Tabi ki söylerim. bir zamanlar mutlu olsun diye tabiri caizse yırtındığım, beraber her türlü iyi şeyi yaşadığım, en azından sevdiğim değer verdiğim, bana kıymet vermiş birine karşı artık anlaşamıyoruz diye kötü söz sarf etmek benim adamlığıma yakışmaz.
Ben söylerim. Hatta yeni bitti ilişkim evet iki tarafında hataları vardı bitti. Hala daha çok seviyorum. O şimdi sosyal medyada öyle paylaşımlar yapıyor ki bilmeyende adama yalan söyledim aldattım filan sanır o derece. Bende geçen gün sadece bu yazıyı paylaştım. Herkesin karakteriyle alakalı bir durum.
Derim tabiki sevmişim. Tatsız bitsede mutlu olsun isterim. düşmanım değil. Herşeyi isteyerek yaşamışız. Ama istediğimiz gibi sonuçlanmamış. Allah gönlüne göre versin. Mutlu olsun derim.
İlişkiler hep sonu güzel bitecek veya mutlu gidecek diye bir kaide yoktur. İyi güzel sözlerle başlanıyorsa iyi ve güzel bir şekilde de bitmesi gerekiyor küfürler hakaretler gereksiz olduğunu düşünüyorum..!
Evet söylerim mk gidicektin siktiğimin ilişkisine niye başladık derim bir gün önce herşeyindim şimdi başkalarının kolundasın seveyim böyle işi gibi güzel sözler sıralarım...☺
En İyi Cevaplar