Sevgilimle cok kotu kavga ettik ne yapmaliyim?

Arkadaslar dun aksam 2 haftadir gormedigim sevgilimle bulustuk bizim evde. Once bir seyler ictik ondan sonra onun kafasi hafif guzel oldu yataga yatti biraz basi dondugu icin bende yanina uzandim basini gogsume koydu her sey cok guzeldi. Ondan sonra iceri sigara icmeye gittim telefonuna bir mesaj geldi. İsmini bildigim bir cocuktu normalde hic huyum degildir ama ne yazdigina baktim. Ben sen nerdeysen orda olmak istiyorum diye bir mesaj gordum. Cok sinirlendim. Kafasi guzel oldugu icin bunu ona soylemedim yanina gittim ona uzun uzun baktim. Ondan sonra bir daha aldim gittim telefonunu diger konusmalarina baktim o cocukla. Oyle cok bir sey yoktu aslinda ama cocuk buna gorusebilicek miyiz tarzinda bir sey yazmis bizimkide iste soyleydi boyleydi ama gorusuruz heralde falan demis ben bunlari okuyunca iyice sinir oldum kalk hadi gidiyoruz falan dedim. Biraz normale dondu neden boyle yapiyosun dedi mesajlari gosterdm. Aciklamaya calisti sana sinirliydim benim icin onemli degil o cocuk iste o yuzden yazdim falan dedi. Ben onu dinlemedim bir sey soylediginde git dedim ama yani onun sahsina hic bir laf etmedim cunku cok seviyorum. Bana sarildi ben ona sarilmadim sinirimden. Sonra yolda giderken aslinda cok uzattigimi dusundum ama cok sinirlenmistim sizce şu an ne yapmaliyim ara vermek istedigini soyledi cok uzgunum
Sevgilimle cok kotu kavga ettik ne yapmaliyim?