Buraya adımı vermeden içimi dökmek istedim. Gerçekten sevmek sevilmek istedim hep o kadar sevgiye aç insanlarız ki çoğu şerefsizin sevgisine medet umuyoruz. Sosyal medyadan karşınıza çıkan sapık insanlara inanmayın cidden bi yuva kurmak istedim hep hepimiz yarımız belki gerçekten sevilip bir bütün olabiliriz diye her muhabbetin sonu cinsellik sapıklık ulan beyniniz penisinize mi bağlı hiç mi kalbiniz yok sizin Hiç bi zaman zengin bi koca bulayım diye bi isteğim olmadı küçük paralarla büyük mutluluk elde edilebilir duygusuyla yetiştirdim kendimi ama hep bi erkek duygularımla oynadı Almayın bu kızların ahını artık ya ADAM GİBİ SEVİN ❗️ Ya da insanların duygularıyla oynamayın ❗️
Bİ KIZI GERÇEKTEN KIRMADAN SEVMEK ÇOK MU ZOR BE BEYLER?
Daha iyi bir soru var aklımda sana karşıt ama olsun. Bir erkeği olduğu gibi sevmek çok mu zor? Bir kalp sizde mi var? Sizin kalbiniz kırılınca feryat figan, sizi seven erkeklerin kalbini kırdığınız da onları hiç düşünüyor musunuz? Senin üzerinden herkese soruyorum bunu. Parası yok diye terkedilen mi dersin, çiçek alamadı diye terkedilen mi dersin, işi var ama iyi değil diye terkedilen mi dersin. Bunlardan da bizde var.
İnsanın kalitesizi erkek olsa da kadın olsada kalitesizdir. Soruyorsun ya "Bir kızı gerçekten kırmadan sevmek çok mu zor?" diye. Zor değil ancak aşk dediğin şey, sevgi dediğin şey sadece doğru kalpte olduğunda güzeldir. Karagül'ü düşün sadece bir yerde yetişiyor, toprağından söktükten sonra rengi değişiyor. İşte aşkta öyle bir şey sadece bir toprakta asıl ve en güzel halinde büyüyüp serpilir.
Sosyal medyaya gelirsek, buraya henüz yeni üyeydim bir yorumda bir arkadaş denk gelmişti, buradan evlenmiş çok mutluymuş. Senin yanlış insanlara gönül kapını açman, burada ki ve dünyada ki tüm erkekleri bağlamaz. Doğru olan, iğneyi başkasına, çuvaldızı kendine batırmaktır. Hataları görmeyen, onlardan ders çıkaramaz.
Burada sana muhalefet olsun diye bunu yazmadım, sadece erkekler değil öyle olan, öyle olan kadınlarda var demek için yazdım. Empati yap, o zaman kendin içinde, genelleme yaptığın insanlar içinde doğru kanıya varırsın. Hata yapmak bir kereye mahsustur, hadi iki kere olsun, üçüncüsü artık hata olmaktan çıkar. Doğru şekilde sevilmek istiyorsa insan doğru şekilde sevmeyi öğrenmeli. O zaman işler yoluna girer. Feryat figan erkeklere bu soruyu sormak yerine kendine şu soruları sor. Hata varmıydı, vardıysa neredeydi, kimdeydi. Ama değdiğim gibi empati yaparak sor bu soruları. O karaktersizdir o ayrı ama doğru cevaplar için onunla bile empati yapmak zorundasın bana kalırsa.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok haklısın çok düşündüm bunu evlilikten beklentin ne diyorlar mesela Birbirine başta sadakat olmak üzere anlayış birlikte çalışıp izin günlerimizde arabaya atlayıp kamplara gitmek birlikte yemek yapmak felan diyorum. Herşey çok güzel ilerlerken pat diye cinselliğe geliyor konu burda ne gibi hatam olabilir düşündüm de bulamadım pek
Peki hiç şöyle düşündün mü? Acaba yanlış sorular yanlış şeyleri getiriyor olabilir mi? Sapık her yerde sapıktır ona lafım yok, ancak sence bir muhabbetin ilerleme safhası olmalı mıdır? Cevabın evetse buna insanı açmak ya da daha farklı tabir ile deşmek denir. Oturursun konuşursun, tanışmayı aşama aşama gerçekleştirirsin, bana göre "Nelerden hoşlanırsın?" gibi sorular iki günlük bir muhabbette tuzak sorulardır. İki gün tanıdığın insanın bu yönlerini değil, kişiliğinin izlerini yakalamaya çalışırsın. "Yemek yapmayı biliyor musun?, Eşinle ne yapmak istersin?" buradan baktığın zaman bunlar kişilik izleri ile ilgili ne kadar veri taşıyor olabilir? Bunlar sence ne zaman sorulmalı? Gelmesini istemediğin hiç bir soruya kapı açmayacaksın. Bunu sen yapıyorsun diye demiyorum, senin üzerinden okuyan herkese diyorum. Karşındaki insanı tartmazsan, senin çok temiz yüreklilikle verdiğin cevaplardan bile kendine bir şeyler devşirebilir. O yüzden diyorum iğneyi ona çuvaldızı kendine batır. Suçlu aramıyoruz burada, o suçlu sen suçlu bu farketmez. Sonuç senin bu noktaya gelmiş olman.
Ben sevdim. Çok ince sessiz ama derinden. İlişkimizde asla ama asla cinselliğin konusunu bile açmadım. İstesem şu an çoğu amacı ilişki yaşayıp atan erkek gibi yapabilirdim. Ama öyle değildi benim sevgim tertemiz sevdim ben. Hayal kurdum hayallerimde yok dudaktan öpeyim yok şurdan elleyeyim yoktu benim hayallerimde. Hep elini bile tutmayayım, çok seviyorum dokunmak istiyorum ama haram. Dokunursam ona günah yazılır diye düşünecek kadar çok sevmiştim ben. Ona dokunursam bir şey yaşarsak ilerde ölüm var bana bi şey olur diyerekten helalim olana kadar dokunmaktan vazgececek kadar çok sevdim ben. İlerde varsın çocuğumuz olmasın doğum esnasında canı yanmasın diyerek çok sevdim ben. Peki şimdi genelleme yaparak o bahsettiğin sözde erkeklerin arasına benim şu sevgimi koyarak neden hakkımı yiyosun
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben de hep canımı yakan insanlara denk geldim 😒 üzgünüm senin adına umarım ikimiz de hayalimizde ki eşi buluruz bi gün
Hayal kurmayı bıraktım artık. Ama bilmiyorum belki birgün biri çıkar tekrardan yeşerir bu çorak kalp. Umarım o günde yeşerdiğimiz tarafından budanmayız.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. 7 sene boyunca bana bir sürü vaatler verdi askere gitti bekledim hayaller kurduk ve 2 ay önce aldatıldım her erkek aynı değil ama böyle karaktersiz rezil erkekler de var maalesef inşallah yaşattıklarının daha beterlerini yaşarlar.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Umarım 10 yılda 30 yılda geçse bu günahlarının bedelini misliyle öderler ! Üzülme canım böyle bi şerefsizden evlenmeden kurtulduğuna şükretmelisin 👍
Yazık uzuluyorum dogru insanlarin yanlis insanlari bulmasina vede pesinden kosmalarina kirmadan sevmek kolay ama bunu yaomak zor nedeni ise boyle yaptigin zaman haddini aşıyor bazilari