Evlendim çok yalnızım anlayanım yok, derdimi kimle paylaşayım?

Merhabalar öncelikle
ben evleneli yaklasik 1 Yil oluyor ve nisanlilik döneminden berli esimin ailesine kenndimi sevdirmeye calistim onlar icin caba sarf ettim evime davet ettigimde birsürü hazirliklar yaptim herzaman saygimda asla kusur etmedim kenndilerine süprizler hediyeler yaptim sürekli istedimki beni kizlari bilsinler ama birtürli sevemediler beni yapmadigim sey kalmadi ve her seferinde yut kalk yeniden yaptim sürekli aynisi kayinvalidem esim evde iken calismadigi günler sadece davetini yapar ve esimi arsyip sen evde oldugun gün ayarlada size gelelim yapar yüzüme hic brlli etmez güler yüzlüdür ama ben istiyorum kizim gel bir dondurma yemeye cikalim kizim gel özledim seni ya da kizim cay koy geliyorum desin okadar imreniyorumki baska kaynanalara gelinleri kenndilerini sevsin diye kirk dönüyorlar bizde tam tersi oldu o beni sevsin diye kirk döndüm kenndi aileme 1 yaptiysam onlara 3 yaptim herzaman ama asla düzelmedi ve ben onu her 2 güne arardim yazardim kadin cevap bile vermezdi veya dönmezdi bir büyügüme danistim esinle konus dediler konustum oda anlamadi annemin huyudur sudur budur dedi sende arama sorma yapti 1 diyorsun 2 diyorsun 3 cüsünde o benim annem sen gidersin annem kalir laflari ben aile olmak istiyorum böyle olsun istemiyorum yavas yavas pes mi ediyorum soguyormuyum anlamadim.. cok uzun oldu biliyorum ama lütfen bana yardim edin ne yapacagimi kiminle konusacagimi bilmiyorum
Evlendim çok yalnızım anlayanım yok, derdimi kimle paylaşayım?