AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
225Cevap
ben sıcak bakıyorum da karşımda ben alan adam yok ne okulunu bitirebiliyor ne iş bulabiliyor bedbaht
O zaman hiç evlenme o seni aç bırakırık aç kalmak falan neyse çoçuklar zararı olur
@Cesed-Reis gevşek adamn teki napcam bilmiyorum
Uzak dur hadi ordan et erkek mi yok inan aşka o kadar inanan ben evlenip kız cocuğu isteyen ben şu an bazı kızlardan nefret ediyorum ama yinede sen bilirsin hayat bir yolculuk bu yolda biri seni nasıl mutlu edebilir önce onu bul parası olmasada yani nasıl diyim idare edebilecek ne zorluk çekeçek nede başka karıya gidecek parası olacak anladınmı
Evlilik ciddi bir sey evlenmeye deger birini bulamıyor belkide kafa dengi
cevredeki kotu evlilikleri gormek, insanlara guvenememek olabilir mi?
Cunku bir insanla omur gecirebilecegimize inanmiyoruz
sevgili aşamasındayken başımıza gelen kalmadığı için iş evlenmeye ilerlemiyor
Günümüz evlilikleri endişe duyulacak ve korkulacak türden olduğundan olabilir mi 😁
Millet gecim telaşına düşmüs kimse kimsenin dırdırını cekmez ugrasmaz
Giy çıkar ve at varken kimse koruyup gözetme derdinde değil.
Coğu rahatlık derdinde
Güvenemiyor ve hayat çok pahalı. Buna rağmen evliyim
Güvensizlik olabilir bu devirde güvenilir biri bulmak zor
Ben 19 yaşındayım ve eylül’de evleneceğim. Çocukluk aşkımla niye evlenmeyelim ki çok uzatmamak lazım :)
Niye en az 40 bin tl. Adam 40 bin tl yi bulana kadar 40 lira verip işini hallediyor zaten
Bence tam tersi şimdiki gençler daha erken evleniyor. Bir önceki jenerasyona göre.
maddi manevi zor ondandır. tabi boşanmaları saymazsak kötü örnekleri de çok.
Kimse kimseye güvenmiyo, sağdan soldan tv den görüyoruz evlileri... Neler var neler ister istemez çekinceli davranıyo insanlar
Yo gayet sıcak bakıyorum. Koca aranır. Ykfykfyi5u4su5dfhu5f
Çünkü evlenen biri gelip biz bekarlara evlilik çok güzel birşey dediğini görmedim ondan
"Hadi imza attık bitti"den ibaret değil evlilik. Bunun farkında olmak yetiyor bana. 😂
Sorumluluk var bide herkes herkesten fazla seyler bekliyo bu beklentilerde gerceklesmeyince sorun oluyo tabi hep bu ve bunun gibi senaryolardan...
Sevmiyormu ne sevmemesi dünden meraklılar 18 doldurmadan evlenenler artı asıl bu cağda
Çünkü ihanet olayları çoğaldı herkes korkuyor haliyle
hayır
ihanet kızdan kaynaklanıyor ilgisiz oluyor erkekte gözü dışarı kayıyor
Kaymaya musait olmasin. Ayrica sadece erkekleri kastetmedim. Kadinlardan da bahsediyorum.
işte erkek hali
Herkesin korkusu farklıdır benimkisi de aldatılmak bunun için yalnız kurt olmaya devam
Anlamsız davranışların hepsini sırayla geride bırakıyor insanlık. Sadece evlilik değil.
Gördüğümüz işittigimiz evlilikler yüzünden. korkuyoruz..
Yanlış karakterli insanlarla yaşanan geçmişten çevreden
Gayette sıcak bakıyorum. İşim Olmaz flört işleriyle!
Cunku kimin gecmiste ne boklar yedigi nasil biri oldugu belli değil saf deiller herkes kirli
Her gün çıkar eş cinayet haberleri, nafaka kavgaları, velayet davaları yeterli sebepler bence.
