Kişilik & Karakter Karşı cinsi çekici kılan şey nedir? Frankenstein035 Takip Et Xper 1 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Karşı cinsi çekici kılan şey Güncellemeler+1 yıl Karakter mi/fizik mi? Karşı cinsi çekici kılan şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Zekası ve dürüstlüğü 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Neredeyse hiçbir şey. Karakteri olaraksa hayvan sevgisi ve merhameti, kıyamaması ve kibar olması olabilir. 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kılsız olması olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karakter. Erkeğin fiziği mi çekiciymişşş 👀 Yorumla Frankenstein035 +1 yıl Fiziği çekici bulan da var Yorumla
Mountainflower Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Her önüne çıkana asılmaya çalışanlar hiç çekici değiller mesela. Herkezle mesafesini bilen kendi halinde insanlar daha çekici bence 1 0 Yorumla
In-Flame Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 40% +1 yıl Akıl. Kurduğu tek Bi cümle. Birine etkilendiğim için dönüp bakmadim hiç ama tesadüfen Bi konuşmasını duyup etkilendiğim olmuştur. 1 0 Yorumla
shepast_away Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl sapyo olduğum için karşı cinsin zekâsı her zaman beni benden alır 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl dürüstlük efendilik sadakatlilik oturup kalkmasını bilmesi vs 1 0 Yorumla
-Brahmann- Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 415 cevap paylaştı. Dayı 106 yasına kadar ögrenemedin mi bunları? Olumlu her özellik çekici kılar. 1 0 Yorumla
TheProfesör Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Karşı cinsten son zamanlarda nefret wtmeye başladım. Başta gözlerinin içine bakar senle her şeyi yapar ama sonra bırak gözlerini yüzüne bile bakmadan gider 1 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bana göre düşünce yapısı 1 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Saçları kızılsa +1 öndedir. 1 0 Yorumla
Bluepunk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Erkeklerin hicbiri karakterden bahsetmemis 1 2 Yorumla Frankenstein035 +1 yıl Söyleyenler ona bakmıyor belki. Yorumla Bluepunk +1 yıl Bilemiyorum Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sensin 1 1 Yorumla Frankenstein035 +1 yıl Teşekkürler 🌸 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Komik olması 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Olgunluk 1 0 Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. Dürüstlük Saç 1 0 Yorumla
Comagene00 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 380 cevap paylaştı. Şehveti açıdan mı? 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Zekası ve dürüstlüğü
Neredeyse hiçbir şey. Karakteri olaraksa hayvan sevgisi ve merhameti, kıyamaması ve kibar olması olabilir.
Kılsız olması olabilir
Karakter. Erkeğin fiziği mi çekiciymişşş 👀
Fiziği çekici bulan da var
Her önüne çıkana asılmaya çalışanlar hiç çekici değiller mesela. Herkezle mesafesini bilen kendi halinde insanlar daha çekici bence
Akıl. Kurduğu tek Bi cümle. Birine etkilendiğim için dönüp bakmadim hiç ama tesadüfen Bi konuşmasını duyup etkilendiğim olmuştur.
sapyo olduğum için karşı cinsin zekâsı her zaman beni benden alır
dürüstlük efendilik sadakatlilik oturup kalkmasını bilmesi vs
Dayı 106 yasına kadar ögrenemedin mi bunları? Olumlu her özellik çekici kılar.
Karşı cinsten son zamanlarda nefret wtmeye başladım. Başta gözlerinin içine bakar senle her şeyi yapar ama sonra bırak gözlerini yüzüne bile bakmadan gider
Aklım onda kalırsa
Bana göre düşünce yapısı
Fiziği ve bana karşı kadınsı tavırları
Saçları kızılsa +1 öndedir.
Konuşma ve hareket adabı, zeka
Erkeklerin hicbiri karakterden bahsetmemis
Söyleyenler ona bakmıyor belki.
Bilemiyorum
Sensin
Teşekkürler 🌸
Üslup
Zeka, başarı, saç.