Bunun kadin erkekle alakasi yok. Erkekler duygularini icinde yasar, severse tam sever. Ben cok sevdim, ayni degeri gormedim, ana kuzusu cikti. Suclu ben oldum. Ama her yasanmislik son bir vedayi hak eder, son bir konusmayi ve ne olursa olsun kavga bile olsa iyi bitirmek onemlidir. Bana yakisan son kez nerde hata yaptimizi konusup ozrumu dileyip helalik alip, veda etmektir. Benim basim yandi en azindan benden sonraki kisiye ayni hatayi yapip yakmamasi icin hatalarini bilmesi lazim. Hemcinslerimi dusunuyorum.
Bazı aptal hemcinslerim burada sadece biten ilişkisini değil bütün aile hayatını konuşuyor.
Yok annemle babam sofrada kavga etti. Yok abimi benden daha çok seviyorlar. Yok 1 yaşında yeğenime SENİN BAŞŞAĞINI YERİM dedim yengem de bana kızdı.
Yok abimi benden daha çok seviyorlar.
Ülkenin bütün gevşek at ağızlı herifleri bu siteye toplanmış. Hatundan bir farkı yok çoğunun. Çoğu eşinin çalışmasını istiyor. Çoğu masada hesap ödemek istemiyor. Çoğunun sevgilisi bikiniyle erkekler hamamına gireceğini söylese izin verecek. Yanındaki yollu kız da o şekil düşünerek özgüvenli erkek olunduğu yalanını söylemiş.
Daha neler neler... Ağzımı açarsam çoğunun içinden geçerim burada. Neyse bu kadarı kafi...
Biten ilişki hakkında olumsuz konuşan kişi hangi taraf olursa olsun aslında kendisini eleştiriyordur. O kişiyi tercih eden kendisi çünkü. O kişiyi eleştireceğine, kötüleyeceğine, arkasından konuşacağına; sen önce tercihinin, kriterlerinin isabetsizliğine yan ve bunları düzelt.
Kol kırılır, yen içinde kalır.. Biten bir ilişkinin ardından geçmişte hayatını paylaştığı insanı kötülemek, kişinin kalitesinin ne kadar düşük olduğunu gösterir..
Ya biten ilişkinin ardından konuşmak bence çok normal, cinsiyet fark etmez. Herkesin içinden geçeni paylaşmaya ihtiyacı var bazen. Erkeklerin de duyguları var sonuçta 💁♀️ Kaldı ki, kızlar olarak hepimiz zaman zaman dert yanıyoruz. Neden erkekler de içlerini dökemesin ki? Herkesin duygularını yaşamasına ve ifade etmesine izin ver 💖🗣️
😂😂😂 kahkaha attım Geçenlerde bir soru gördüm Eski sevgilisinin kalçalarının görüntüsü hakkında çok çirkin şeyler söylemiş. Özel şeylerini dökmesi normal değil.
Ben ölünün arkasından konuşmam. Gidene ölü ve yok muamelesi yaparım. Hayatımdan her türlü uzak tutarım. Ama çok kinci ve âhçıyımdır, benim değerimi bilmeyenlere âhım bâkidir..