O boşandıktan sonra
Hepimiz potansiyel ruh hastası olduğumuz için kimse anlaşamıyor zaten birbiriyle.
Haklısın ne diyeyim
Sorumluluk olgusu eksik çünkü.
Bunun nedeni de ortada..
Evlilik belli bir maliyet sorumluluk ister o yüzden zor gelir.
dışarda eğlence arayan birsürü kız varken ne gerek var
Sorumluluk sebebiyle. Bir de sorumluluk taşıyacak partner bulmakta zor tabi
En başta güvensizlik 2 cisi geçim derdi, kriterlerin yüksek olması...
Çünkü evlenecek insan kalmadi herkes herkesin pisligini biliyor ve guvenemiyor
Kendilerine güvenmiyor erkekler. Kadınlar da karşılarındakine
Türk erkeklerini düşündüğümde ben de sıcak bakamıyorum.
Sorumluluk zor geliyo ve genelleme demiyorum ama tek bir kişiye baglı kalmak istemiyolar #kskanbağışlıyor
Değmiyor ki bir de beklenti çok evi olsun arabası olsun işi olsun herkes hazıra konma peşinde haliyle insan soğuyor
Soruyu soran hanimefendi eminim cok sicak bakiyordur 😂😂
Nerden bildin ehehe :D
Bilirim ben 😂😁
:))
Maddiyat
Bir geleceğinin olmama korkusu
Yetersiz gelir
Ev geçindirmek bir mesele sorumluluklar oho
Babamın evi daha huzurlu
Ne endisem ne de korkum var.
Kimse sevilmeyi haketmedigi için, yanasmiyorum.
bendeee
Evlilikte yaşanması gerekenleri çok önceden sevgiliyken yaşıyorlar bu yüzden bence.
Çağımızda çoğu şey değişti güvenecek bir insan bulmak artık çok zor
zor değil
Kizlar artik daha cok meslek sahibi oldugu icin. Gecmiste cogu sirf gecim icin evleniyordu
Ben sıcak bakıyorum da para yok hadi parayı bulduk diyelim kızı nasıl bulacağız 😟
sıcak bakmak için bir gerekçe söylesen yeter varsa tabi
Ben istiyorum evlenmek )17 yasimdan bu maksatdayim onun icin isim evim arabam bile var 19 yasindayim ama evdigimin ailesi istemiyor erken oldugunu soyluyolar)
Herkesede tavsiye ederim istemelerini cunku parami bosa harcamadim dagitmadm😂
günümüzde boşanmaların en sık nedeni evlilikler olduğu için.
çünkü aldatılma korkusu var etrafındakileri gördükten sonra, sorumluluk kaldıramayacağını düşünmek
Bu devirde kimse kimse güvenemiyor o yüzden ama genelleme olmuş bu ben sıcak bakıyorum mesela
İnsanlar güvenebilecekleri kişi bulmakta zorlanıyorlar. Normal değil mi?
herşeyi kolay tükettikleri için..
#kskanbağışlıyor
neden bakalım bu kadar gizliden pis işler çeviren insanlar varken kimseye güven kalmıyor özellikle de kızlara
Artık gayri meşru iliskiler had safhada olduğu için evliliğe meraklandıracak birşey kalmamış olduğundan, tükenmişlik sıradanlıkla alakalı.
Cinsel yaşam çok rahat, evlilik dışı ilişki çok doğal, ayrıca hem sorumluluk yok hemde seçenek çok fazla.
Zor geliyor çabuk sıkılıyorlar örf , adet saçma gelmeye başladı insanlara her kitap da yazar oysa seni sen yapan örfün, adetin, geçmişindir.
çağımızın gençleri aç :(
çağımızın gençleri parasız :/
Yoo bence güzel birşey zamanında ve doğru kişi olduğu sürece evlenirim🌹
Evlilik fedakarlık ve sorumluluk gerektirdiği için yeni nesil pek sıcak bakmıyor evliliğe.
en doğrusu bu hayatında alacağın en önemli karar geri dönüşü zor korkulması daha iyi