Ben herkesin görüşüne saygı duyuyorum ama üç görüş var bu konuda benim bildiğim ve sizin görüşünüzü de merak ettiğimi söylemek isterim kardeşlerim. Bir kısım insanlar evlenmeden olmaz diyenler ve bir kısım ise sevgiliysek yaşamalıyız ben ne için yoksa sevgiliyim diyenlerden ve son kısım ise daha çok karşı taraf nasıl isterse ben ona uyarım diyen taraf ki bende sonuncu oluyorum aslında artık. Hatta sevgilime 100 kez dedim bunu ve bir 100 kez daha derim ki tamamen sen nasıl ve ne istersen o ve ne zaman istersen yaşanacaksa yaşanır. Bu ve bu dediğimin hep arkasındayım çünkü onu gerçekten tüm kalbimle seviyorum 😍😊
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
tabi ki değilsiniz siz kendiniz ne zaman isterseniz o zaman olur
Evet hanımefendi bende nett böyle düşünüyorum ama bazısı bunu zorunluluk gibi görüyor ya işte bunu çok yanlış buluyorum
Siz onlara bakmayın sizin hayatınız sonuçta onların değil
Yaa yok zaten elbette ki hayır. Zaten benim için sevdiğim kadın ne derse o dur. Gerisi zerre umurumda değil ve o istemezse olmaz ve ne zaman isterse net hazırsa olur. Benim için budur. Neyse teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim
Iliskinin boyutuna ve durumuna bagli
Hmm bu da ayrı bir bakış açısı teşekkür ederim
Hayır tabiki
Katılıyorum hanımefendi teşekkür ederim 🙏🏻
Yaşın kaç?
Şu an ne alaka ki hiç anlamadım aslında
Hiç hjhjsjhshj
Yav de hele
Sevgilin var mı? 😊
Var yani evet belirttiğim gibi de zaten sen benden büyüksündür bayağı yani sorry
Sevgili olmak için sormadım fjfhfsfhf
Haaa hmmmm diyorsun. Ne için di acaba desem o zaman?
Özel hayatım ile ilgili😊
Hmm Allah Allah sorun elbette sorun yok yani. Zaten görünmez rahat olun. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Sordum da İki soruma da cevap alamadım hjhs
Haa 20 pardon. Diğer soru da sevgili sorusu muydu? Eğer oysa zaten cevapladım. Eğer başkaysa tekrar sorsak
Benim sevgilim cinsel ilişki için fazlasıyla ısrarcı. Siz ne süredir sevgilisiniz sevgilinle?
Hmm bak şimdi sana kendi görüşümü aktarayım bir kardeşin olarak. Biz öncelikle neredeyse 5 aydır sevgiliyiz yani o kadar olmadı ama onu gerçekten çok seviyorum. Neyse malum konu olan cinsellik 😂. Aslında bu sitede olan bu şeylerden bile bazısından daha çok bilgiliyim ama yanlış anlaşılmasın sadece araştırmayı seviyorum ve bu sitede bende uzun kaldım neyse işte... Şöyle diyeyim sana ki öncelikle bu konu tamamen sana kalmıştır. Bak ben sevgilimle tanıştığım zaman ona daha ilk başlarda bile dedim sen istemiyorum konuşmayalım bile dersen "C" sini bile açmam dedim cinselliğin dedim ve öyle yaptım. Bak inanmayabilirsin hatta bu yalan söyleyebilir falan diyebilirsin ama o beni açtı tamamen ki o istemezse ben açmazdım bile hatta onun bazı konularda beni zorladığı bile oldu 😂. Düşüncelerimi çok merak ediyordu çünkü ister istemez ve açtı beni çünkü ben korkuyordum konuşmaya bile ne olursa olsun yani onu kaybetmeye dayanamazdım asla. Neyse işte o beni açtı ve sizin konuya da gelirsek şunu bilmelisin bu tamamen senin kararındır ve o sana asla istemediğin veya hazır olmadığın bir şeyi yaptıramaz. Sen ona ben kendimi hazır hissetmiyorum veya istemiyorum mesela evlenmeden falan dersen anlayışla karşılıyorsa ne mutlu sana ki doğrusu da budur diye düşünüyorum tamamen.
Cinsellik konuşmaktan korkan bir sevgilim daha vardı kıymetini bilememişim gjghgjh Sen niye korkuyordun?
Yaaa işte naparsın 😅. Neden korkuyordum hmm güzel soru. Yaa bak ben psikolog değilim ama nasıl diyeyim sana eskiden işte insanlara iyi gelmek adına nereden ve hangi cinsiyetten olursa olsun her konuda insanlara yardım etmeye çalışırdım ve özellikle aşk konusunda bayağı iyiydim. Neyse işte ve kadınları daha bir anlamaya başladım bunlardan sonra. Yani sadece şu siteye bile bakınca erkeklerin geneli kafayı cinsellik ile bozmuş ve cinsellik konusunda asla ne kadar libidom yükselirse yükselsin o hamleyi ben yapmayacam dedim çünkü amacım o değildi ve öyle anlaşılmak istemedim. Bak öyle anlaşılmazdın falan diyebilirsin anlıyorum ama ben cidden ona öyle böyle aşık olmadım ve sana şöyle diyeyim cinselliğin zerre önemi yoktu onun yanında. Bak sana yapan söylemiyeyim onu deliler gibi arzuladım ki halan da öyle ki o da biliyor artık ama şunu da biliyor ki ben ona asla onun istemeyeceği bir şey yapmam, yapamam. Ben elimden bir şey gelmediğinde onla ilgili bir durumda kötüyken ne kadar ağladığımı biliyorum karşısında ve cidden varya diyorsun ki ben öleyim bile o iyi olsun veya ne olursa bana olsun ama cidden bir ömür cinsellik yaşamasak da olur dersin ki cidden öyle. Ben bayağı bir süre işte korkuyla devam ettim çünkü onu gerçekten çok seviyordum ve halan da öyle. Bak daha önce de hoşlandığım sevgili olduğum insanlar oldu ama cidden bu bir başkaydı. Zaten tanışmamız bile aynı şekilde. İkimiz de birbirimizin en kötü döneminde tanıştık ve ruh ikizimi, ruh eşimi bulduğumu anladım işte yavaş yavaş ve o benim bir parçam hatta en değerli parçam oldu. Mesela bak halan ona diyorum ki belkide halan korktuğum içindir bilmiyorum ama işte diyorum sen ne dersen o tamamen, ben sana asla istemeyeceğin bir şey yapamayacağım asla diye ve aynen de öyle oldu şu ana kadar.
Ben bayağı içimi dökmüşüm gibi oldu bu 😅
hayır.
Katılıyorum 🙏🏻