Şahsen anlaşamamaktan korkuyorum... Bir ömrün zehir olmasından... Ve bu devirde ne bileyim güvenecek pek fazla insanda yok...
Kutsal mı ehehehhehehe
Neler neler dönüyor. Kutsal olacak en son müessese evliliktir
Fransa gibi olur yakında herkes bir köpek alır evladım diye bakar avrupaya özeniyor bizim millet onlar gibi giyinip konuşuyor haberi bile yapıldı yabancılarda imaj degistirdi ama bizim millet boş durur mu haçlıya özeniyorlar
yoo bana kalsa direk evlenirim, tercih meselesi. bu devirde güvenicek birisini bulmak çok ama çok zor.
Özgürlüğümün kısıtlanmasını istemiyorum...
Ayrıca bizim türk erkekleriyle ömür mü geçer
yabancı erkekelrde senı beklıyor kos
Hayatında avrupa görmemiş sana fikrini sormadım ergenn
@gncmimar34
Ezikk kıza horozlanıcana aynaya bak seni kim ne yapsın, senin laf sokma çabasına girmeye çalıştığın kız avrupada tahsil gördü yabancılarla arkadaşlıkları var bokkk gibi ötmee burda, kıza bırakmam seni ben gömerim varoş
Offf modern comar. Hiç çekilmez. Avrupa'ya gidince kendini farklı sanan basit birey tipi 😏
Olgunluğa erişince anlarsın birseyleri.
Sana kemikmi attıkta ittt gibi havlıyorsunn hayırdır ezik fare beyinli daha ergenlikten çıkmamış burda konuşuyor😂 evet canım sende git avrupaya konuş bokk sineği
@Barkn699 senin gibi eziğe ne vize verirler nede pasaport gidemicen yerler hakkında atıp tutma sizin kaderiniz varoş mahallede top oynamak hadi aslanım uza...😂
Eyşancığım bırak şu ergenleri daha ağızları süt kokuyor gelmiş racon kesiyorlar burda
özgürlükleri kısıtlanır dıye ya da çoçuk istemedıklerı için her sey olabılır ama bence evlilik kadar güzel bir şey yoktur
Ben öyle bakmıyorum. Düzgün birini bulayım direk evlenicem. Birde kızım olursa daha ne istiyim 5 para etmez dünyadan
Anne-babalarına söz geçirip hür iradelerini kullanabilme imkanları olsaydı eski kuşaklar da dünden razı değildi muhtemelen
Sevgiliyken bile bir süre sonra sıkılıyor insan evli olup aşk ölünce karşı tarafa haksızlık diye düşünüyorlar sanırım
Not: Evlenmeyi düşünenlerdenim
Şahsen hayatım güzel. Huzurum bozulur diye korkuyorum. Haberleri izlemek yeterli zaten. Karısını, evladını döven veya öldüren yığınla.
Üzerine düşünmedim açıkçası. Benim için ama aile çok önemli bir kavram. Nasip olursa da evlenip yaparım 3-4 çocuk.
Şöyle bir bakıyorumda evlenen herkez Hep bir pişmanlık belirterek aklınız varsa evlenmeyin die tavsiye veriyolar
çünkü erkekler kadınları baskılıyor artık devir değişti. kadının görevi sadee yemek ve çocuk yapmak değil. kadınları uyandı beyler kolay gelsin
Helal olsun 😄😄
uyandımııı
@muratbatu mı ayrı yazılır ayrıca tek ı ile...
bravo size
Al işte. Bu zihniyet yüzünden evlenilmiyor. Kadınlar üniversite okuyunca kendilerini eğitimli ve özgür kadın sanıyor. İstediğiniz kişiyle beraber olunca özgür kadın olduğunuzu sanıyorsunuz. Ne bekliyorsun, evlendiğin halde onunla bununla takılma özgürlüğü mü istiyorsun? Söyle kendini bir bok sanan kızlara sinir oluyorum.
Gözümüz açıldı yazmış birde 😀 sen daha çok bekar gezersin.
