İlişkiniz bittiğin de arkasından iyi şeyler mi kötü şeyler mi konuşursunuz?

İlişkiniz bittiğin de arkasından iyi şeyler mi kötü şeyler mi konuşursunuz?
Benden nasıl gittiğine bağlıda olsa psikopata bağlayıp her yerde şöyle kötü böyle kötü diye anlatmam.
Giden insan gibi gitmeyi bilecek ki arkasından iyi konuşalım. Sadece dertleşmek adına en yakınım ile konuşurum. Herkes kendine yakışanı yapar..
Ne olursa olsun öküz öldü ortaklık bitti demem.
Objektif ve doğruları konuşurum. Ama bu hiçbir şekilde arkasından kötü konuşma hakkını vermez.
Sildiysem eğer, konuşmamayı yeğlerim, konuşmak gerekirse de kötü konuşmadan olan şeyleri söylerim.
Kadın erkeğin himayesindedir, erkeğin kötü konuşma hakkı olamaz.
Kötü şeyler söylemem. Vakti zamanında değer verip , sevgilim dediğim kadını milletin ağzına sakız yapmam.
Allah işini gücünü rast getirsin der gecerım , detaya girmem.
Olumlu olumsuz yaşadığım şeyler sevgılımı ve benı ılgılendırır. 3 . Şahıslara laf vermem
Biten ilişki hakkında tek kelime edilmemeli. Bitti gitti, boşa nefes kelime tüketimi olur sadece ne iyi ne de kötü anlamsız konuşmalara gerek yok.
Cevap
4Cevap
Hiç konuşmamayi tercih ederim..
Kötü konuşan insanlar hakkında da düşüncem herkes kendi karakterini ortaya koyar der geçerim.
Nasıl bittiğine göre değişir ama kimsenin arkasından konuşmam
Normal bir şekilde bittiyse, üzüntümü belli ederim ama varsa bir kalleşlik, ka*pelik; o zaman hiç de iyi konuşamam.. Kusuruma bakmasınlar..
ilişkinin nasil bittiğine göre elbet değisir nasıl konuştuğum ama bunu sadece kendim ile konusurum kimseyle. paylasamam susarım o saatten sonra
Sessiz kalırım. Sessizliğimi fark eden eski sevgili, hayatımdan çıktığını fark eder. Biten ilişkiler hakkında yorum yapmayı doğru bulmuyorum.
İyiyse iyi şeyler, kötüyse kötü şeyler. Yüzüne de söylemişimdir zaten muhakkak. Hiç kusura bakmasın ya da baksın.
Hiçbiri. Kendimi düşünürüm çünkü bu hayatta seni senden başka kimse sevemez/bilemez.
İyi de kötü de olsa iki kişi arasında yaşandı ve bitti. anlatarak konuşarak olayı büyütmemek en güzeli.
konuşmam ki.. arkasından tek kötü konuştuğum kişi aldatan kişiye ona da en fazla şerefsiz adi diyorum diğerlerine ağzım mühür gibi
Genel olarak hayatıma aldığım ve geçmişim de olan insanların değerli ve kaliteli olduğunu düşünür ve öyle lanse ederim.. İstisnalar kaideyi bozmaz..
Konuşmamayı tercih ederim.. Bana yaşattığı şeye göre değişir o :D Keyifli günler..
Içimde iyi şeyleriyle anarım ama dışarı kötü şeylerini vururum.
Nasıl bittiğine bağlı.
Hımmm hommm hömmm
Hı hı, anlıyorum 🙂
AnlaşılmaZ bir özelliğim var mı? 🙄
Yoo altı üstü hım hom höm dedin 😄
Tamam 😬
Motorun hayırlı olsun 😬
Sağolun sevgilimin motoru 😎
Ama artık benimm
Nasıl bittiğine bağlı.
hiçbir şey konuşmam
Duruma göre neler yaşandıysa artık..