çok yalnızım ilgisizim 3 yıllık evliyim ama kocamdan bir güzel söz duymayalı çok uzun zaman oldu tek duyduğum güzel kelime yok aldatılıorumda ama boşamıo tehdit edio aşkı çok özledim sevgiyi birinin beni özledğini görmeyi beni aramıyor bile gülerce eve gitmememe rağmen çok yalnızım napabilirm
Cevabın nedir?
+1 yılnerede kaliyorsunda günlerce eve gitmiyorum diyorsun?bak ben 50 yasinda romantik beyim ikinci evlilik yaptim,7 yildir esimin beni oyladigini daha yeni ögrendim yani evlendikten üc ay sonrasi beni sevmemeye baslamis beniüzülür diye gizlemis simdi ise ögrendim.ben ona karsi sevgimi yitirmedim,ama hissediyordum beni sevmedigini.senin durumunda benim gibi tek tarafli sevgi yürümüyor.tam tersi elimden ne gelirse fazlasiyle yasattim halada devam ediyorum ama kalbimi verdim saklasin diye oda buzdolabina koymus kokmasin diye.evet cok ama cok zor.daha detayli paylasmak istersen paylasirim karsilkli,almanyada yasiyorum.,yolu sevgiden gecen her konuya acigim.paylasmaya cok ihtiyacim var umarim iyi dostlarl karsilasirim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğer aldatıldığından eminsen... Çivi çiviyi söker arkadaşım... Sende onu aldatıcaksın... O zaman bosamasında görelim... Ayrıca neden tehdit ediyormus... Ya artık bu tabuları yıkın... Kim ki o seni tehdit ediyo... Kadın sığınma evleri var... Git savcılığa suç duyurusunda bulun... Aç davayı korkuyorsan git kadın sığınma evine... sonra yolunu ciz sevdiğin mutlu olduğun biriyle
05 Yorumla
Soran+1 yılişte sorun burda yapamam mutsuzum sevgimde tükendi ama allah korkum var aldatamam başka çare bulmalıyım onu utandrmalıyım
+1 yılyol yakınken kocanı boşa yoksa benim gibi olursun ben 40 senelik evli bir bayanım eşimle aynı evde yaşıyoruz sözde o ayrı odada bende ayrı odada otururuz cocuklarım ve torunlar yüzünden boşıyamadım onu böyle mutsuz bir şekilde yaşıyoruz lafta.
01 Yorumla
Soran+1 yılee boşamıo ölüdürür beni
Bu çok ciddi bir surum yalnız haberlerde hep görüyoruz kadın boşanmak istiyo adam dövüyo vs kadına şiddet olayları yani biyerden destek al ailen polis gibi
05 Yorumla
Soran+1 yılpolise giitm dayağımın üzerine geldiler bir bok yapmadılar
Soran+1 yıloldum ya olmamı işte burda tanıdığa göre davranıolar
Soran+1 yılpsikopat ötesi ondan bişe yapmıolar
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
27Cevap
Aynı ilgisizliği ben de yaşadım, nelerden bahsettiğini, çok daha fazlasını ve neler hissettiğini biliyorum. Berbat bir duygu ilgisizlik, berbat bir duygu bişiler görememek... Mutlu olabileceğin yerde ol, sana değer verenlerle ve vereceklerle ol. Sen boşan o boşanmıyosa, böyle hayat geçmez... Böyle sıkıntılarla geçmez, değmez böyle insanlarla birlikte olmana !
11 Yorumla
Soran+1 yıleee boşamıo napabilirm
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet böyle durumlar oldukça riskli olsada kendine aşk arkadaşlığı seçebilrisn güzel sözler mesajlar atabilecek bir kişi olsa hayatında o boşluğu kısada olsa giderir.. ama bu işler bir yerde risklidirde ..ama seni bu duruma iten eşin olduğu için ayrılamadığna görede yapabileceğin fazla bir şey yok ...
00 YorumlaÇok üzüldüm, maalesef böyle oluyor bazı evlilikler sonrası, açıkçası sabredin, bakalım mücadele etmeye çalışın, ama aldatma var işin içinde, eğer mutsuzsanız gerekeni yapmaktan başka çare kalmıyor maalesef
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılsende onun qıbı davran.. ama aldatma sadık kal.. dıqer yaptıqı seylerı kısasa kısas yap.. belkı ozaman yaptıqı hataların farkına varır..
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
o neler yapıosa sende aynısını ona karsı yapmalısın.. aramıomu sende arama.. quzel söz söylemıomu sende söyleme.. senınle ılqılenmıosa sende ılqılenme.. uzak dur soquk davran..
Soran+1 yıldenedim facesinde kızlar çoğaldı telini daha çok sakladı halada böle
- +1 yıl
tamam ıste.. bellı bı sure sonra senden ıyıce kopucak ve bosanmak ıstıcektır.. sen bu ılıskıyı bıtırmekmı ıstıosun kurtarmak mı ?
