Kadınlar cazibelerini arttırmak için çabalasa da aslında bir erkeğe olduğunuzdan daha cazibeli görünmek, yanından geçtiğiniz bir çiçeği görmek kadar basit olabilir. İşte siz fark etmeden cazibenizi arttıran davranışlar: 🎀Espiri yaptığınızda etrafınızdakileri güldürebilmek 🎀Her durumu eğlenceli hale getirebilmek 🎀Hayatınızda karmaşık ilişkilere yer vermemek 🎀Kendi ayaklarınız üzerinde durabilmek 🎀Etrafınızdaki insanları önemsemek 🎀Kıvrımlı vücut hatlarına sahip olmak 🎀Doğallığı tercih etmek
Karşı cinsin cazibesini arttıran davranışlar nelerdir?
Karşı cinsin cazibesini arttıran davranışlar nelerdir?
Ketum olmayacak, o çatık kaşlı yukarıdan bakan göz süzen tripler ve tipler varya işte o şekilde hiçte cool olmuyorsunuz son derece itici erkeksi irrite edici çirkin bir detay. Cool olacağım zor kızı oynayacağım derken erkek fatmaya kezbab a dönüyor olay
Böyle yandan yandan bakışlar tebessüm kendinden emin ve kadınsı konusmalar en büyük etken bu konuda.
Şuh bir ses tonu ve inceden nazlı haller ile birlikte farkında olarak ya da olmadan konuşma esnasında hafif el kol temasları yani vücut dili ilede meramını anlatmak her daim bir erkeği son derece etkisi altına alır, odun olmayan her adam hipnoza geçer.
Bence en önemlisi davranışları. Seni sen olduğun için mi sevgili oluyor yoksa güzelsin diye mi? Hep bu soruları soruyorum kendime! Acaba sen kilo alsan bile seninle hala konuşmaya devam edicek mi? Kimi insanlar öyle değil!! Dışını beğendiği şeyin içine bile bakmıyorlar. Bunu insan seçmek diyoruz! Doğru insanı seçin. Ay çok yazdım neyse bunu okuyan sevgili arkadaşım üşenmediğin için thanks
Gülüşü güzel olacak bir kere, gözlerinin içi gülecek güldüğü zaman. Nere de ne yapacağını bilmeli. Senin yanında rahat olmalı ve komikte ama komik olacağım diye de saçmalamamalı. Çirkin veya yakısıklı önemli degil, Allah yaratmış ama mutlaka bakımlı olmalı...
Az ama öz espiri yapması iyi güldürmesi, kibar olması, sadece kendini düşmemesi, karşıdakine değer vermesi, samimi olması, soğuk olmaması, her açıdan anlayışlı olması.. Daha sayarım böyle bir çok şey etkili olur. Hayata dair bir duruşunun olması, her açıdan kendini yetiştirmiş olması, sığ düşünmemesi..
yerine göre çocuksu veya olgun davranmasını bilecek. gerektiğinde ilgin şeyler anlatıp insanı düşündürecek gerektiğinde şakalar yapıp güldürecek tabii ki dozunda. tip falan geç bunları bakımlı ve temiz olsun yeter
Gülüş çok önemli benim için bide gözler Komik kendinden emin olmalı erkek dediğin kadına değer vermesine çok dikkat ederim annesine davranışı iyi ise bide daha nolsun
Bir şeyi atladın. Eğer bu saydıkların kendi eşine değil de sokaktaki erkeklere veya kadınlara yapılırsa bu cazibeyi değil kişinin namussuzluğunu artırır.
Güleryüzlü, şefkatli, pozitif olsun. Yüzüne bakınca huzur versin. Destekleyici olsun. Akıllı olsun. Bunlar aslında bana göre gerçekten etkileyen ama bir çok kişinin farketmediği örnekler.
Kıvrımlı vücut hatlarına sahip olmak Bu bir davranış değil bence. Benim için özellikle tüm kadınlara kibar olmasıama buna rağmen mesafesini çok iyi koruyabilmesi.
bir erkegin cazibesini sert bakislari biyiklari sakalri arttirir. hele bide guzel guluyorsa ve senin yaninda aslan gibi adam coxuklasiyorsa tadindan yenmez
Yer yüzünde öyle erkek türleri varki onun için aya çıksanız mutlu olmaz sana kadınlıgını unutturur ruh gibi dolanmaya başlarsınız ortalıkta neydi cazibe?
En İyi Cevaplar