Sevgilimden ayrılmak istemiyorum ama dayanamıyorum da?

İyi geceler site sakinleri
Yaklasik yedi aydir beraber oldugum biri var. Cok seviyorum onu. Hani cidden her seyim. Onsuz bir saatim gecmiyor. Onun da beni sevdiginden eminim ama son gunlerde cok uzaklasti benden. Surekli oyun oynuyor. Mangalar okuyor. Arkadaslariyla beraber. Yalnizca geceleri aklina geliyorum. Gece olunca da bulusamiyoruz. Skype aciyoruz. Bir iki saat konusunca yorgunum uykum var yatalim diyor. Tamam o kadar bencil biri degilim. Arkadaslariyla vakit gecirsin. Kendine vakit ayirsin. Cok isterim. Ama bana "Hayatimdaki en degerli insan sensin" diyip de yalnzca gece yarisi iki saat ayirmasi kirici degil mi? Trip atan biri degilim. Hicbir zaman bunu kavga haline getirmedim. Yuzune de vurmadim. Aksine, sorunlari icime atarim genelde. Ona karai yine askim canim sevgilim diyorum. Belli etmeye calisiyorum sevgimi. Ama buna ragmen mutsuzlugum yansiyor sanirim. Senin sucun. yok sevgilim. İyiyim ben diyorum. Bu sefer bana kiziyor. Durup dururken soguyorsun benden diye. Ne yapacagimi bilmiyorum. Cok mutsuzum. Ama onu cok seviyorum.
Sevgilimden ayrılmak istemiyorum ama dayanamıyorum da?