Sevgilinizden ayrılma kararı alıyorsunuz ve size " Ben zaten seni hiç sevmemiştim. Ayrıldığımız iyi oldu"dese üzülür müsünüz?🐞
21/01/2018
09.51🐞

Ben yapmıştım bunu. Yıllar sonra "BEN SENİ HİÇ SEVMEMİŞİM" dedim... intikamimin en büyüğünü bu şekilde almış oldum. Yine olsa yine yaparım hakedene hakkını vermek gerek. Bana da dese ben de üzülmem. Ondan daha beterini ona söylerdim 😃✋ kısaca hayatının kâbusu olurdum 😀🎬
Evet, üzülürüm. Ve onunla geçirdiğim her an için ayrı ayrı pişmanlık duyarım.
Ben bunun doğruluğuna kesinlikle inanmıyorum. Hiç kimse sevmediği bir insanlar iletişim kurmaz ve birşeyler paylaşmak veya yaşamak istemez. Ayrıldıktan sonra duyguların bir önemi kalmadı dese buna hak veririm ancak hiç sevmemiştim derse bu saçmalıktır.
Üzülmem çünkü ben ayrılmak istediğim için saçmalayan taraf olur. Bu söylediği ile üzülmek yerine ayrılmakla doğru karar verdiğimi daha iyi anlamış olurum...
Cevap
23Cevap
Umm eger icini biliyorsam ve sevgisinden eminsem bu soyledigi beni pek etkilemez ama eger zaten sevgisini hissettirmemisse kendimi fazla uzmem hayatindan cikar yeni birisini bulurum
Üzülürüm tabi. Sevmemiş ise evcilik oynamışız gibi hissederim. Dengem zor yerine gelir. Bir daha da kuşkuyla yaklaşırım. Unutamam kalıcı olur.
O kişilik meselesi eğer sevmediyse bile böyle söylemesi doğru değil. Söylediyse de neden üzülcekmişim
Hiçbir şey söylemem.
Çok az bir gülerim, paketimden bir sigara çıkartır yakarım, sonra tekrar başımı kaldırıp biraz daha gülerim, arkamı döner ve giderim. :D
Ben seni hiç sevmedim
Sadece beni sevmeni sevdim
Gülümsemeni...
Bir çiçeğe benzemeni...
Diyordu ibrahim Sadri 😉
Sinirliyken söylerse ciddiye almam. Ama sakin bir şekildeyse cidden kırılırım ve kırarım.
Çok kızarım kendime onun bir hödük olduğunu nasıl önceden anlamadım ve bide üstüne sevdim diye
Demek hislerimiz karşılıklıymış der ve elbette üzülürüm.
Al işte bir şükür sebebi daha... ya sana aşık olsaydım? 🤔 diye cevap veririm...
Üzülürüm aslında insan ayrılırken ve ayrıldıktan sonra karakterini belli ediyor
Ondan mı peşimden dolanıyordun der yapıştırıdım cevabı
Üzülemecek kadar soğurum. Ben soğuyunca tarifi olmayan bir boşluk oluşuyor.
Üzülür insan. Cünkü bu bir aldatma seklidir. Ayrildiktan sonra o acîyi tek tarafli çekmek kadar aci birsey yoktur
Gitmeye yakin can acitma yollari köpek gibi sever de insan gibi gitme diyemez insan
Sinirlenirim sonra onu kum torbası yerine asar üzerinde çalışırım. :D
Bebişim deme öyle :(((
Aman Allahım , ben de şu çekiciliğe bakın , hiç sevmeyen bile sevgilim oluyor.
Sevmediysen neden svgiliydik diye sorarlar adama
Kendini aklamak için demiştir
Hislerimiz karşılıklıymış delikanlı derim :d
Yoo ayrıldıgıma sevinirim tam tersi
Ne tesaduf bende derim
Hah sağolsun unutmama yardım eder ne güzel
İnanmam ki sacmaladiğını düşünürüm.
Uzulmem kendi karakteri
Zaten bu işler hep böyle yürür derim..
ayrıldıktan sonra, ne derse umrumda olmaz..
Hayır uzulmem , ağzına sıcarım 😅
Ayrıldığım için pek de umrumda olmazdı
Hayal bile edemiyorum ne olucagini
Ayrıldıktan sonra sevip sevmemesi umruma olmaz
Daha önce söylemediği için kızarım
Hiç umrumda olmaz boş laf derim
Uzulmek ne kelime yikilirim😐
Üzülürüm.
üzülmem onu unutmamı kolaylaştırır
Üzülmem
Per perişan olurum
Üzülmem