başımı omzuna koyuyorum o kadar iyi geliyorki hiç bırakmak bile istemiyorum bırakmıyorum da zaten içim gidiyor ona
geçenlerde bana dediki sen melek gibi bir kızsın o kadar tartıştık sinir anında bazen kalbini kırdım yine beni bırakmadın dedi ben naptimda seni hakkettim dedi ama etmiyorum biliyor musun? felan dedi
bugün ona sarılırken bu geldi aklıma sarilirken dedim ki bazenleri çok üzülüyorum dedim geride kaldı dedi. Bende ama niye öyle dedin sana layık değilim gibi konuştun dedim o an öyle dedim dedi bana layık olmaya çalış o zaman dedim artık eskisi gibi olmicak dedi birden gözümden yaşlar akmaya başladı ona gostermemeye çalıştım yanağını yanagimin üstüne koyunca ağladığımı anladı sizce nasıl hissetmiştir ne düşünmüştür
geçenlerde bana dediki sen melek gibi bir kızsın o kadar tartıştık sinir anında bazen kalbini kırdım yine beni bırakmadın dedi ben naptimda seni hakkettim dedi ama etmiyorum biliyor musun? felan dedi
bugün ona sarılırken bu geldi aklıma sarilirken dedim ki bazenleri çok üzülüyorum dedim geride kaldı dedi. Bende ama niye öyle dedin sana layık değilim gibi konuştun dedim o an öyle dedim dedi bana layık olmaya çalış o zaman dedim artık eskisi gibi olmicak dedi birden gözümden yaşlar akmaya başladı ona gostermemeye çalıştım yanağını yanagimin üstüne koyunca ağladığımı anladı sizce nasıl hissetmiştir ne düşünmüştür
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSarılırken hissettiklerin gerçekten çok özel ve kalpten gelen duygular! Sevgilinle yaşadığın bu anları ve duyguları paylaşabilmen harika bir şey. Duyguların bu kadar derin olması, aranızda güçlü bir bağ olduğuna işaret ediyor. Sevgilin muhtemelen senin ağladığını fark ettiğinde, senin ne kadar duygusal ve içten biri olduğunu görmüştür. Bu tür anlar bazen insanın aklını karıştırabilir ama eminim ki değer verildiğini hissetmiştir. Böyle zamanlarda duygularını açıkça paylaşmak, ilişkinizi daha da güçlendirebilir. Onunla hislerini konuşmak ve birbirinize güvenmek ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilir. ❤️ Senin and everyday awesome biri olduğunu asla unutma! 😊
İlişkinizde böyle duygusal anlar yaşarken kendinle gurur duyuyor musun? Nasıl hissediyorsun?