Herkese merhaba. Başıma gelen üzücü bir olaydan sizden fikir bekliyorum. Benim 9 senelik bir iliskim var. Üç senedir nişanlıyız hiç birseyimiz ayrı gecmezdi herşeyi beraber yapardık çok seviyorduk birbirimizi ben askere gidince nişanlım beni aldattı ama ben sevdiğim için ona rağmen affettim bir kaç ay duzeldik şimdi ayrılmak istiyor ne yapsam kararini değiştiremiyorum onu gerçekten çok seviyorum ayrılmak istemiyorum beni sevmediğini sogudunu istemediğini söylüyor ama öyle bir insan değildi çoğu ceyizimiz bile hazirdi düğün tarihi belirlemek için bir kaç altın eksik sadece ama şu an istemiyor sürekli kavga ediyor herşeyi bahane ediyor nasıl ikna edebilirim lütfen yardımcı olun seviyorum yapamıyorum ayrilmak istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Sevgilinizin ayrılmak istemesi, ilişkinizde yaşadığınız sorunların sonucudur. Ayrılmak istemesine rağmen onu ikna etmeye çalışmak, ilişkinizdeki sorunları çözmek yerine daha da büyütebilir. Onun duygularını ve neden ayrılmak istediğini anlamaya çalışın. İlişkinizde yaşadığınız sorunların kaynağını bulun ve bunları çözmeye çalışın. Eğer ilişkinizi kurtarmak istiyorsanız, iletişiminizi düzeltmeniz ve sürekli birbirinizi anlamaya çalışmanız gerekir. Ayrıca, kendinizi ve ilişkinizi ele alıp, hangi konularda değiştirmeniz gerektiğini düşünmeniz ve bunları yapmanız önemlidir.
03 Yorumla- Soran1 yıl
Anlamaya çalışıyorum ama tek dediği şey istemiyorum artık sevmiyorum beni görmek bile istemiyor şu an izinliyim normalde beraber birşeyler yapardik ama şu an evde oturuyor gel bile demedi nasıl duzeltecegimi bilmiyorum duzeltmek istemiyor. teşekkür ederim bu arada yorumunuz fikriniz için
- 1 yıl
Rica ederim olmuyorsa fazla zorlamanın bir anlamı yok
- Soran1 yıl
Bakalım artık
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Kadın bir kere sevmiyorum artık seni demiş ise iş bitmiştir. Israr sadece seni yıpratır, sizi yıpratır ve kin ve nefret doğurur. Belli ki bir başkasına aşık, başkası var artık hayatında. Sana tavsiyem yol ver gitsin. Sizden bundan sonrası asla olmaz. Gel sen beni dinle...
01 Yorumla- Soran1 yıl
Bu gidişle öyle olacak sanirim teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Seni istemeyenin, seni aldatanın yanında hala nasıl durabiliyorsun? Yazık değil mi kendine olan saygına, onuruna? Kişiliğine zarar vermeden vazgeç ısrardan.
05 Yorumla- Soran1 yıl
Seviyorum sevdiğim için her şey insan sevince ne yaptigini bile bilmiyor ki
- Soran1 yıl
Düşünmeye çalışıyorum ama onsuz yapamıyorum geceleri uyuyamıyorum sürekli düşünmekten başıma ağrılar giriyor
- Soran1 yıl
9 yıl nasıl unutulur ki bunun acısı geçmez ki bitmez ki
- 1 yıl
Dostum, sevgi bitmiş üzgünüm. Israr etmen kendini kandırmandan başka bir şeye yaramaz. Ayrılman gerek, aksi halde mental zarardan başka bir şey görmezsin.
04 Yorumla- Soran1 yıl
Haklısın yemek yiyemiyorum kafami işe veremiyorum gittikçe yipraniyorum
- 1 yıl
Usta kolay değil biliyorum fakat hayat devam ediyor. O kendi yolunu çizecek sen kendi yolunu. Unutamam deme unutursun, başkasıyla asla olmayacak deme olacak, o yüzden akışına bırak. Bende yazmayı bıraktım sevdiğim kişiye, olacağı vardı oldu dedim, dönmüyorsa yapabileceğim bir şey yok dedim bıraktım usulünce.
Hayatın devam ettiğini biliyorum, sende bil. Ayrıldığında öyle oluyor, benim final haftama denk gelmişti ayrılmam, aklıma geldiğinde hiçbir işim düzgün yapamıyordum. Sınava çalışamıyordum, sınavda bile onu düşünüyordum. Ama güçlü durdum, irademi sabit tuttum, hayatıma odaklanmam gerektiğini düşündüm ve o sınavları da geçtim, sanırım bölüm birincisiyim tam belli değil.
Kısaca parti devam etmeli başka insanlarla, hakeden kişilerle :)
Sana iyi partiler brom - Soran1 yıl
Eyvallah kardeşim sağolasın
- 1 yıl
rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
- 1 yıl
Seni istemeyenle nasıl mutlu olacaksın istemiyor zaten seni aldatmis nasıl seviyorsun ki? Nasıl guveniyorsub? Bu biraz takıntı bile olabilir yani
01 Yorumla- Soran1 yıl
9 yılımız beraber gecti sonucta hayallerimiz vardi ama o bitirdi herseyi
Aldattı derken gördünüz mü duydunuz mu
Bide acaba tam olarak niçin ayrılmak istiyor onun sebebine bakmak gerek022 Yorumla- Soran1 yıl
Mesajini yakaldin ben yakaladiktan sonra da açıkladı kendisi
- Soran1 yıl
Nasıl yani
- Soran1 yıl
Hayır normal mesajlasmislar
- Soran1 yıl
Yani bebegimli askimli konusmuslar
- Soran1 yıl
4-5 ay oldu devam etmiyor artık ya da ben öyle biliyorum ama adamla da konustum bı daha konuşmam dedi
- Soran1 yıl
Söyle adam evli esine söylerim dedim huzurumu bozma dedi evli olduğu için mümkün
- Soran1 yıl
Video derken
- Soran1 yıl
Tabi sor
- Soran1 yıl
boş ver o zaman teşekkür ettim
- Soran1 yıl
Estağfurullah ne rahatsızlığı
- Soran1 yıl
Teşekkür sağolasın
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Önce aynaya bak ve de ki “ ben ne yapıyorum? Kendime saygımı kaybetmişim”
01 Yorumla- Soran1 yıl
Maalesef
- 1 yıl
Abi böylr yaparak kendi gururunu neden hiçe sayıyosun
021 Yorumla- Soran1 yıl
Seviyorum kardeşim bırakamıyorum
- 1 yıl
Ama zaten istemediğini söylemiş
- 1 yıl
Böyle yaparak daha çok düşüyosun gözünden
- Soran1 yıl
Evet öyle oluyor ama ikna etmenin bı yolu olamaz mi