Kız Arkadaşım Aldattı ve Onu Affettim Ancak Pişmanım?

Merhabalar,

Benim bir kız arkadaşım var ve ilişkimizin 9. ayına doğru beni aldattı. Aldatması da başka erkeklerle flört kıvamında konuşması ve eski sevgilileriyle muhabbet etmesiydi. Şunu da düşeyim, bu ilişkiyi başından beri ailem onaylamadı. Liseyi bile bitirememiş bir kızla kafalarımızın uyuşmayacağını söylemişlerdi ve haklılarmışta...

O beni aldatmasına rağmen ben onu affettim. Neden affettim bilmiyorum, çok fazla ağlamıştı. Ama bu bir sebep değil tabi. O sıralar değişeceğini düşünmüştüm. Hatta 1. yılda yeni stajyer doktor olduğumdan dolayı maaşım iyiydi. Kenarda da param olduğu için ona hediye olarak bir tektaş yüzük aldım, tabi sadece hediye teklif falan yok. Resmen havalara uçtu, sevinç çığlıkları atıyordu. Lakin günler geçtikçe ben farklı düşünmeye başladım. Garip bir şekilde paranoyak birine dönüştüm, artık her an aldatıldığımı düşünüyorum. Onu kabul edebilecek kadar düştüm mü diyorum kendime.

Bazen çalıştığı kafeye gidiyorum, orada onu erkeklerle çok samimiyet kurmuş şekilde yakalıyorum. Mesela geçen gün yakaladım, çocuklar buna aşkımlı konuşuyordu. Bende onları uyardım, benim kızda özür falan diledi. Ama fark ediyorum ki hala aynı, karşısındaki erkeklere mesafe koyamıyor. Veya diğer bir konuya değineyim, giyiniş tarzını hiç beğenmiyorum. Sürekli hep dekolteli şeyler giyiyor. Giymeni istemiyorum diyorum, tamam diyor. Ancak 1 hafta sonra yine aynı şeyler oluyor. Bahsettiğim şeylerde ufak tefek şeyler değil. Ben normal bir kız gibi olmasını istiyorum, ancak o göğüs dekoltesini ortaya çıkarmaya çalışıyor. Aynı şey karnı içinde geçerli. Tabi kış günü giydiği mini eteklerde bu konunun içinde. Lütfen yanlış anlamayın beni, yobaz falan değilim. Ancak ben yolda yürürken diğer erkeklerin eşim olacak kadının hakkında yanlış şeyler düşünmelerini istemiyorum. Sırf bu yüzden hastaneye falan geldiği zaman elim ayağım birbirine giriyor. Öyle şeylerle geliyor ki, tahmin edemezsiniz.
Kısacası aldatıldım ve her geçen gün daha da çok üzülüyorum.
Kız Arkadaşım Aldattı ve Onu Affettim Ancak Pişmanım?