Soran+1 yılya bitmesi daha iyi olcak kızım için bence ama boşamıo böle üzülüyorum ve aldattığı o*larn boynuzlarını törpüle laflarına maruz kalmak hoşuma gitmio
- +1 yıl
oo ortada bı cocuk varsa ısın renqı deqısır.. bu konuda nasıl bı yol cızebılırsın bılmıorum ama eqer esın doyumsuz ve qozu dısarı kaydıysa ısın zor.. ama kızın baba sevqısınden mahrum buyuceqı ıcın nasıl basa cıkarsın bılmıorum ve bu konuda nasıl bı yorum yapabılırım bılmıorum cunku senı yonlendırmek doqru olmaz hayatını yönlendırıo qıbı farklı bı dusunceye kapılmanı ıstemem..
Allah'a sığınmanı ve ondan yardım dilemeni şiddetle öneririm aksi taktirde başına gelecek olan olaylar hayatını yaşanmaz iğren bir hale sokacak
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten ondan başka kimsem yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayat çok garip, tek istediğim olay bir kızla evlenmek hayatımın sonuna kadar onunla olmak, onunla gülmek ağlamak ona şiirler yazmak, kahvaltı hazırlamak, saçlarını okşamak, sarılarak uyumak.
ama ben hak etmiyorum hiç hemde.15 Yorumla
Soran+1 yılaynısını bende yaşamk istedim bü yüzen kaynananmla yaşamayı bile kabul ettim 1 lira harcamadım 3 yıl evliliğimde sokağa çıkmadım ama bu haldeyim
Cevap sahibi+1 yılyok ben eşimi ayrı eve çıkarırım kıyamam ona.
ama işte tipe önem vermeyen kız varsa bulmaya calıscam
Soran+1 yılya paraya sıçalım önemlimi sevgi olsunda ben çok sabrettim ya bide aynı evde kardeşide var benle yaşıt ona bile baktım temizlik yemek herşey bende ama neden diyorum ya neden aldatıldım çirkinde değilim neden halada vazgeçmio çok konuştum intihar bile ettim hastanede parayı ıskıştırdı elime 5tl anana git dedi
Cevap sahibi+1 yılyanlış seçim yapmışsın.böyle eşim olsa ileride başımın üstünde tutarım onu severim sayarım
Soran+1 yılişte salaklık ya benimki biliorum ben öyle kaybettim
Allah sabir versin dua et allah'a bol bol allah hidayet versn cok dua et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl00 Yorumla
+1 yıl..günlerce eve gitmiyorum derken?
eee nereye gidiyorsun?
aynı evi bile paylaşamamak nasıl bir evlilik oluyor?
aklımda delli sorular:P04 Yorumla
Soran+1 yılannemlerdeim canım normalde kaynanamla yaşıorum zaten
- +1 yıl
hım. anladım şimdi...
konuşmak istersen burdayım..
Soran+1 yılteşekkür ederim tabi isterim artık delircek durumdayım
- +1 yıl
:) o zman neden eklemiyorsun beni?
+1 yılİzmirdeysen kocanın telefonunu adresini ver bana ver bana
güzel bir benzetelim oo pislik hayvanı05 Yorumla
Soran+1 yılçok psikopat bulaşma derim ondan sabrettim hep
- +1 yıl
:))
ondan sen korkuyorsun başkası değil İzmirliysen ciddi ciddi ver numarasını
ağzı yüzü kan revan içinde yollarım yanına sen o zaman anlarsın ne demek istediğimi
nefret ediyorum kadına el kaldıran erkeklerden
Soran+1 yılöyle değil ya anlayamazsın çok vukuatı var
- +1 yıl
iyi o zaman şiddet görmeye devam ett
hayırlı morluklar bol bol dayaklar sana
Soran+1 yılsaol yinede ne deim
Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. bu noktaya kdar nasıl geldnz onun böle oldgunu bilmiyo muydun
06 Yorumla
Soran+1 yılçok sabrettim herşeyei kabul etim bir evim bile yok 3 yıldır kaynnamla yaşadı ama hatayı ben yaptım kadın olduğumu unnuttum onu bırak insan olduğumu unnuttum
Soran+1 yılmalesef var başka bir fikrinn varmı
Soran+1 yılnasıl yani
evliliğin cicim aylarındasınız ve seni ihmal ediyor,hem aldatıp hem neden boşamak istemiyor?çelişkli bir durum var sen neden korkuyosun?
