AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
170Cevap
Sadece erkek olarak değil, kızın da güzel bir arabası varsa etkilenirim kshshsksl ama şart mı değil tabi ki
Görgüsüz aklı beş karış havada olan kızları elbette etkiler.. Akıllı kız o rabayı kullanan erkeğin hoyrat ve işe yaramaz biri olduğunu bilir sokulmaz.
Bmw aracım vardı hep gözler üstündeydi şimdi yeni kuga aldım fiyat olarak 3 kat pahalı ama bmw nin fıyakası yok 😂😂😂
Asla değil eğer önemli olduğunu etkilediğini düşünen bir kadın varsa ona güle güle demelisiniz
çoğu kadın maddi imkanlara önem veriyor
bunu da ilk olarak araba ile anlamaya çalışıyor
biraz daha görmüş geçirmiş olanlar saat vb. daha ince detaylara bakıyor
az sayıda kadın maddi kavramları ön plana koyuyor
sorsan hepsi kalp vs. diyor
Allah aşkına bir erkeğin araba sahibi olmasının bana ne gibi bir getirisi olabilir ki
Cooogk
Farketmez. Kimse arabayla doğmaz. Çalışır alır isterse.
😏😏😏 etkilenenleri anlamıyorum.
O araba gittiğinde etki de biter o zaman.
Burada yalandan herkesin arabasi var 18-22 yasinda cocuklar bmw var diyor. at yalani si... m inanani. :))
iyi bir marka aracımı kullanıp kızları peçete misali kullanır atardım :D
Her kadını etkilemez. Etkilenen kadınlar da vardır muhakkak. Ben etkilenmem.
Arabayla mi evlenecez kardeşim ya.. insan olsun yeter karakteri düzgün olsun benimde bmw var.. ama kalp güzelliği lazım bize..
Haşin
Arabasi olan bir insan dogrudan etkilemez. Dolayli yoldan etkileyebilir. Ama karakter tirtsa arabasi isterse en sevdigim araba porsche olsun😀😂
ben söylediklerime kendim inanmıyorum ama siz inanın mı yani diyosun asdf
Bence gayet dürüst bir yaklaşım olmuş dolaylı yoldan etkileyeceğini de söylemişsin gerçekten tebrik ler
@iremrm tesekkurler 😊
Seninle konuşmamızda sakınca var mı monarosaa en sevdiğim şiirin adı :)
@iremrm Hayir tabiki de yok 😊
xperim yetmiyo ama benim sana yazmaya :/
Etkiliyor kardeşim. Tecrübeyle sabitlenmiş konular bunlar. Kimse burda hikaye anlatmasin boşuna etkilemez, karakter vs vs diye
erkeklerin arabası kızlrı etkiler tabi ki
Bak mesela çok yakın kankam sergen diğer kankam veronikayı istemeye giderken audi ile gitmiş. olmayanlar çtlasın vallaa :D
İkisi de allahın sevdiği kullarıydılar. allsh verdikçe verniş
Etkiler ama karakter yoksa 1.0 önde değil geride olur
Arabasi olan olmayan demeyeyim de modifiye edilmis arabasi olanlar eksilere düşüyor bence
Arabadan etkilenecek kadar şeffaf ruhlu birinden koru benim gönlümü ya Rabbi...
Etkilermi bilmem ama benim arabam var erkeğinde olmasını isterim
Ne var sizde
Ne bir adimi abla ayri kompartmanda yolculuk yapiyor, audi A8 ile mekana cekiuorum pala biyikli vale bile istesem verecek buyir abi lafimi olir diye dusun yani.
Burda kızların çoğu etkilemez diyor bence kızlar çoğu atıyor efendim adam olsun yeter geç onu kızlar araba da sizi etkiler yakışıklı da efendim karakter miş adam mış dürüstmüş geçin onları. ha bana gelince arabası olmasın ev kızı olsun
Şimdi kızlar yok diyo ya gülüyorum bu duruma 😂😂😂
Benim için arabası olup olmaması veya markası hiç önemli değil..
Karşımdaki insan olsun.
Bir kadın sırf arabamdan veya malım mülkümden dolayı benle olacaksa istemez kalsın.
Bazıları şöyle der karakterli olsun napıcam arabayı
Araba aynı zamanda parasal anlamda gücü simgeler. Kesinlikle etkiler.
Alpha fux beta bux driver rocks pedestrian sux for ladies...
anlayan anladı...
Etkiler, geçen şahit olsum. Camdan içeri girecekler.
Etkilemez diyenlere sorayım porsche olan biri öekici gelmicekmi marka önemli dkdkd
Ders çalışmaya gidiyorum lan yeter belki param falan olur
Freerunning yapan erkekler etkiliyor beni koştukları için arabaya gerek yok tabi ahaha 😂
Mercedes ya da BMW dururken Hangi kız Palio yu tercih eder?
Ayhhhh arabam olmadan önce her kız bakmazdı şimdi dibimde BMW bakmayan kız kalmadı ciciş
bir erkege cicis micis.. olmadi yani.
Ayhhhh nolmus yani ciciş
hic de.. yakismiyor yani.
Yeahhh yakisiyo ciciş
😂😂😂😂😂
Evet etkiler ama bana o içten sıcacık sevgi dolu bakışı kadar değil.
Yok canim ne arabasi , beni sevsin itaat etsin yeter :p mercedesi , ne bmwsi : D
Kendine fiyat biçen her kadını hem araba hemde markası etkiler.
hey allahim araba meraklisi be cok hemcinsim varmis...