Evde yemek yapamayan, çocuk yapmak istemeyen kadın yarım kadındır, bir halt olmaz ondan. Dışarda sürtmeyi bilir anca
@Barkn699 siz yemek yapın sizler çocuk yapın? niye her halt kadından bekleniyor. Üniversite okumak bir işte çalışmak evleneceği kişiyi bir kadının özgürce seçebilmesi istediği mesleüe sahip olabilmesi bir kadın için ne kadar önemli farkında değilsiniz. artık kadınlar maddi açıdan erkeklere bağlı değil. ayrıca evli olmak veya olmamak niye bu kadar önemli? erkekler istediği ile beraber olsun, istediği gibi gezsin tozsun yemek yapma özürlüsü olsun çıkardığı çorapları dahi sağa sola fırlatsın ama bunlara rağmen erkeklere ses çıkarılmasın. ha oldu canım. asıl senin gibi zihniyete sahip bir insan evlenen bir kıza acırım ben. kaldı ki benim hakkımda yaptığın çıkarımlar doğru değil. yemek yapmayı biliyorum ve nişanlıyım. Çok şükür nişanlım senin gbii örümcek beyinli bir insan değil
Evlilik kutsal bir müessese değil. Hatta bir müessese bile değil. İçi boş bir davul. Sadece ses çıkıyor.
Cünku herkes kendi hayatini yaşamayı gezmeyi her yere gitmeyi hayallerini gerçekleştirmeyi istiyolar ve birine bağlı olmak bu hayallere ters
Zamane Kızları bacım Erkekleri Kavat Olduğu İçin Olabilir Mi Şahsen Bir Kızım Olsun İstiyorum Ama Çoçuk Yapacak Anne Adayları 10 kişi İle Denemiş Bunu 😄😄
Nerden biliyorsunuz efendim denediklerini ya da size hep o deneyenler mi denk gelmiş eğer öyleyse sorun sizde olabilir
Nerden bildin 😄😄bana gelenleri ah bir bilsen 😄😄ülkücüyüm Diyip PKK lıları dost eden bacım olup gösteriş olsun diye başını kapatan elimde ne ss ler var bir bilsen 😄😄
Lütfen Şu yorumu kaldır eksik veya hatalı yazmışım 😄😄
Şu Attım gönderiyi lütfen şikayet edin 😄😄yanlış yazmışım la
eskiden insanlar birbirini çekiyormuş ama devir değişti insanlar mutlu olmak istiyor. Bir şeylere katlanmak değil mutlu olmak ve bunun içinde doğru insanı bulmak veya evlenmeyi göze almak zor gelebilir
Evliliğe yaşayacak pek birşey kalmamasından dolayı, evliliği işe yaramaz gereksiz & boş gördükleri için..
https://vocaroo.com/i/s0FV2LEbiAFy
sevginin kalıtesı düştü :D insanalr trajı komedı abazanlar fırarda ruhum sıçmaya gıttı gelemedı problemler cookkk sen delırdınmı bu soru tunel gıbı :D
Simdikiler en ufak bir olayda bosanma davasi aciyor da ondan.. evlilik oyuncak olmus... eskiler oylemiydi.. vefa vardi
Çevredeki evli insanlar'ın sorunlarını görünce kendilerinin de böyle şeyler yasayacagini düşündükleri için olabilir
Çünkü içi boşaltılan bir kavram oldu, güvensizlilk kol geziyor, biz kavramı kalktı ortadan artık herkes bencil, önce benim isteklerim benim gösteriş dünyama uy derken heba edilen sevgiler hayatlar yitip gidiyor
Evliligi kaldricak Ekonomim yok evlenirsem cok sikinti cekerim ya da cektiririm dünayaya gelecek cocuguma yetmeyecegimden korkuyorum ha karsimdaki biraz maddi yönden güclü olur onu bilemem
Madd konuda korkmayin kardesim.. Allah rizka kefil.. kimse ewlenmek icin zengin olmayi beklemesin diyor Allah c. c ewlenin zengin edecegim diye de söz weriyor ayetle sabit ama hangi ayet hatirlamiyorum bakmam lazim..
Peki 😊
Evlenene kadar yapılan masraflar saçma geliyor açıkcası.
