Sevgilimi seviyorum ama aşık değilim. Çok nazlı biriyim sevgilim tüm nazıma tribime katlanıyor beni bebek gibi seviyor her şeyi yapıyor benim için bense ondan başka kimse böyle sevemez diye devam ediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Sen o kişiyi sana bebek gibi davrandığı için acayip bir şekilde alışmışsın ve bırakamıyorsun çünkü sana bunca zaman Bu ilgiyi ondan başka kimse göstermemiş yokluğu bir dert varlığı bir yara olmuş. Sana maalesef çok şey severdim ama şimdilik içimde tutuyorum o kişiyi sen sevmiyorsun hoşlanmıyorsun bir gram bile saygın yok
014 Yorumla- Soran1 yıl
Saygın yok derken
- 1 yıl
O kişiye sana verdiği değerin yarısını bile gösteremeyeceksin çok eminim biz de yaşadık o yüzden saygın olmayacak ayrıca o kişi çok zayıf durumda şu an sen aşırı güçlüsün sevdiğin gibi onu yönetebilirsin mesela sana yanlış bir şey yaptığı zaman eminim şunu diyeceksin seni hiçbir zaman sevmedim ki sadece üzülüyorum açıyorum aile sevgisi görmemiş bir kadının iliği başkalarından alarak sadece ona Umut ve vaat etmesi korkunç bir şey
- Soran1 yıl
Aile sevgisi gördüm
- 1 yıl
O çocuktan uzak dur rahat bırak onu, çocuğu cebinde görüyorsun ''dur şu an bunun ilgisi alayım'' yazdığın başlıktan anladım senin istediğin bir erkek gelse tekmeyi basacaksın
- Soran1 yıl
Tam olarak bu geçen sen beni cepte mi görüyorsun muhabbeti geçti yoksa sen o musun
- 1 yıl
Değilim, anlıyorum böyle ilişkileri
- Soran1 yıl
Seninde mi başından geçti
- 1 yıl
Evet
- Soran1 yıl
Nasıl devam ettiniz sonra
- 1 yıl
Devam edemedik ben ayrılmak istedim bitti Nisan ayından beri konuşmuyoruz. Kendisinin nasıl biri olduğunu zamanla anlamıştım bana değeri yoktu benim verdiğim duygulardan alışveriş yapıyordu tek taraflı bir ilişkiydi birde o kadar hediyeler alınca hiç vazgeçmek istemedi ama ben son noktayı koydum
- Soran1 yıl
Ne kadar süreçte fark ettin bu durumu aynı şeyleri yaşıyorum çünkü
- 1 yıl
Farkındaydım, bir şey demiyordum baktım sürekli zarar görüyorum dur dedim
- Soran1 yıl
Gizliden çıkar mısın
- 1 yıl
Tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
6Cevap
- m1 yıl
Sadece konfor alanından çıkmak istemiyorsun
01 Yorumla- Soran1 yıl
Şimdi ayrılsam üzülürüm o da kendimi uzmeyide hiç sevmem
- 1 yıl
Aslında onu sevmiyorsun ama sevgisinden mahrum kalmak istemiyorsun. Onun çekici yönlerine odaklanarak onu sevmeye çalışmalısın. Böyle birini sürekli yormak yerine hem sevgisine karşılık vererek mutlu etmelisin hem de o sevgiyi hissederek ruhunu onarmalısın. Belli ki buna değecek bir adamla birliktesin.
35 Yorumla- Soran1 yıl
Pek çekici yanı gelmiyor aklıma bilemiyorum
- 1 yıl
Neden? Sürekli trip atmana neden olacak kadar mı toksik yoksa durduk yere mi atıyorsun? Neden çekici gelmiyor?
- Soran1 yıl
Yani aramızda bir yakınlaşma geçtiği zaman çekici geliyor sadece onun dışında pek değil. Ben trip atıp naz yapıyorum tamam gülüm diyor çekiyor beni o çektikçe ben daha çok üstüne gidiyorum değişik
- 1 yıl
Nedensizce yapiyorsan çok yapmamalisin. Bir gün bunalıp soguyabilir. Bence onu kaybettigini ve yaninda baska kiz oldugunu hayal et. Belki kaybetme korkusu yasarsan daha tutkuyla baglanirsin.
