Kız arkadasım beni kısmen aldattı ben onu affettim ama içimde bir yara var yardım edin?

merhaba kız arkadasım beni ona karsı olan okuzlugum yuzunden aldattı ve ben bunu 7 ay fark edemedim. evet okuzlugum dedim ama askım ve sevgim herzaman kalıcı idi ve bunu cok iyi biliyordu bana evlenmek icin cok baskı yaptı ama olgunluk olarak o derecede görmediğim için hep kactım onu kırmadan incitmeden ama işin boyutu cok değişti kacamadım artık ve istemediğimi falan söledim ama istiyordum imkanım yoktu bunuda anlamıyordu. saadete geliyim ben beni aldattıgını ögrendim butun dunya basıma yıkıldı ölmek istedim cok ama ölmedim burdayım ben ögrendiğim günden itibaren ayrıldı ve bana geri dönmk istedi bende 3 4 gün sonra dayanamadım yalvarmalarına aglamalarına tekrardan barıstım bana bunu neden yaptıgını sordugumda cok ilgisiz davrandıgımı ve cok hakaret ettiğimi beni artık sevmediğini dusundugunu bu yuzden yaptıgını söledi ve ben düşndüğümde ona hak verdim cunku son 1 senede hayvanın önde gideniydim ama bunu bana baska sekillerdede gösterebilirdi aldatması gerekmezdi nolursa olsun aldatılmayı hak eetmemistim kabul edememistim şimdi beraberiz ama o eskiler pesimizi bırakmıyorum ben unutmaya calıstıkca onumuze cıkyor içim rahat etmiyo unutmak istyorum seviyorum cok herseye ragmen bir söz yaptık bu kadar olayın üstüne ama içimde kanayan buyuk bir yara var kız arkadasım hatasının farkında ve cok pişman benim mutlulugum için herseyi yapıyor ama ben unutamıyorum kafam cok karısık yardım edin arkadaslar
Kız arkadasım beni kısmen aldattı ben onu affettim ama içimde bir yara var yardım edin?