Kesinlikle cool ve ağır oluş, tebessüm önemli. Herşeyin ortası, hem şımartmadan gösterilen ilgi bunun dengeli olması önemli, kesinlikle karşı tarafın verdiğinden fazla ilgi irite ediyor ittiriyor. Aşık olup sevene kadar dengede olunmalı karşılıklı.
Bana göre en çekici özellik bir insanın benim yanımda tamamen kendisi olabilmesidir.. Benim yanımda maskesi olmadan, tamamen şeffaf ve savunmasız kalabiliyorsa, çekinmiyorsa ve bu yüzünü sadece bana gösteriyorsa inanılmaz çekicidir o anda benim için.. Keyifli günler..
ay bir sürü var nereden başlasam sksfdmsdkf çok heyecanlı nazik olması bakımlı temiz olması gerçi davranış demişsin ee neyse anlayışlı esprili olması akıllı olması
Beyaz uzun kollu gömlek giyip kollarını kıvırması, Uzun bakımlı saçlar, Halka küpe (tek kulakta) Bakımlı sakallar, Kemikli sert ifadeli yüz, Kol saati takması, Kendinden emin, sakin, güven verici duruşu,
Yandan yandan gulmesi 😏 boyle pis pis Gomlegin kollarini sivamasi bunuda bakarak yapmasi, Arada sakaliyla oynamasi, Dudagini bilincsizce issirmasi mesela telefonla oynarken falan
Başkalarını bilemem. Ama benim önüm olacak kişi gözüne, eline, diline, bakışına hakim olduysa, duruşunda ağırlık var ise dikkatimi çeker. Öyle fiziki şeyler ile ilgilenmiyorum.
Beni etkilemiyorsa çekici gelmez. Etkilendiğim kişinin samimi ve gerçek yakınlığı duygusal ve romantikliğinin yanında tutkusunu hissettirmesi beni kendine daha çok çeker.😃
Saygılı kültürlü Ağırbaşlı konuşmasını oturmasını bilen Jest yapması
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yorumlara bakıyorum da herkes efendi saygılı vs olan bi kişi olsun diyor ama cevrede herkes tam tersi tiplerle arkadaşlık yapıyor sevgili oluyor... mesala anlattıkları tipten elektrik alan isteyen birini görmedim daha