Çok çocukça ve bir cümle değilmi? ben derim veya dedim diyen varmı?
...
...
...
...
...
...
Dedim tabi.
A yok ben diyemem, ben duygusal vedaları tercih ediyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zaten bizim millete has bir duygu mudur bilmiyorum ama biz ayrılmayı zerre beceremiyoruz. En modern dediğin insanlar bile ilişkiyi sonlandırırken ortamı çingene mahallesine çeviriyor. Birbirlerine ister sözlü ister yazılı olarak, isterse sosyal medyadan sokabildikleri kadar laf sokma gayretine bürünüyorlar. Oturup da "Kusura bakma denedik olmadı. Ama benim şu hatalarım ama senin şu eksiklerin yüzünden yürümedi. Kısmet böyleymiş, umarım başka biriyle mutlu olursun" diyip ayrılana şahit olmadım. Tamam dost kalmayın, olmaz zaten öyle bir şey de, düşman niye oluyorsunuz? Özellikle de kızlar "vay sen benim duygularımla oynadın da, yok sen beni kullandın da, madem böyle yapacaktın da niye beni oyaladın da... Ayrılmayı bir türlü içlerine sindiremiyorlar. "Sanki bir taraftan bir taraf taahhütname veriyor diğerinin eline, "ilişkiyi nikah masasına kadar götüreceğime" diye... Zaten flörtün amacı bir şeyleri denemek değil mi? Aşı tutarsa işi sonuna kadar götürmeye çalışırsın. Söylediğiniz cümleye de tavım... Madem sevmedin de atıyorum 1 sene ne halt yemeye flört ettin? Madem sevmedin de evde 5 paket kağıt havlu rulosuna göz yaşı ve sümüğümü ben mi siliyorum? Gider ayak aklınca intikam alma şeklidir "ben zaten seni hiç sevmedim". Hani ayrılığı kim teklif etmişse ona gider ayak lafımı sokayım da kendisiyle oynadığımı düşünsün... Kızlar bu lafı yiyorda, erkeğin yiyenine daha rastlamadım. Erkekler sadece gülüp geçiyor, kızlar evde "nasıl beni hiç sevmemiş ya, şöyle yaptıydı böyle dediydi" diye bir de ayrılığın üstüne bu lafla kafa patlatıyorlar...!
Sorun da bu. Sevgi ile hoşlanmayı aynı boyutta kullanmaları. Bir çift birbirinden hoşlanırsa flört ederler, birbirlerini çok sevdiklerini söylerler, belli bir süre sonra ayrılıp bu sözü söyleyebilirler. Böyle yapmak yerine ilişkide hoşlanmayı ayrı, sevmeyi ayrı tutmalı ve ilişkinin başında dürüst olup sadece hoşlandığını söylemeli, daha sonra hisleri giderek artar ve sevgiye dönüşürse öyle sevdiğini söylemeli. Asıl ilişkiler böyle olmalıdır. Prensibim gereği bir kızdan hoşlanıyorsam sadece hoşlandığımı söylerim, seni seviyorum, sana aşığım gibi cümleler yalan olur.
yıllar önce hayatımda birisi vardı maddi durumu işi çok iyiydi 6 kardeşlerdi hepsi aynı yerde çalışıyodu ama hepsinin yükü sevgilimin üzerindeydi ve bana hep ben evlenemem ailemi düşünmem gerek vs. derdi neyse biz hiç kavga etmezdik çok iyiydi aramız ailesiyle tanıştım 6-7 ay geçti hiç evlilik lafı etmedim iş yerine bende yardım ediyodum eli ayağı olmuştum artık ama hep aklımın bir köşesinde ayrılığı düşürdüm ondan ayrıldığım gün yüz yüze olcaz hiç şansımızın kalmadığını görcem telefonumdan hattımı çıkarıp kırıp avucuna bırakcam bir yarısı sen bir yarısı ben artık birleşmesi imkansız birleşse de eskisi gibi çalışması imkansız diyip ardıma bakmadan onu orada bırakacaktım ( tipik türk filmi gibi ) vel hasıl kelam bunları düşünürken birde baktım ki aynısını yaşadım ardından eve geldim üzerimden yük gitmiş gibiydi..
https://www.youtube.com/watch?v=p9kP53XCVhAbu şarkıya ikimizin ilk günden son güne kadar ki zamanlarımızı paylaştığımız resimlerimizi içeren bir slayt hazırladım ve çok uzun bir yazı yazıp facebook'tan gönderdim her yerden sildim tüm ortak tandıklarımızı ve bir daha asla dönmedim ona.
bu bahane erkeklerin bir numaralı bahanedisi.
Cevap
16Cevap
"Ben seni hiç sevmedim ki
Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim
Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim
Bir de yıldızları sevdim,
Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular
Ben seni hiç sevmedim ki.
Bu şiir çok iyi anlatmış... :(
Benim bakış açımda bir insan bu cümleyi kurabilir ancak bu cümleyi yadırgayan biri bu cümleyi kuracak kişiyi idrak edemeden ilişkiye başlıyorsa ağır hakaret ederim.
Öncesinde tanırsın ve ilişkiye başlama ya da başlamama kararı alırsın.
Bir başlayalım hele zihniyeti ile yol alırsan tek kazancın o aldığın yol olur.
Kesinlikle demezdim. Bu kendini kandırmak olur ve düpedüz yalan olduğu belli ayrıca. Diyeceğim tek şey benden yana helal, hakkını helal et demek olurdu.
terazı burcu erkegı der bu lafı. kacın kacın hıc bulasmayın
Çocukken birbirimize vurduğumuzda acımadı kii acımadı kii diye gezerdik ortada onun gibi bişey, evet çocukça :)
Adam adama der ki " sevmiyorsan ne b*k yemeye çıktın "
Ben zaten seni sevmemiştim...Ben,sen de gördüğüm adamı sevmiştim... :/
Çok basit bir cümle. Basit karakterli insanlara yakışır ancak
Ben sevmemişsemde diyemem üzülmesin kmse benm yüzümden ayrılınca yeterınce üzülüyolar zaten :))
Evet çok çocukça...
Ben direkt bitirmeyi tercih ediyorum.
ben bır kez demıstım zaten senı hıc sevmemıstım .. oda zaten bende senle ıdda ugruna cıkmıstımmm :)) bırbucuk sene sevmeden ıdda ugruna mı cıkmısızz dedım falan fılannn
İçimden kendi kendime söyledim
''Zaten onu sevmemiştim''
Bitmis bir seyin ustune ne denirse densin cok aptalca geliyor bana.
Bu zamana kadar hic kullanmadim bunu kullanirmiyim bilmiyorum. Ama bazen insan sevmedigi halde katlanmak zorunda kaliyor bittiği zamanda bunu soyleme geregi duyuyor işte
Demedim, demem. Her şey bir oyundu demek kadar basit ve söyleyenin sadece kendini aşağıladığı bir cümle.
dedim / 90 model şahinimden ayrılırken
şu an ağlıyorum
Zaten hiç sevmemistim diyen bir insan kuyruk acısı çekiyordur.
diyen kişi yıkılmadım ayaktayım mesajı vermek istiyor kardeşim itibar etmemek lazım
savunma mekanizması gibi bişe. yediremediğinden söyler genelde kişi..
Öfke ile söylenmiş bir söz olsa gerek. Denmez, demedim, diyecek bir insan da olmadı zaten.
Demedim dememde kendimi veya karşımdakileri kandırmanın bir anlamı yok.
a Dedim tabi. öküzüm ben hatta arkasından allah belanı versin hayvan bile dedim niye demiyim
kendini avundurma , iyi hissettirme çabaları ama nafile yemez canım
duygusal vedalarida tercih etmiyorum ama demem öyle
Çocukca bir söz olmasından ziyade bunu diyen bir kişi ikiyüzlü bir kişidir bence ...
A yok ben diyemem, ben duygusal vedaları tercih ediyorum
ben genelde ''sorun sende değil bende'' diyerek kurtuluyorum
Çok acizce :) sözlü bir ağlama modeli..
Daha iyi yol al o zaman derim.
hicbisey hatirlamiyorum
Demem. Haksızlık. Yalan.
sadece kuyruk acısıdır
Dedim tabi.
O ne saçma bir sözdür yaa
kuyruk acısıdır,candır
züğürt tesellisi demektir:D
Kendi duygularini ahmakca yok saymak