kız arkadasımla 12 yıldır tanısıyoruz. son bırbucuk aydır cıkmaya basladık. hersey guzel gıdıyordu arada tartısmalar oluyordu. ben yurt dısında okuyorum kendısı ızmırde okuyordu. universite icin beraber plan kuruyorduk. kendisi hep online oyunlar oynuyor. dun sabah oyunda tanistigi bir erkekle beni aldattigini ogrendim. o erkekle tum konusmalari elime gecti. bana nasil konusuyorsa ayni derece yakinlikla ona konusmus. tabi ben bunu ogrenince dunyam basima yikildi. ben gercekten sevmistim gercekten guvenmistim. gozum baskasini gormuyordu. ama kendisi bana ihanet etti. yalan soyledi. ben herseyi onun yuzune vurunca bahaneler uretmeye basladi. telefonda 2 saat boyunca yalvardi affetmem icin. kiz bir tane kankasi varmis. onun sevgilisi ile cikmis. erkegin onu aldatip aldatmadigini ogrenmek icin. telefonda yalvardi ama sevgimden ne telefonu kapatabildim nede agzimi acip 2 kelime edebildim. ben ona gercekten guvendim. Şu an bir olu gibiyim ne yasadigimi bilmiyorum. istahim yok. yasarken olmus gibiyim. bana bir sans daha ver dedi. sen benim kocam olacaksin anlayisla karsila dedi. sevdigimden bir sans daha verdim. ama guvenim 0. onu istiyormuyum hale emin degilim. bugece saat 2.15 gibi uyudum ben kendisinin son gorulmesi 5.30 du sabaha kadar kimle konusuyor. sizce ona 2. ci sansi vermekle hatami ettim. ne yapmam lazim. onu unutmak istiyorum. yaptigini kaldiramiyorum. agliyorum. aglamaktan gozlerim yaniyor. onu sevmistim. o beni aldatti. ben en cok guvendigim insandan boyle bir davranis beklemezdim. ne yapmam lazim kaldiramiyorum bunu
Güncellemeler
+1 yıl
Affettim dayanamadım çok seviyorum aramız düzeliyor gibi ama her aklıma gelince kalbime bir ağrı düşüyor. Devamında neler olur bilmiyorum aynı şeyi yapmasından korkuyorum. Aynı acıyı kaldıramam herhalde
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer