Sevgilimi onun beni sevdiğinden az seviyorum. Ayrılmak istiyorum, ayrılamıyorum. Ne yapmalıyım?

Öncelikle sevgilim karakteri oturmuş, ince fikirli, beni gerçekten seven bir insan. Beni görmek için 2bucuk saatlik yoldan geliyor. Hesabı bana ödettirmiyor. Benimle konusmak için uykusundan bile feragat ediyor. Ama ben onu, onun beni sevdiği kadar sevemiyorum. Mantıgım sevgimin önüne geçiyor ve engelliyor. İşi düzenli değil, borçları var, askerliğini yapmamış ve arabası da yok. Maddiyatçı bir insan değilim ama aileme söyleyemiyorum bu sebeplerden ötürü. Çünkü 29 yasındaki bir insandan artık bir şeyler bekleniyor. Mantıgımı susturamıyorum. Ben 23 yasındayım. Çevrem tarafımdan hep beğenildim takdir edildim ve arkadaslarım da sevgilimi yakısıklı bulmadılar. Böyle olunca ben de zaten çok beğenmiyordum şimdi hiç beğenmiyorum. Kısacası korkuyorum da onun gibi düzgün bir insanı bana bu kadar aşık bir insanı bir daha bulamazsam diye?
Sevgilimi onun beni sevdiğinden az seviyorum. Ayrılmak istiyorum, ayrılamıyorum. Ne yapmalıyım?