Toplum içinde yapılan hangi davranış karşı cinsi itici gösterir?

Toplum içinde yapılan hangi davranış karşı cinsi itici gösterir?

Toplum içinde yapıldığında karşı cinsi itici gösteren bazı davranışlarlar şunlardır:

Görseldeki modellerin itici olmayıp, ideal kız olduğuna beni kimse ikna edemez.
Cevap
12Cevap
Kaba konuşmak
Kaba saba konuşmak ve küfürlü konuşmak diyeceğim ki zaten başka arkadaşlar da bunu belirtmiş. İlaveten oturup kalkmasını bilmek, kadın ve erkek için de çok önemli diye düşünüyorum. Hayatın her alanında ve tabi ki toplulukta çok önemli diye düşünüyorum.. 🌺
Mesela kaba hareketler örnek verebilirim gittiğim markette karı koca çocuk alışveriş yapıyor adam ters ters cevap veriyor suratı asık hep bir müdahale falan kadın yüzü düşük tabi öyle gıcık oldum ki. Evde ne yaparsan yap toplum içinde rencide olur insan yazık böyle adamlar evlenmesin üremesin cidden
Benim için
çalışanlara kaba davranıyorsa yüksek sesle konuşuyorsa alakasız yerde küfür argo kullanıyorsa iticidir
Karşı cins ya da hemcimsin fark etmez biri ter kokuyorsa aşırı itici oluyor ve hemen soğuyorum. Lütfen deodorant kullanın
Erkek için dusundugunde yanında bir kadın varsa ve ona kabaysa onun amel defterini kapatasim geliyo bide mal mal bakıp suzuyosa
Dinlemeden konuşması, sürekli söz kesip araya girmesi, bilmediği konularda bile fikir yürütmesi ayarsızca gülmesi.
Kaba ve küfürlü konuşma karşı cinsi itici yapar
Yere tükürmek yolda giderken sigara içmek ve bağırarak konuşmak
Bağırarak telefonda konuşması yüksek sesle kahkaha atması birde kendini güzel göstermek için canım saçma hareketler yapması ya da aldığı bir şeyi abartarak herkesin bilmesini sağlamak bla bla bla daha neler neler
Karşı Cins çok güzelse bana fazla itici gelmez
Küfürlü konuşulması..
Anıra anıra gülmek beni bitiriyor.
direk karşı cins olması yetiyor
Küfürlü konuşan kadınlardan tiksiniyorum
Çok bilmiş olması.
kahka atmak
Aşırı menfaatçi ve hin birisi olması
Gevşeklik
Bacakları boydan boya açıp oturarak
Küfürlü konuşması
Kibir