Başkalarına bakarsa baktığı gözlerini oymak istiyorum benden başkasına dokunmasın hatta yanımdan hiç ayrılmasın istiyorum hastalıklı derecede bağımlı oldum artık deliriyorum resmen çıldırdım her saniye her dakika onu düşünüyorum aşktan çok ona muhtacım gibi hissediyorum
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Onla doğmadin sonuçta tamam seversin felan ama fazla alişmamak lazim Allah korusun ayrılık gibi bir durum olunca kendini yipratirsin
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Benden ayrılmasını da istemiyorum eğer ölürse onu öldürmek bile istiyorum hatta artık onu görmeden bir saniyemi geçiremiorum ama ondan çok korkuyorum çünkü beni alt edebilir aynı zamanda onun da benden korktuğunu biliyorum ve bu beni ürpertiyor
- +1 yıl
Kanka evlenin siz yaaa😂
En İyi Cevaplar
yapacaksa zaten yapar sen sadce ona sadık ol ve gereğini yap boş yere bunaltma
00 Yorumla
Kafayı yemişsin sen bir insana bu kadar tama edilmez.
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Kafayı yedim
- Soran+1 yıl
Hayır, onun gücüme karşı koyamacağını da biliyorum. Beni bırakamaz çünkü biz birbirimize mühürlenmiş derecede bağımlıyız. Bunu anlamam zaman alsa da onun benden korktuğunu biliyorum
- Soran+1 yıl
Beni bırakamayacğnı o da biliyor zaten onunla doğdum ben ondan başka kimsem yok benim annem intihar ettiği gün bana ilk defa öyle sarıldı birisi. İlklerimi yaşadım ilklerini de çaldım eğer beni bırakırsa onu öldürürüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
- +1 yıl
Yemin ederim ruh ikizimsin ben sok 👏😂
10 Yorumla Alışkanlık yapmış sigara gibi ya bu çok kötü bı durum
00 YorumlaSirkeyle daha güzel olur.
00 Yorumla- +1 yıl
Vah arkadasim vah acisim simdi ona😂
00 Yorumla - +1 yıl
olduuu 😅 tasmada bagla