Kişilik & Karakter Karşı cinsi hangi davranışları itici gösterir? sarışınoooo Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Küfretmesi ve emirli konuşması çıldırırım. Karşı cinsi hangi davranışları itici gösterir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. yalan söylemesi 1 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Gel gel yapıp gelince de asılan adam muamelesi yapması... 1 5 Yorumla sarışınoooo 1 yıl Hiç sevmem Yorumla sarışınoooo 1 yıl Bizde şey vardır göster ama verme taktiği çok boş bir şey dansöz gibi kivirtmamak lazim Yorumla Savvron 1 yıl Son zamanlarda böyle bir şey yaşadım. İnan hiç olmadığım çok saçma bir duruma düşürüyorlar adamı. Anlatsam dinler misin? Yorumla sarışınoooo 1 yıl Özet geçerseniz Yorumla Savvron 1 yıl Yaptığı davranışları anlatacaktım yorumlaman için ama gerek yok sanırım. Bana göre çocuksun zaten rahatsız edecek değildim. İyi aklamlar... Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Erkeksi ve beni kötüleyip başka kızların ilgisini azaltma çabaları komik 1 3 Yorumla sarışınoooo 1 yıl Erkeksi olmaktan kasıt ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkeklerin prenses olması nasıl itici ise Kadınların da eril olması iticidir Anlatamadım djsjs Yorumla sarışınoooo 1 yıl Kadınların eril olması. Hım düşündürücü aslında haklısınız Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı. Kibirli, küstah okulu. Astlarına karşı üstten konuşması. 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bencil burnu havada kendini dünyanın merkezi ve asıl suratlı 1 0 Yorumla
oguzyldran0 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kadınlarda trip Erkeklerde senin dediğin gibi. 0 0 Yorumla
Kamdu Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 732 cevap paylaştı. Kişisel hijyen, bilgisizlik 1 0 Yorumla
akillandimuslandim Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı. Şımarık olması 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. boş boş konuşması 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
yalan söylemesi
Gel gel yapıp gelince de asılan adam muamelesi yapması...
Hiç sevmem
Bizde şey vardır göster ama verme taktiği çok boş bir şey dansöz gibi kivirtmamak lazim
Son zamanlarda böyle bir şey yaşadım. İnan hiç olmadığım çok saçma bir duruma düşürüyorlar adamı. Anlatsam dinler misin?
Özet geçerseniz
Yaptığı davranışları anlatacaktım yorumlaman için ama gerek yok sanırım. Bana göre çocuksun zaten rahatsız edecek değildim. İyi aklamlar...
Erkeksi ve beni kötüleyip başka kızların ilgisini azaltma çabaları komik
Erkeksi olmaktan kasıt ne
Erkeklerin prenses olması nasıl itici ise
Kadınların da eril olması iticidir
Anlatamadım djsjs
Kadınların eril olması. Hım düşündürücü aslında haklısınız
Kibirli, küstah okulu. Astlarına karşı üstten konuşması.
Bencil burnu havada kendini dünyanın merkezi ve asıl suratlı
Kadınlarda trip
Erkeklerde senin dediğin gibi
.
Kişisel hijyen, bilgisizlik
Heyecansız ve enerjisiz tavırlar
Şımarık olması
Küfr etmesi, fazla yılışık olması
Cahil olup havali takilmasi
boş boş konuşması
Birden soyunmasi
görmeden bisi diemem