1. Skinny olması 2. Gamzesinin olması 3. Leopar desenli bir şey giymemesi 4. Siyah veya kırmızı ruj kullanması 5. Laz burunlu değilse piercing takması 6. Enstrüman çalabilmesi 7. Dövmesi olması
... böyle sabaha kadar anlatabilirim. Ama işte neyi bekliyorsan tam tersi karşına çıkacak o yüzden bir önemi yok.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadınların istediği gibi yani erkek yerine koyduğu şekilde en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı, büyük şeyli, esmer veya kumral, mavi veya yeşil gözlü vb. olmadığım için hiçbir zaman sevilmeyeceğim, bu yüzden benim düşüncelerimin bir önemi kalmıyor.
Nezaketi, pozitifliği ve mizah anlayışının olması (aşırı değil), tutkulu olması, kendinden emin olması, kararlılığı ve kendine has stil anlayışının olması.
Zeki , kibar , ince düşünen , anlayışlı biri olması ayrıca mizah anlayışlarımızın uyuşması benim için önemli ve yadırgamazsanız da bi tık utangaç erkekler gözüme çekici , masum ve tatlı geliyor.
Minyonluğu, ağırbaşlı olması ama aynı zamanda benleyken deli dolu olması, yüzünün güzelliği, kıskanç olması vs.. ayrıca açık sözlü olması da etkilidir.
Karşı tarafı bilmiyorum ama ben çekici olmadığım halde aşırı sevenler oluyor , neden bunu bilemiyorum, tip vs bişey yok, Bazı kadınlar nerelerden hoşlanıyorlar bilemedim.
Kadinin kendisi zaten her turlu seksi yaoiyr ama daha fazla ceksin taparcasina arzulasin diyesan kadinin bakislari kiyafeti kokusu istekli tavri ama ayni zamanda masumiyeti cok etkileyici olabiliyor