Bunu söyleyen kadını tanımak isterdim
Çağımızın evlileri sağolsun evlilikten soğutuyorlar
Ben bakıyorum 😊 guvenicegim insan çıksın evliliğe kadar gider😊😂
İşleri güçleri yatmak olduğu için evliliğe ne gerek var?
evlilik insanı bağlar özgürlüğünü elinden alır dımdızlak bırakır zincirler sürgüne yollar
pek özgüvenli değiller sorumluluk istemiyorlar rahata düşkünler tüm sebepleri bunlar.
Kendime bile güvenmiyorum bir başkasına nasıl güvenebilirim ki çok riskli bence de evlenmesinler
Aldatmalar geçimsizlikler boşanmalar çok oluyo da ondan
Neden bakalım insanlar bu kadar b0ktanken aşk yenecek lokma değil.
Cinsel açıdan doyuyorlar o yüzden Avrupa gibi oluyoruz
Ülkemizin şartları gerçekten endişe verici bence o yüzden
muhtemelen süt içmek için inek satın almanın fazla mantıklı olmadığının farkındadırlar
26-27 yaşlarına kadar soğuk bakabilirler. Sonras evlenip bebek yapmakta fayda var aslinda yaşadığını o zaman anlıyorsun.
ama soyle bırsey var ask oyle bısey kı bgunumuzde ben asık oldum dıyıp evlenıyorlar 1 yıl gecmeden ayrılık canları calıyor halbukı ınsan severe yanı sevgıyı ne olusturur saygı olusturur arkadaslık sırdaslık yapacakar saygı olussun sonra sevgı ve ask pesınden gelır bundan dolayı yası takmam sonrada olsa Şu an da olsa olsun ama yanlızlıktan oldum ve kendımıde zor tutuyorum hıc yapmadıgım ıcın dalga gecıyorlar gecsınle en kotu bırsey yamadım yapan utansın
Evlilik oyun gibi oldu artık,
Evlenenden çok bosanan var...
Birbirimize yeterince değer verip sahip çıkmıyoruz, sonra parça parça olduktan sonra yine birbirimizi suçluyoruz. Yaşadıklarımızı yok kabul ediyor ve normal bir şekilde devam ediyoruz.
Etrafta o kadar çok mutsuz evlilik var ki; neden onlardan biri de ben olayım düşüncesi.. Daha pek çok neden sayılabilir. Belki de hepsi bahanedir, bilemiyorum.
Güvenden ziyade geçim sıkıntısı , sıkıntı , 2 kişinin çalışması şart , erkekte de şöyle huy kendinin olmayan daha tatlı gelir , çalışan kadında sürekli erkekler içinde aldatır diye korkar felan
İmkan olsa bugün yarın evlenirdim
Aldatılmak yarı yolda bırakılmak korkusundan... mesala ben 2 kere aldatıldım 3 kere yara bandı olarak kullanıldım soruyorum size evliliğe nasıl sıcak bakacam ben?
Usta naptın yaa neler yaşamışsın öyle
Tr de evlilik amaç olarak görüldüğünden, sonuç olarak algılayamiyor. Sorumluluk içinde yürütülen evlilikleri görünce, yanaşmıyor. Zaten evlilik artik çocuk için gibi.. yazık!!
Çağımızın gençleri fazlasıyla özgür yetişiyor ve evliliği esaret olarak görüyorlar. :):
Insanlar eskisi kadar guvenilir degil ve gönüle degil cuzdana bakiliyor simdi
Çağımızın gençleri vur patlasın çal oynasın derdinde.
Ben genç değilim bende sıcak bakmıyorum 😂 çünkü sonu hep hüsran
ıns bundan sonrası ıyı olur be abla bende sevgılım olmasını sıtıyorum ama olmuyor yanlızlıkta bı yere kadar :(
mandalinacı veysel ve ahmet şafak son günlerde meshur olan şarkısında nedenı net
Cunku sevgiliyken butun hevesini aliyo kim evlenipte napsin ozgurlugu kisitlanicak falan filan
Malesef çok pahalı evlilik kolaylasicagina dahada zorlasiyor
Valla hiç de öyle değil çatıııır çatırrr evleniyorlar maşallah sonları ne olacak bakalım
Bilim adamları evliliğin kutsallığını da mı kanıtlamış?
Onları bilemiyorum ama ben gayeeet sıcak bakıyorum 😂