-Hmmm yakışıklıymış. -Bak bu huyu da güzel. -Sorun karşısında tam beklediğim davranışı gösterdi. ... -Acaba o ben nasıl buldu. -Fark etmiştir ya... -Ya fark etmediyse! Tebrikler beyninzle bir işlemi daha kaydettiniz artık işlem bilinçaltınızda sorun yok o iş çözer. -Bak yine onu görünce kalbim atmayı bırakıp koşuyor -Bu mide bulantısı da ne acaba? Aaaa tebrikler aşık oldunuz. Hadi şimdi de ben farkında olmadan aşık oldum deyin 😂😂
Bunun tecrübeyle alakası olduğunu düşünüyorum. İlk defa aşık olan biri bunu asla kontrol edemez. Eğer bir insan mantığı ile kalbi arasında kalmamayı öğrenmişse bunu çok güzel bir şekilde kontrol edebilir. Şahsen ben her ne kadar birine aşık olsam da ve mantığımın tutumu buna olumsuz ise direkt hayatımdan çıkartırım. Kendime de gelecek zamanıma da zarar vermem.
Eskiden edemiyordum ama artık 25im ve bence 25 sonrası dedikleri gibi fikrin bakış açın değişiyor.. :) seçim yapıp öyle seviyosun. Sonra bağlanıyosun vs.
Ask anliktir. Bazen bir bakis bir gulus.. yillardir tanidigin biride olabilir ilk defa gordugun biride. Secemezsin diyorum ve kutuma gidiyorum acun bey😂
Karışık işler aga. Kalp girince meydana beyin çıkar pazara diye bir söz var bilirmisiniz? Bilmiyorsanız söyliyim uydurdum ama mutlaka böyle bir söz vardır yani ondan esinlenmiş olabilirim.
Aynen ya bir kere de kendim gibi üstün seviyede birine aşık olsam benim değerimi bilen yakışıklı bana yakışan biri olsa. Nerde Abaza var beni buluyor 😒
Kendi seçemez ve fakat bence beynin oyununu kontrol edebilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben asik olacagim kisiyi sectim. ve aşık oldum. onun yanında baska hicbir erkeğin hissetiremeyecegi kadar heyecanlaniyor utaniyor mutlu ve huzurlu hissediyorum
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İnsanların %77'si kime aşık olacağını kontrol edemeyeceğine inanmakta! Siz kime aşık olacağınızı kontrol edebilir misiniz?
En İyi Cevaplar