Biliyorsunuz ki damat adayına tuzlu kahve içirmek bizim adetimiz. Eğer damat o tuzlu kahveyi içerse gelin kızın her istediğini yapar, senin elinden zehir içerim demekmiş. İçmezse vay damadın haline. :))
Damat bey tuzlu kahveyi içmezse evlenmekten vazgeçer misiniz?
Sizi istemeye gelen damat tuzlu kahveyi içmezse evlenmekten vazgeçer misiniz?
Seviyorsam içine ne koyarsa koysun büyük bir zevkle içerim tamam tadı kötü gelir ama adettendir. Bir tane daha isterim sonuçta zehir bile olsa içerim diye söz veriyoruz
Az tuzluysa içerim adettendir ama bazıları abartip ne bulursa atiyo içine onu icmem bu arada bu filmin bu sahnesinde haykirirken bademciklerim düşmüştü
Lüzumsuz bir adet. Sırf bu yüzden ölen erkekler var. Sevgi böyle şeyşerle ölçülmemeli. Ben normal türk kahvesini bile içemiyorken, tuzlusunu acılısını nasıl içeyim 😂
antin kuntin işler ya. kimse içmek zorunda değil ki. saçmalık. bir kahve içmekle senden gelen herşeye razı mı olacak? ben şımarık ve saçma bir hareket olarak görüyorum.
Yere batsın o adet konyada biri kız isterken tuzlu kahveden öldü. Ben olsam sittin sene geçse içmem onu. Sevgimin ölçüsünü bununla ölçmesi akıllıca değil saçmalıktır.
Profilde ki yaş doğru ise bence abartıyorsun sanki 40 yaşına gelmişsin gibi işine geliyorsa içecek Can'ım sen sanki evde kalmışsın aman beni alsın vazgeçmesin der gibi gerek yok yani :)
tamam da mesela böyle bir durum oldu bilmem bekar mısın belki de yaşadın bu süreci ama neyse en sorayım yine de diyelim oldu ben içemem sesi denedi içemedi ya da en başta daha bana sakın Böyle kahve yapma tuZ koydum geç Soranlara dese ne tepki verirsin erkeğe?
@doanylmz kırılır ve incinirim açıkçası. Yarın bir gün kötü yemek yapsam (yemek yapmasını bilmiyorum) beni hatçyatımdan bezdirir ve sil baştan acaba doğru kısımı diye Düşünürüm.
Demek bu işe adet de olsa ciddi olarak önem veren bayanlar be ya bence de olması gerekir yani bana da sorsan mantıksız gelebilir belki ama niye ya demem yaparım hatta hiç bozuntuya vermemek denerim ben gittikten sonra eş dost arkadaş ol senin ki de bak ne cevval çıktı desin sen gururlan diye ya ben gerçek cesaret falan olaylarında sıvı deterjanlı çay içtim ve bir kaç gün yeminle o koku tat ne midemden ne ağZımdan hitti tuzlu kahve onun Yanında ne kalır ayrıca boş beleş için ne yapmışım sevdiğim için acı tuzlu kahve mi zor gelecek ben bu şekilde bakarım en azından
En İyi Cevaplar