Sevgilimle tartıştık sizce ne yapmalıyım?

2.5 yıllık bi ilişkim var. Sevgilimle bir kuralımız var, instagramda karşı cins eklemiyoruz. Eklememiz gerekiyorsa haber veriyoruz. Bu şekilde bir konuda 4-5 gün önce bir kızı eklediğinden dolayı tartıştık. Bana haber verdiğini benim tamam dediğimi söyledi. Bu konuda diretince peki dedim zaten eklediği kızı tanıyorum. Uzatmadım. Fakat daha yeni bir Kız daha eklemiş ve bana arkadaşının sevgilisi olduğunu söyledi. Soruşturdum evet arkadaşının sevgilisiymiş. (Gerçi arkadaşı normalde tek gecelik tiplerle olan bir insan. Kızı da siz tahmin edersiniz o yüzden.) neyse arkadaşının interneti olmayınca Kız sevgilime yazıp ulaşıyormuş. Ben de whatsapptan niye konuşmuyorlar anlık ulaşması gerekiyorsa Veya instagramda ekleşmeden de yazılabiliyor diye düşündüm. Ama tabi ki asıl sorun bana haber vermemiş olması. Haber verse tamam derdim zaten ama vermedi. Ve daha bu konudan yeni tartışmışken bunu yapması sinirimi bozuyor. Unutulacak bir şey değil. Kızı çıkart diyorum arkadaşıma sormam lazım diyor çıkartmıyor. Aramız bozuldu ama hala kızı çıkartmadı 1-2 gündür. Konuşmuyoruz da. İlişkimiz durduk yere ayrılığa geldi. Ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yapmalıyım yazmalı mıyım? Çok inat ettim bende ne kadar önemliymiş o kızın instagramında olması
Güncellemeler
+1 yıl
Barışmak İçin bir çabaya girmedi bir şey yokmuş gibi arada hal hatır sordu ayrıldım arkadaşlar
Sevgilimle tartıştık sizce ne yapmalıyım?