- Soran1 yıl
Nedensiz yapmıyorum hoşuma gidiyor başkaları tarafından begenilmekte
- 1 yıl
Bende ilk sevgilimde öyleydim. İlk öptüğüm diyip başkasını öpemem diye saçma bir tribe girmiştim. Ama çok güzel geçti. Ben en hassasım sanırdım meğer öyle değilmiş bu olaylar. Başkasını da seviyorsun sonra çok takılma
19 Yorumla- Soran1 yıl
Seversin de seni sevecek çıkar mı ki onuda biri sevsin beni unutsun isterim
- 1 yıl
Unutur herkes unutur unutulur. Sıkma canını mantığını dinle
- Soran1 yıl
Ama o beni unutamaz hep içinde buruk bir yara gibi kalırım elbet seven olur olsunda isterim ama kimse benim gibi eğlendirmez onu
- 1 yıl
Detayına baktım da aşık değilsin diye mi ayrılmak istiyorsun? Sana karışmak istemem ama benim fikrimce aşık olmak zorunda değilsin. Zaten güzel ilerliyor. Neden aşık olmayı bekliyorsun.
- Soran1 yıl
Ya aşk dediğim gözüm ondan başkasını görsün istemiyorum ama öyle değil
- 1 yıl
O hastalık bence ya
- Soran1 yıl
Nasıl
- 1 yıl
Gözüm başkasını görmesin diyon ya ona diyorum
- Soran1 yıl
Bende çevreye bakinmami hastalık sanmistim
Normalin üstünde nazlı olduğunu biliyorsun madem kendini düzelt. Ben bildiğim gibi yaşarım, çeken çeker mantıklı bir bakış açısı mı sence?
06 Yorumla- Soran1 yıl
O çektiği için ben bu derece naz yapıyorum zaten
- Soran1 yıl
Empati yaptirma
- Soran1 yıl
Ona yasattiklarimi yaşamaktan korkuyorum zaten
Güzel davranmak da çok önemli. Iyi davranıyor demek ki.
01 Yorumla- Soran1 yıl
Evet hemde çok
- 1 yıl
Valla bu kafayla 4 sene geçirdim aldatıldım hakaret küfür. İyi ki tekmeyi koydum gayet iyiyim
04 Yorumla- Soran1 yıl
O beni aldatmaz hakaret hele hiç etmez
- 1 yıl
- 1 yıl
Ay kızım sevmiyorsan niye çocuğun hakkına giriyorsun, vallahi günah, başkalarının sevgileriyle oynamayın,
02 Yorumla- Soran1 yıl
Dedim ayrılalım kendi devam edelim dedi
- 1 yıl
Açık ol ona hislerini söyle ozamn
- 1 yıl
ne kadar acı bir şey bencilce düşünüyosun çocuğun zamanını çalmaya ne hakkın var sırf ilgi için
00 Yorumla Sen Bu Ayrıl Seven Cok
04 Yorumla- Soran1 yıl
Seven çokta onun gibisi var mıdır
- Soran1 yıl
Adın çetin mi
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Belki daha çok seven çıkar
06 Yorumla- Soran1 yıl
Sanmıyorum bu yaşıma kadar hiç çıkmadı
- Soran1 yıl
Kimse şans istemedi
- Soran1 yıl
Kapalıyim bana bakmıyorlar pek
- 1 yıl
Ne guzel iste kiymetini bil
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Korkma bukadar illa seni seven cikar
00 Yorumla- 1 yıl
Aşık değilsen hata yapıyorsun canım
00 Yorumla - 1 yıl
Böyle düşünme derim
00 Yorumla - 1 yıl
Bağımlılıktan kurtul
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Beni başka seven olmaz diye sevgilimden ayrılamıyorum, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi