Sevgilimle Kavga Ettik? Ne Yapmalıyım? Resimli?

Sevgilimle aramızdaki sorunları konuşmak için benimle perşembe gününe buluşma ayarladı. Oturduk konuştuk. Neyse buluşma güzel/ortalama geçti beni evime kadar bıraktı. Buluşmadan sonra yazdı etti falan ama aramadı beni. Sonra kararımı sordu. Ben daha sık görüşmek istiyorum seninle, birbirimize kalbimizi açabiliyor muyuz buna bir bakalım dedim. Bence öyleyiz, tamam daha sık görüşelim dedi. Ama gel gelelim onu cumartesi 1 kez aradım (beni hiç aramadığı hep mesaj attığı için) açmadı. Seni aradım ama görmedin neyse dedim. Başı ağrıyormuş bi kaç kez uyanmış ağrı kesici alacakmış falan yazdı mesajla. Ben de dedim ki, tamam ben de dışarı çıkacaktım beraber çıkalım diyecektim ama öyleyse dinlen sen dedim. Bana aramayla hiç geri dönmedi buluştuğumuz günden beri sadece mesaj attı ve buluşma ayarlamadı. Haftasonu onu görmedim yani. Yine de sabırlı davrandım ve gün sonuna kadar bekledim, güzelce konuşmaya ettim ama yine de aramayınca dün soğuk yaptım:

Bu kadar soğuk değildim normalde çok sıcak konuşmuştuk üstte ama benim de sabrım bi yere kadar. Ben onu görmek için neler diyorum o neler diyor? Hâlâ yazmadı ama yazacaktır. Sizce ne yapmalıyım?