Etkilemesine etkiler de benim için önemli değildir.
Arabaya binen kızları üzmesin de gerisi pek mühim olmuyor. (En azından benim fikrim bu yönde)
güzelliğim için benimle birlikteyse bende cüzdanı için birlikte olurum. EŞİTLİK VE ADALET kapiş 👌
Kişiliğiniz bu. Siz ise kendinizi telkin ediyor sunuz
malesef kesinlikle etkiliyor. İstisnalar kaideyi bozmaz.
arabası için gelen kız başka araba içinde gidebilir...
Gercekten guzel pahali bir arabanin etkilemeyecegini soyleyen kadinlar yalancidir emin olun
öyle ferrarimiz yok ama var yani bir honda civic 2014 ümüz :)
Kadın erkek fark etmez etkiler fakat herkes bir değildir.
Saglam arabası olucak sportif tarzı.. Zübbe kotu farketmez tüm kızların zaafıdır bu :)
etkilemez diyen palavra söylüyor özel okuldayım ferrarisi olan arkadaşlarım var kızların onlarla birlikte olmak için nasıl yırtındığını biliyorum bu gözler neler gördü neler
yazarken herkes evliya herkes süper kahraman
icraatta araba her zaman kazandırır
bu yüzden ehliyet bile almadım.
arabaya gelen kız uzak dursun benden dedim
Kadınların ilgisini çeken şeylerin başında gelir. Diğerleri için bkz: cüzdan (dolu) kredi kartı (limitsiz) müstakil ev
Bonus: Kötü çocuk olmak
Nsbsjshdjsjd
4.bp.blogspot.com/.../152.jpg
Varsa cebinde canlı hayat o zaman heyecanlı paran yokken selam vermeyen paran olunca köpek oluyor Türk erkeklerinde yabancı sevdası bu yüzden bence ne olacak paraya geliyorsa en iyisi olsun diyor
Yorumlara göre etkilemez demiş kızlar ama yapmayın bunu kızlar yaaa yapmayınn :))) paralı ve 1 trilyonluk arabası olan erkeğe hangi kız hayır der yaaa :)) yemeyin biz erkekleriiii :))
Kimi kızı etkiler kimini etkilemez ama genel olarak etikiler 😂😂
Arabam varken de sevgilim yoktu arabam yokken de yok demekki beni araba bile kurtarmamış 😂
Beni hiç bir şekilde etkilemez ama etkilenen eleman gördüm
seni etkilemez ama etkilenen o kadar coki sen ve senle istisnasınız o yuzden bu gercegi degiştiremezsiniz kabullensın arakadaşlar bence
Neden kabulleneyim arkadaşım çok saçma bende olmayan bir özelliği kendi üzerime almam olanı olduğu gibi kabul etmeyi siz düşünün bence. Herkes aynı olmak zorunda değil.
evet herkes aynı olamaz ama kızlar bunu yapiyor ve kabullen miyor buna takıldım yapan yapsın saygı duyarım ama işde bunu yapipda kabul etmedikleri için de kendı degerinizi düşürüyorsunuz youtube gir ve yaz bakalım spor araba ile kız tavlama diye hayatında iç görmedigi adamın arabasına biniyor anında neyse sabah sabah seni kızldırmayım kusura bakma iiyi günler olsun sana
Olabilir öyle sacma şeylere vakit ayırmam beyefendi siz merak etmeyin onların varlığını kabul etmiyorum demiyorum ki size neyse sizde bazı şeyleri anlamak istemiyorsunuz ıyi geceler.
tamam anladım günaydın :)
Hayırlı sabahlar
nasılsın?
Teşekkürler iyiyim siz nasılsınız
bende iyim teşekkürler.
gecen bir soru okudum bu sitede demiş ki?
burada olma nedenin ne? demiş senin ne?
Hmm 🤗
Hımm?
Sordugunuz soru birazcık bozuk bir soru oldu o yuzden tekrar net bir şekilde sormanızı bekledim benim neden burda olduğumu sordunuz galiba güzel zaman geçiriyorum o yüzden buradayım
evet onu sordum? bende yeni insanlar tanımak için buradayım bende güzel vakit geçirmeye çalışıyorum ama sitede densiz çıkıyor çoğu zaman.
Doğrudur olabilir
okuyor musun?
Evet
ben çalışiyorum ankarada? sen hangi şehir?
Kilis
kilis güzel yer şanslısın :)
😀 şans
Evet çok iki yılda bir çok hareketli günler yaşıyoruz 😊
Ankara kötü soğuk trafik insanlar gergin hava güzel değil gezecen yer hep avm ler başka yer yok acıkcası kilisi tecih ederim :) kıymetini bil
🤗 peki
bu arada soru soran arkadaş rahatsız etimizi düşündüm ondan özür dilerim :)
Kusura bakmayın:)
size özelden yazmak isterim sizinde musadenizle :)
Evet. Bu alemde dişi etkileme itemidir araba. (bkz. insanlar alemi)
Etkilenen kesim olduğu gibi etkilenmeyenler de mevcut. Genelleme yapmayalım.
Beni hiç alakadar etmez. Kalbi karakteri düzgün olsun
Yalan yalan 😄😂
Yemin ederim şahin bile olsa kızlar tav oluyor ne yani gerçek bu.😂
Arabası olmayan erkekler sorularıma cevap vermesin görüşlerime yorum yapmasın
😂😂😂😂😂😂😂😂 2 araç var mercedes benz e 250 serisi.
Ve ford focus