Bakın 2 pazardır beni ekiyor aslında iyidik ama çalışcağnı söylemişti bu pazarda sonradan ama ortağınla biyere gideceğini bana süpheli geldi. En son bunu yazdım 6 saattir bir haber yok sizce napsam daha bişey yazmasammı üstünemi gitsem :/

Hiçbir şey yazma tabii ki sen bir kızsın ağırlığını koy biraz. Trip at. Kırıldığını hissettir. Narin ve kırılgan olduğunu anlasın bu böyle mi ciddi düşünüyor?
Ama hesap sordum ya belki kızdı ayrılcak yazmazsam sende
Sence
Bak emin ol ayrılırsa da geri gelir eşek gibi bırak biraz kıymetini bilsin senin yazma bence
Anladım haklısında. Ya iyice umudu keserse yani bilmiyorum sence bu durumda ben cok üstüne gitmiş olmamışmymki
Üstüne gitmişsin ama hak etmiş ve abartılacak bir şey yapmamışsın. Cidden bırak biraz ağırlığını koy.
Ama genelde böyle şeylere gelemeyen erkek üstüne gitmeme bu tarz konularda hep uyardı beni simdi yine yaptım ya hiç yazmazsa dhaa?
Bırakırsan o yazar ama yazarsan daha çok sıkıyorsun gibi hisseder
Evet iki gün önce şöyle konuşma yapmıştı seninle evlenmek istiyorm ama emin değilim diye sürekli zıtlaşıyorsun bu huylarını düzelt demişti. Bugünde böyle yaptım ya ondan
Sende onda sevmediğin huyları söyle
Bende emin değilim de ağırdan sat kendini
Bacim seni ikidir ekiyor önemsemiyor vs ise buna yol ver hiç dil dökme bir halt anlamazlar ben biliyorum
Önceden böyle yapmazdı ama her pazar benimle geçirirdi ondan süphelendim ztn
Soğumuş.
Susmayı dene güzel sonuç alırsın ve kimseye kendinden fazla değer verme verirsen böyle terslenirsin
şu an napmalıyım peki
Konuşma onunla sus uzak dur o gelecektir eğer gelmezse zaten ümidi kesmiştir
Çokta uzak durma fazla naz aşık usandırır
Napmalıyım peki bu durumda hatalımıyım özürmü dilesem
Sen kaç yaşındasın ya adam zaten bitirmek için zorluyor mantıklı ol
22 yim bitirmek icin zorlasa ama iki gün önce iyidi ve üstüne gittiğimde hep böyle yapıyor ama bu sefer yazmadı
Çok sık boğaz ediyon senden soğuduğunda eminim
Anladım napabilirm Şu an yazmamakmı
Sen harbiden rahatsızsın banada yazma
Sağol gerçekten.
Aynı soruyu kaç kez sordun sen farkındamısın?
Ama anlaman gerekir kötü durumdayım lütfen biraz kendini benm yerime koy sevgi böyle bişey
Hayır arkadaşım siz sevgiyi yalnış yerde arıyorsunuz
Aşk için bir insana tapıyorsunuz tapınakçı gibisiniz ha insana tapmışsın ha bir heykele
Tapmak değilki bu hisler duygular
İyi düşün istersen
Hic birşey yazma bırak o yazsın kaçan kovalanır biraz kaç kovalama hep
Cevap
6Cevap
Hemen de uzun mesaj sen böyle çok yalvarırsın. Sus ne demek ya bu ne ego sinir. Değerli hissetmek istiyorsan üzerine çok düşme
Peki şuanda nasl davranayım o tartışmadan sonra bişey yazmadı oda
Senden uzaklaşmış yakında ayrılır. Bu davranışlarda ayrılık sinyali var. Bence sen de bir süre sus ve bekle
Doğruda bundan iki gün öncede cok ilgiydiki anlamıyorm
Gitme belki parasi yok veya ozel bir durum halla halla
ah bu ergenler-ah bu ciddi dusunuyoruz konusmalari vallahi cok guluyorum
Bekle yazma bisey çikar kokusu
Bu ilişki çok sürmez maalesef
O sana yazana kadar tek kelime bile yazma
yani ama ben bişey yazmaz o bişey yazmazsa?
E bitirmiş demektir sevmiyor demektir. Bak asla seni sevmeyeni sevme hep üzülen sen olursun. O kim de seni üzebiliyor ya o kim de sana sus diyebiliyor? O sus kelimesi bana yazılsaydı, bir daha tek kelam konuşur muydum acaba😡 sakın ona kendini bişey sanmasına benden vazgeçemez sanmasına izin verme
Senden sıkılmış başka birini bulmuş olabilir
belki haklidir belkide sen haklisindir
Çok uzun be
Oku yardımcı ol
Kızlar ve kıskançlıkları üstüne düş yoksa elden gider
Düşmezsemmi gide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar