Eşime benimle ilk tanıştığın zamanlar nasıldım diye sordum, "eskiden kibardın, sakindin, hanım hanımcıktın..." diye sıralamaya başladı. Şimdi hiçbir özelliğimden memnun değil. İstiyor ki hiçbir şey konuşmayım, evin içinde iki yabancı gibi olalım. Ben ona telefonla fazla oynadığını söyleyince de sanki küfür etmişim gibi kıyamet kopuyor. Ne sevgisi var ne ilgisi var bana karşı. Çocuk da olunca hepten kesti her şeyi. Yanında duştan çıkıp üstümü giysem dönüp bakmıyor bile. Kendi boşalıyor, sırtını dönüp uyuyor bir dahakine böyle yapmayız deyip. Hiç önemsemiyor beni. Hayatımdaki herkes eskisi gibi olmadığımı, çok sinirli olduğumu dile getiriyor. Oysaki yaşadıklarımdan dolayı bu haldeyim. Aşırı derecede yalnız hissediyorum kendimi. Sadece içimi dökmek istedim. Benim durumumda olan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKesinlikle eşinle konuşmayı denemelisin mutsuzlugunu yalnız hissettiğini dile getirmen lazım. Kendini düzeltmesini söylemelisin. Eğer aksi bir tavır sergilersede sende bir süre ona karşı öyle ol bence anlaması için. Anlamiyorsada otur düzgünce evliliğini gözden geçir. Bizim hayatimiz kimsenin oyuncağı değil. Bende yaşadım değer görmüyordum çok konuştum çabaladım buna rağmen anlamad, o benim için çabalamadi ve düşündüm en dogrusunun bitirmem olduğuna karar verdim ve iyi ki de vermişim diyorum şükür huzurum yerinde, bana değer veren insanlarla birlikteyim kendi ayaklarımın üzerinde durmaya çalışıyorum ve böylesi daha iyi. Sende ne olursa olsun kendi değerinin farkında ol ve her zaman güçlü ol, ona göre hareket et her zaman kardeşim..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayatım boyunca hiç evlenmedim.
Seni anlamam mümkün değil kardeşim. Sadece hissettiklerimi söyleyebilirim. Umarım kalbimi kırmazsın... Böyle bir evlilik nasıl yüreyebilir? Konuşmayı denesen bile ki işe yarayacağını düşünmüyorum. Hadi diyelim ki yaradı? Yine aynısı olmayacağı ne malum? Eski günler de aranız çok iyi olduğu belli. Şimdi ise buz gibi ! İftira atmak asla istemiyorum. Sadece kötüye yormak bile istemiyorum. Gel görün ki bu tavırların ardında bence bir sır perdesi olduğunu düşünüyorum. İyi kalplisiniz. Tamam evlilik kolay bitmemeli tarafındayım. maalesef kocanız bunu haketmiyor bile.. Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm. Evliliğe imrenirdim. Aşık olanlara birbirlerini sevenlere.. Şimdi görüyorum da koca bir yalanlığa gittiğini yavaşca...
02 Yorumla- +1 yıl
Söylediklerinize katılıyorum.
Ya derhal evliliği düzeltmek için profesyonel birisinden yardım alınmalı ya da hiç uzatılmamalı. - +1 yıl
ben katilmiyorum. Sizi bahsettiginiz hayallerde oluyor ancak. Evlendikten 1 gun sonra bsliyor, artik elde ettiginiz icin heyecan aninda yerini aileler varsa senin ailen benim ailem ne dediye donuyor. Eger aile bahanesi yoksa, birbirleriyle yitisige inatlasmaya basliyor. Ne aski ne meski. Evlilik zaten cocuk icin yapiliyor, sonra da onun icin devam ediyor. Romantizm yok dusundugunuz gibi.
+1 yılbütün yorumları görüşleri okudum. bende sizin gibiyim çocuk olduktan sonra eşim daha da ilgsizleşti birazcık ilgi bekledim yine yorum yapan arkadaş var onun gibi görev haline geldi Bazı şeyler sonra eşimin ailesi evlendiğimden beri yanımdalar sıkıldım bunaldım ve maalesef cinsel doyum yaşayamadığım için psiklojim bozulmaya başladı kendi kendime bunu hissediyorum
00 Yorumla
+1 yılBu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Her kalbin, bedenin ve beynin ilgiye, iltifata, sevgiye ve cinselliğe ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
54Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılBelli ki eskiye dair her şey evlenince silinip gitmiş gadası. Bu konuyu uzun uzun konuşup istişare etmek gerekiyor. Bir iki cümleyle şunu bunu yap demekle olmaz.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhabalar, Öncelikle şunu yazmak istedim: Sakin kalmak adına nefes egzersizleri veya yoga yapabilirsiniz. İlişkinizle ilgili sorunlara gelirsek ; sizi anlıyorum ancak şöyle yapmalısınız ;kendimizde bulunan eksileri artıya çevirip hatalarımızı fark etmeliyiz öncelikle. Unutmayın ki farkındalık eşiği yüksek olan bir insan nerede ne hata yaptığının bilincinde kalıp düşünme fırsatı, içsel bir sorgulayış yaşayacaktır ve ders çıkaracak fevri olmayacaktır. Sevgiyi siz kendinize verirseniz başkasından beklentiye girmeden sevgi dönüp dolaşıp yerini bulacak ve sizi çepe çevre saracaktır. 🌼
10 Yorumla
+1 yılKendine bir alan olustur gez toz aktivitelere katil cok takma bu durumu sende ruhsal degisim ve gelisimler olursa belki esinin de hali tavri degisir seninle ilgilenmek hatta ilgi gormek ister he yine uzun zaman snra olmuyorsa ayril kesin net. boyle hayat gecmez bir kez geliyoruz hayata. yani sen elinde geleni yap gerisinde artik birak
10 Yorumla
+1 yılBen olsam rest çekerim. Ailene bu halde olduğunuzu anlatamaz mısın? Destek olmazlar mı? Bir şeyler değişmeli sen yapmalısın. Senin ruh halin daha da kötü olacak bu gidişle. Sağlıklı çocuk ta yetişmez o ortamda. Evlilik terapistine gitmeyi teklif et ya da bitir.
11 Yorumla- +1 yıl
Hemen bitme olur mu evliler uyarsın
Senin adına üzüldüm. Eşinden ilgi alaka görmediğin için bu hale gelmişsin. Seni o hale eşin getirmiş. İnsan eşi ciplakken bakmaz bişey hissetmez mi. E sende haklı olarak değişmişsin üstüne çocuk da olunca o da yoruyor sende çocukla tek başına ilgilenince aşırı yoruluyorsun destek bekliyorsun ama yok. Allah sabır versin işin çok zor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılS*ktirsin gitsin hayatından o zaman o * kocan anlattıklarına göre senden daha iyisini bulamaz başka karı bulur ağzına s*çar sonra sana döner sen de ona resti çeker kapıyı kapatırsın irdelerse de kolluk kuvvetlerini çağırırsın en kötü evin etrafında bile polisler gezer Böyle güzel kardeşim haddini bildirmek lazım
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgüzel kardeşim değil g*vatların olacak
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez haklisin da ama sana tavsiyem belki kocanda sıkıntı içerisinde ve o da sana anlatamadığı şeyler yani iş yerinde çektiği sıkıntıları olabilir sende biraz onu anlamaya çalış. Bence akşam yemeğinde söyle romantik bir ortam oluştur mum yak güzel bir şarki falan onun eşliğinde yemek yiyin
02 Yorumla- +1 yıl
Mumla falan seks olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@Kurşunirenkler999 amaç seks drgil zaten bir yuvanın kurtulması. Her şeyi bel altına cekmeyin ya.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmek en büyük hatam oldu benimde. Mutsuz huzursuz bir hayatı kabullendim bende artık. Bende kendimi öyle yalnız hissediyorum ki istesemde eşime açamıyorum kendimi. Gülüp neşeli oluyorum ilgileniyorum yataktada fazlasıyla memnun oluyor ama içimi hiç bir zaman açmicam çünkü artık soğudum , görev gibi görüyorum o kadar.
06 Yorumla- +1 yıl
abi sen tecrübeli birisin sanırım bir şey sorabilir miyim? penisim 13.5 cm cinsellikte ilerde sorun yaşar mıyım sence? senin kaç cm?
Cevap sahibi+1 yıl@Gizli21325454 yeterli olur merak etme. Erken boşalman olmasın gerisi tecrübeyle iyileşir
- +1 yıl
Abi sağol umarım sorun olmaz boyu biraz korkuyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Gizli21325454 boyundan yana korkmana gerek yok. Nasıl kullandığın seni vaz geçilmez yapar
- +1 yıl
Teşekkür ederim allah razı olsun umarım sende evliliğinde mutlu olursun abi
Cevap sahibi+1 yıl@Gizli21325454 umarım iyi insanlar çıkar karşına. 👋
bu durumu çekmek zorundamısınız siz ya sevmiyorsanz boşanın kardeşim. birini asla değiştiremezsiniz bunu aklınıza sokun sevmiyorsa sevmiyordur ayrılamıcaksanız eleştirmeyin yaşamaya devam edin. boşuna yıpratırsınız kendinizi bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılKolay olmuyor boşanmak. Her gün lafı dahi edilse gidip yapamıyorsun..
- +1 yıl
ozaman katlanacaksın ya da gidip boşucaksın ama asla sevmeyen birine kendini zorla sevdiremezsin bunu unutma kadınların böyle bir düşüncesi oluyor zamanla sever yok öyle bişi zamanla daha çok uzaklaşır sen yıprandığınla kalırsın erkeğinde hayatını zindan edersin. olmuyorsa olmuyodur erkek ya da kadınmı yok dünyada
+1 yılBelki doğum, çocuk psikolojisinden dolayı stres, yoğunluktan dolayı hissedebilirsin. Ne bileyim evde birlikte bir şeyler yapmaya çalış. Yani kahve, pasta ne bileyim mısır yap birlikte film izlemek gibi. Eski resimleriniz varsa gösterebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılPiskolojik bir durum ona istediklerinin olmadıgında onun istediklerinin olmayacagını belirt söyleme yap mesela sevişme önce senin istedigi yapsın sonra sen çok taviz vermişsin alışmış bencil olmuş
00 Yorumla
+1 yıl😀Allah isteyene vermiyor istemeyene sınırsız veriyor
Bu durumda olan vardır ama sen çok güvenme 🤣02 Yorumla
Soran+1 yılKimseye güvenmiyorum kimseyi de aramıyorum zaten. Sadece bıktım her şeyden..
- +1 yıl
😀 Ne demiş tolga abi hugo senşn iki parmağının ucunda izledin mi hiç
+1 yılEvet çocuk olunca uzaklaşılıyor bira ama uyumu yeniden yakalayabilirseniz her şey değişebilir.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek olarak benzer durumdayım sanırım seninle. Ya senin gibi kadına nasıl vurdumduymaz olabiliyor bi koca. Kilo aldın mı doğum sonrası
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim eşimde bu durumdan muzdaripti hatamın farkına vardığımda kendimi düzeltmek için biraz çaba harcadım ve eskisine nazaran daha iyiyiz Şu an
00 Yorumla
+1 yılBence biraz geri dur izlemede kal. Cinsel anlamda karşılık verme isteklilik yoksa birileri vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaştan biliyordunn yani seni ailesi için hırpalamis adamdan birde neyine güvenip çocuk yapıyorsun. Şimdi böyle ne yapacağım diye sor. Bu nasıl erkek, kendi boşalıyor da seni görmüyor ondan hayır bekleme bu saatten sonra
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende evliyim evliliğimde hiç ummadığım tarzda uyumsuzluk içinde gidiyor! Siz Ne zamandan beridir evlisiniz ve eşiniz ne zamandan beridir sizlere bu söylemlerde bulunuyor?
010 Yorumla
Soran+1 yıl14 aydır evliyiz daha. Başından beri böyle. Bilemezdim böyle olacağını, keşke bilseydim...
Cevap sahibi+1 yılİnanın bende aynışekildeyim eşimi çok seviyorum birbirmize aşıktık evlenene kadar halada öyleyiz ama birbirmizi tamamlamadığımız durumlar var ve bunları aşamıyoruz
Cevap sahibi+1 yılSizde ben gibi eşimizden yana dertliyiz yani insan keşke evlenmeden önce bunları ön görebilse😒
Soran+1 yılÇıkmaz sokak. Ne boşanmaya gönlün elveriyor ne de bütün bu yaşananlar düzeliyor. Arada kaybolup gidiyorsun..
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle insan yanı bu durum nasıl izah edilir insan bilemiyor büyük bir kalabalıgın içinde sanki yalnız kalmışız gibiyiz bagırıyoruz ama duyanımız yok en kahrediciside buya en yakınımızdakiler bizi anlayamıyor
Soran+1 yılAynen öyle kimse anlamıyor..
Cevap sahibi+1 yılPekı ne yapacagız hanımefendı
Cevap sahibi+1 yılYanı siz hakkınızda ne süşünüyorsunuz aklınızdaki nedir
Soran+1 yılBilsem keşke. Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş..
Cevap sahibi+1 yılDimi sizinle konusma dertleşme imkanım var mı acaba? Belki fikir alısverişi bize fayda olur kader arkadasım
+1 yılbu zamanın evlilikleri böyle oluyor o yüzden boşanmalar artıyor
05 Yorumla- +1 yıl
evliyim senin durumunda değilim, çünkü ben evliliğimi ALLAH rızası için yaptım ve eşimi Allah rızası için sevdim niyet hayır akıbet de hayır
Soran+1 yılEşimle sözde severek evlendik. Daha ilk aylarda evimize eşyamız dahi gelmeden ailesi misafir gelmek istedi. Haliyle düzenimiz kurulmadığı için kabul etmek istemedim. Ne küfürleri kaldı ne dayağı kaldı. Keşke tarafsız olabilseydi. Keşke ailesi de kendisi de beni insan yerine koyup saygı gösterselerdi, o zaman her şey daha farklı olabilirdi.
- +1 yıl
bu canım şeyler yüzünden oluyor hepsi neymiş efendim severek evlendik biz boşanmayız hiç böylemi düşünüyorsunuz siz boşananların %99u severek evleniyorlar zaten
Soran+1 yılÖyle bir düşünceyle evlenmedim. İnsanız ve her şey insanlar için. Hiçbir zaman biz boşanmayız diye düşünce içine girmedim. Sadece insan sevdiğiyle evlenip mutlu olmak istiyor.
- +1 yıl
sevdiği ile evlenip mutlu olman çok zor bunu sende göreceksin nefsinin istekleri ile değil ALLAH rızası için yapman lazım ne yaparsan yap mutlu olmak istiyorsan nefsin için değil ALLAH için sevmen lazım istemen lazım ama bunu anlamanı beklemiyorum senden
Aile & Toplum konusunda 625 cevap paylaştı. Evlilerin bütün. Hepsinde mi var bu problem
10 Yorumla
+1 yılPeki senin yaşadıkların, seni bu hale getiren olaylar nelerdi?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılsadece türk erkeği adına üzüldüm ve utandım verecek o kadar çok cevap var k, i susmayı yeğliyorum
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. İlişkileri monotonluktan kurtarmak lazım biraz renk katarak daha mutlu olursunuz
00 YorumlaSenin evlilikten beklentin tam olarak neydi? Evliliğin olayı bu zaten, neyin peşindesin
00 YorumlaNerede bir ruh hastası sokak iti var. Mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz
00 YorumlaEşine sor soğuma nedeni neymiş sadece bu dedikleriyse sende kendini düzelt.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 628 cevap paylaştı. Biraz bakım yapmayı denedin mi belki düzelir zayıf bir ihtimalde olsa
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılboş ver sen önemlisin bunu başkasının anlamasına ihtiyacın yok
09 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakmayın ama o öyle dışardan boş ver in demekle kolay olmuyor evde varsın ama yokki gibisin ve kendini ne kadar değersiz sevgisiz hissedersin piskolojin bozulur. oz güvenini kaybedersin Hergun ağlarsın gören duyan olmaz cehennemi yasarsinda kimse bilmez bir evdeki en kötü şey bir şiddet iki değersizlik hissidir oyuzden kimse yaşamadan bilemez bunun verdiği acıyı
- +1 yıl
@r_engarenkyollar haklisin yaşamayan bilemez yasamadigimi da bilemezsin
- +1 yıl
Ben de size bunu anlatnak istemiştim kimse kimsenin ne yaşadığını ne hissettiğini bilemez boş ver desekte kolay olmuyor hele ki aynı evin içerisinde yaşıyorsanız buda bir piskolojik siddettir insanı günden güne çökertir hayata küstürür rabbim kimseye yasatmasin yaşayan kim varsada yardımcısı olsun sabırlar versin insallah ne diyimki
- +1 yıl
@r_engarenkyollar benim sıkıntım sona erdi
- +1 yıl
Senin adına sevindim gerçekten inşallah hep mutlu huzurlu olursun
- +1 yıl
@r_engarenkyollar teşekkürler içten dileğin için umarım senin de
- +1 yıl
Kadın olduğun zaman birde çocuk varsa. İşte daha zor çözüm bulmak bırakıp gitsen olmuyor kalsan olmuyor birde maddi gücün yoksa sahada zor oluyor hayattaki en zor şey çaresizlik ve sahipsizliktir
- +1 yıl
Amin gülüm insallah cümlemizin 🙏
- +1 yıl
@r_engarenkyollar evet çocukla daha zor ama başka çare kalmamışsa
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu böyle sürer gider girdabın içinde gibi.. Bende aynı şeyleri düşünüyorum 6 yıldır Bir çözüm bulamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın yalnız onun düzelmesi için konuş güzel şeyler anlat , süpriz yap ona. Tatile gidip yer değiştirin biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgi , ilgi , alaka , seks sevisme olmadan nasıl duruyorsun?
Cinsel isteğin olmuyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurdaki erkeklerin çoğu yalnız, normal sorularda pek bulamazsın onları, bide adamım derler sorsan, palavra yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılResmen beni anlatmışsın. Aynı şeyleri yaşıyoruz ve tamamen aynısı
18 Yorumla- +1 yıl
Sen kaç yıllık evlisin
Cevap sahibi+1 yıl5
- +1 yıl
Cocuk var mı
- +1 yıl
Çocuktan sonra mi başladı
Cevap sahibi+1 yılVar. Öncesinde de vardıda çocuktan sonra dahada çoğaldı
- +1 yıl
Takip eder misin
Cevap sahibi+1 yılHayır
- +1 yıl
Kaç güne bir oluyor
+1 yılDüzelir ama biraz sapır gerekiyor onu eve baglamak senin elinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşk sevgi anlayış hoşgörü bitmiş
artık aynı evde yaşamanın bi anlamı yok00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSıkıntılı bir evlilik eşin sormuyor mu halini hatrını
00 Yorumla
8 ayEvliyim çocuğum yok ben de çok yalnız hissediyorum kocamla sohbetimiz yok sürekli telefonda ben de bıktım çok yalnız hissediyorum
00 Yorumlaelde ettiya artık kaybetme kaygısı yok ondan öyle demiş
00 Yorumla
+1 yılyani muhtemelen bir değişim gerekiyor hayatında
00 Yorumla
+1 yılAldatılıyor olabilirsin👀
20 YorumlaKaç yıldır evlisiniz ki.
00 Yorumla
+1 yılherkes gibi..
00 Yorumla
+1 yılBemde oyle sizi bilmem tek bağım çocuklar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmayi denedin mi karşına alıp
00 Yorumla
+1 yılKlasik evlilik işte. Başka ne bekliyordun ki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sinirli olmanın baş nedeni eşin.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı. Kocandan sıkıldın galiba
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm umarım düzelirsiniz.😕
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumu eşini açıkla hiç yanımda olmuyorsun de
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılKlasik Türk evlilik sorunları zaten
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSorun eşinde. Birazda sendedir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılBenzer şeyler seninle konuşmak isterim
00 Yorumla
+1 yılEvlilik bu hale getiriyor insani bi sekilde
00 YorumlaBöyle oluyor zaten hep dağlar kadar fark oluyor
00 Yorumla
+1 yılevliliğinizde seks bitmiş sizin ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamda oglak burcu vibe i aldim. Isin zor
05 Yorumla
Soran+1 yılBoğa burcu. Ne burcu olursa olsun zaten umrunda değilim..
Cevap sahibi+1 yılBasak boga oglak ayni b kun laciverti zaten onu takmamazliktan gel ayrica sana Esra ezmecinin sayfasini takip etmeni öneririm
- +1 yıl
merhabalar esra ezmeci 'yi dinlemeye çalıştım saçma geldi hangi kitaplarını tavsiye ediyorsun
Cevap sahibi+1 yılBen hepsini aldim. Ama en onemlisi iz erkekler soguk kadinlar sicak sever
- +1 yıl
teşekkürler
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKonuşarak düzelir ancak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirbirinizi egitin, eski günlere dönün.
00 Yorumla
+1 yılKıyamam ya tipik Türk erkegi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni anlıyorum
04 Yorumla- +1 yıl
bende boşandım canım fantezi yaşıyorum
- +1 yıl
@anneoğul433 öldü demiştin ya
- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evliyim ama kendimi aşırı yalnız hissetmeye başladım. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler