özellikle su grubu burcu olan erkek yorumlarını merak ediyorum yengec balık akrep 😅
Güzel anlarımız
Kötü anlarımız
Düsünmem hemen unuturumm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
özellikle su grubu burcu olan erkek yorumlarını merak ediyorum yengec balık akrep 😅
O nasıl ayrıldığına bağlı güzel ayrılırsan güzel anılar olarak kalıyor. Ama bazısı öyle bir noktaya getiriyor ki kendimi kurtardım diye sevinir hale geliyorsun o zaman da aklına bile gelmiyor. ilişkiler başlar biter önemli olan sevgi bitse dahi saygıyı kaybetmemek
Bitme şekline göre değişir. Ben ana avrat soy sop çocuğu evliliği herşeye her türlü bedduayı ya da küfrü ediyorum. Bir diğeri de evliymiş benden sakladı. Ona anca beddua ediyorum. Diğerleriyle alakalı kötü bir şey düşünmüyorum çünkü konuşulup hallettik. Dolayısıyla ayrılma şekli ne ise ona göre davranıyoruz galiba.
Tabi ki de kötü anılar aklıma gelir.. çünkü güzel anıların bir değeri yok.. güzel anılar her şey güzelken güzeldir. ama kötü gidiyorsa ya da bitmişse bir şey o zaman güzel anı sadece acı verir..
Başlarda kötü anı gelir zamanla onlar yerini güzel anılara bırakır
Zamanla ayrilik acisi cektiginiz dogru mu😅
Değişiyor o
Okeytoo
Cevap
18Cevap
İlişkiyi bitiren sebepler, son anılar akla gelir tabi. Zamanla yerini güzel anılara bırakır. Kin gütmem.
Saçma ve cevabı belli bir soru daha sorulmuş. Cevap vereyim hem iyi hem kötü anılar akla gelir.
İyi anılarım var. Ayrılık fena koyar seven adama. (Benim. Gibi)
Balık burcu. Bitti diye üzülmem, yaşandı diye sevinirim.
genelde güzel anılar gelir çünkü beyin güzeli hatırlamaya meyilli olur
Erkekler yılan oldukları için iyi an göremiyorum hiç
Aklıma her şeyi gelir ilk başlarda sonra bir şey gelmez
Merhabalar
Ben yengeç burcuyum genelde duygusalız biz eski güzel anılar aklıma daha çok gelir ve üzülüyorum
Ne kadar sonra aklina gelir pekii
Yazdım
Kötü anılar güzel anıları bastırdı maalesef
Hep ateşli şeyler gelir aklımıza assjdk
Yaa fkfmfmfk
İkisi de gelir
Hiçbir şey aklıma gelmez.
Hepsi gelir ama unuturum
Hemen unuturum
kötü anlar gelir böylece daha kolay unuturum
akrebim ben iyi anıları düşünürüm hep
Düşünmem kanka ben