Sevgilimle kavga ettik ne yapmalıyım?

Selam arkadaşlar ben ve sevgilim tam olarak iki seneden beri beraberiz bugün Bir tartışma oldu. konuda maalesef onu güvenmemem. Ben sevgilime çok kötü zamanda tanıştım kötü şeyler yapıyordu ve ozamanlar ben çok yıpranmıştım ve tabii ki de güvenmiyordum askere gitti Altay onu bekledim telefonlarda konuştuk üç gün önce de geldi eve ama gelir gelmez arkadaşları onu kucakladı tabii ki de club‘a götürdüler kafa dağıtsın diye yani tam olarak ben de kıskanç biri olduğum için benim hoşuma gitmedi. Yani ona güvensem bile etraftaki insanlara güvenmiyorsun yani her tarafta kız var şortlarla içiyorsun alkol var yani benim normal bu düşüncem bence. Tartışma konusuna girersek beni aradı konuşuyorduk sonra ben de konuyu açtım direk dedim senle bir şey konuşmak istiyorum o da de bakalım dedim bu yüzden bu yüzden sana biraz güvenmiyorum. güvenmiyorsan beni sevmiyorsun seviyorsan güvenirsin dedi hep haklıymış gibi benle konuştu beni ezdi de ezdi sen hiç mi hata yapmadın dedi dedim ben yaptım ama ben dedim senin hatalarını yüzüne vurdum ama dedim sen benim hatalarım hiçbir zaman yüzüme vurmadın dedim. dedi ben uzaktan izleyen insanlarım dedi bana kötülük yapana dedi bir saniye düşünmem ayrılırım dedi çok ağır konuştu arkadaşlar benle yani sonra dedim ki ayrılma konuşması mı yapıyorsun dedim ben de yok dedi oraya getirmiyorum dedi şu an sen getiriyorsun dedi. Neyse Ben kapıyorum dedi ışığı kapattı normalde telefonda konuşurken açık tutar dedi telefon ısınır dedi bozulur sonra iyi geceler dedi sonra ben de dedim bana kızmadın değil mi yok dedi sonra dedim beni seviyor musun sonra iyi geceler adımı söyledi sonra kapattı sizce ben ne yapmalıyım bundan sonra aslında çokta seviyorum olsun istiyorum ama bilmiyorum ne yapacağımı.

Güncellemeler
+1 yıl
Kusura bakmayın biraz uzun ama okursanız çok sevinirim bana yardım edin lütfen
Sevgilimle kavga ettik ne yapmalıyım?