07 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıldır cicim ayı kalmadı işte biraz sorunlu herşeyi yapar boşanırsam ama çok kötü durumdayım sevmedği belli
- +1 yıl
ne demek herşeyi yapar,senin ailen ne kadarını biliyor?boşanmak tabiki çözüm değil,burdan çoğu kişi boşan diyebilir ama durumu düzeltme ihtimalin vardır,aile büyüklerini devreye sokun,seni anan baban ezilsin diyemi dünyaya getirdi,kısasa kısastır kardeşim aldatan erkek aldatılmayı göze alacak
Soran+1 yılbabam öldü ve türk değilim annemden başka kimse yok oda uğraşamıyor onunla
Soran+1 yılzaten boşamıoda ama bir çare bulmam lazım
Soran+1 yılnasıl işte bilmiyorum naptıysam olmadı
eve siz gitmiyosunuz .sizmi aldatıyonuz anlamadım tam olrak ya
08 Yorumla
Soran+1 yılben normalde kaynanamla oturuyorum beni arada böle annemin evine atıo günlerce aramıo almıo
Soran+1 yılevet öyle ne bakçam kusura ben onun için çok çabaladım ya inssan kocasından 1 lira istemzmi istmedem yeterki zora düşmesin die ama kazandığım bu oldu
Soran+1 yıltövbe tövbe onu bile yapmıo desem yeridir annemde kalıorum gelio günler haftalar sonra eve götürüo hemen uyuyo
Soran+1 yılya işte boşamıoda bulurmı başka hizmetçi başka salak ondan boşamıo tehdit edio
+1 yıllink ekleyebilirsin.. ya da burdan da konusabılırız..
00 Yorumla
+1 yılsana şunu sorayım. eşimden ilgi göremiyorum diyosun ama sen gösteriyomusun?
01 Yorumla
Soran+1 yıle tabiki mektuplat yazarım aslında çok romantiğim ama ona bile laf yapar ben mektupdan hoşlanmama vs
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. nasıl bu raddeye geldiniz?
111 Yorumla
Soran+1 yılişte herşeyi kabulendim her salkça haytaı parasızlığı şiddeti bu yüzden
Soran+1 yılama nasıl bana yardım et ozaman
Soran+1 yılbana göre hiçbir zayıf noktası yok
Soran+1 yılmerak etme onuda denedim ama bana neler dedi kıyafet bile aldım o* oldum bu yüzden suratıma bakmıo ya ben neler yapsamda olmuo
Soran+1 yılçalışırsam beni gebertir ben temilzliğe gidiyorum arada o parayıda aldı yedi düşün bana 1 lira faydası yok oysa
Soran+1 yıldışarı çıkmam yasak ya beni keser zaten vukuatlı adam
Sorunlarını dinleyip sana yardımcı olabilirim.
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olabilirsin ki
Böylesin ama ne yapabilirim diyorsun hayret. ..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı durumdayız mailleşebiliriz...
04 Yorumla- +1 yıl
seninki de mi tehdit ediyo boşamıyo
- +1 yıl
kalıcı hasar bu iyiydi :D
Soran+1 yılnasıl yani aynı durumdayız
Cevap sahibi+1 yılbende uzun ilişkiler yaşadım hep cinsallikle alakalı oldu 30 yaşındayım . ciddi olamıyorum kimseyle çünkü bildiğin cinsel mekanizma olarak görüyorum. yalnızlık ve şefkatsizlik duyuyorum. amaç sadece mailleşmek belki bu duygusal açlığı gideririz dedim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah sabir versin. Cocuk varmi?
02 Yorumla
Soran+1 yılevet var 2 yaşında
Cevap sahibi+1 yılInceldigi yerden kopsun ozaman valla bak cocuguna da yazik olcak büyüdükce... Yada bir evlilik piskologuna gidin beraber cözün eger durum iyise cünkü bunun sonu mutsuzluk :/
evli kalmak saçma aranızda bişeler bitmiş artık
00 Yorumla5 dakka bekle çıkar birileri
01 Yorumlaİnternetten yok dur...
06 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
Soran+1 yılmalesef emin ol öyle biri olsam kazanırdım çnkü aldatığı kızlar bei irabe karısı açık saçık giyinen kızlar ben onu cezaevinde bekledim aylarca 3 yıldır yüzüme bir kere gülmesini bekledim yapsaydım yapardım ondan üzülüyorum ya
Soran+1 yılevet var küçük
+1 yılboşa ezdirme kendini
09 Yorumla
Soran+1 yılee napabilirim
- +1 yıl
çocuk yoksa hakkını ara erkek kardeşine söyle kafasını ziksin o herifin
Soran+1 yılsorun bu ya babam da öldü kardeşim 10 yaşına napailiriz ezdikçe ezdii
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin .( ebe kızım evlenirken kör müydün bu göremedin bu eşek adamı :(
Soran+1 yılişte salaklık ya küçüktümm 17 yaşımdaydım
- +1 yıl
bu suç biliyor musun ? istediğin an şikayet edebilirsin
Soran+1 yıl3 yıldır evliyim ama geçti herşeyyy polisede gittim dayak yedim die bir bakılar gbt ye hadi eve diolar
- +1 yıl
anasını zikem polislerin pis mahlukatlar . elimden birşey gelmez
Soran+1 yılsaol yinede sesimi duyan olduya olsun yaşadığım hayat ders olsun
+1 yılTipik bir aldatacak kadın modeli
00 Yorumla
+1 yılseni sevecek birini bul..
00 Yorumla
+1 yılEklersen tanismak sohbet etmek isterim
00 Yorumla
+1 yılPeki boşanmak istiyor musun
00 Yorumlakıyamam ya :(
00 YorumlaSen nerdesin ki?