Sevgilimle tartıştık, ne yapmalıyım?

Sevgilim ile ilk tartışmamız değil. Bazenleri dedikleri pek hoşuma gitmiyor, onun tabirince inat ediyormuşum. Dünki tartışmamız da şundan kaynaklandı ; instagrama bir motivasyon videosu yükledim, “nasıl olmuş” dedim. O da “Bu sorunu çok fazla yaşayanla karşılaşmadım. Hani direkt olarak kendine anlatman gereken bir şey “ dedi. Ben ise “ dünya da kaç milyon kişi var elbet vardır bu sorunu yaşayan, nasıl kenden bu kadar emin konuşabiliyorsun?” Dedim. Sonrasında o da “hadi uyuyalım en iyisi, yine inada bağladın sen “ dedi. Her seferinde, her tartışmamızın neticesinde sorunu benim inadım olarak görüyor. Böyle yaptığını ona da yazdım o da şunu yazdı “Seni çekemeyen, her şeyine bok atan birisi sanıyosun, öyle hareket ediyosun bana. Ne demek istediğimi anlatmaya çalışsam da o gözle baktığın için art niyet arıyosun altında. Sonra sırf cevap vercem altta kalmıcam diye saçma sapan konuşuyosun. Sen böyle yapınca da ben acayip soğuyorum. Benim de huyum bu. Karşımdaki niyetimi anlamıyosa kaç kere anlatayım ben? Söylediğim şeyler bana mı yarıyo sanki? Kendisi bilir deyip geçiyorum en son” ben ise “ben de soğuyorum” yazdım. O da bir şey yazmadı. Her tartışma sonrasında da ben arayıp, düzeltiyorum durumu. Aramayayım, yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum. Ne yapmalıyım, ne etmeliyim? Hep aynı tas, aynı hamam bu halimiz. Bu ilk değil, seviyorum ama onu... Bitsin istemiyorum.
Sevgilimle tartıştık, ne yapmalıyım?