Sevgilimle tartıştık ne yapayım?

Merhaba arkadaşlar. Sevgilimle beş aydır birlikteyiz. Ancak pek vakit geçirmiyoruz ayda bir falan. Onda da hep birlikte oluyoruz. Onun dışında hep mesajla ilişki devam ediyor. İster istemez özlüyorum çevremdeki sevgililer gibi opmak vakit geçirmek istiyorum. Bu konuyu ona açtığımda da haklısın dikkat edecrğim diyor ama değişen bir şey olmuyor. Bu da benim sinirimi bozuyor ve ister istemez ona tavırlı oluyorum. En son dün bir şey dikkatimi çekti. Sevgilim çalıştığı için yoğundur falan diye pek wpa girmiyor sanıyordum. Ama bir baktım defalarca girip çıkıyor ama benim mesaja dönmüyor dönse de en spn bana dönüp çıkıyor. Bu baya fazla oldu bir kez drğil defalarca yaptı ve ben de ona iyi geceler dedim. Bana direk tripli muamelesi yaptı ona güvenmediğimi söyledim bana dedi ki ben tehlikeli bir adamım seni üzmek istemiyorum ama böyle devam edersen kırarım seni toparlayamazsįn kendini dedi bana imalarda bulundu ben çikiyorum arkadaş gelecek sehir dışından yarın konuşuruz dedi. Ama sonra yine defalarca girdi sadece bana cevap vermedi. Ona kırıldığımı ve tehditini affetmeyeceğimi söylemiştim imalarįnį da. Sabah mesajįma görüldü attı yine dönmedi. En son ben acaba fazla mı tepki veriyorum diye ve ona güvenmiyorum dediğim için özür diledim şimdi de piyasada yok ama eminim giriyor yine. Ona bunları yapma sebebimin ona olan duygularım olduğunu söyledim bana en az benim kadar iyi bir oyuncusun dedi. Ne yapayım arkadaşlar çok moralim bozuk ona onu özlediğim için bunu yaptığįmı söyledim ben de özledim bile demedi.
Sevgilimle tartıştık ne yapayım?