Kız arkadaşım aldattı, affettim?

Öncelikle herkese merhaba tabi böyle durumlar acılar çekilirken çekildikden sonra önce yakın çevreden alınır teselliler, akıllar ama yakın çevremde böyle durumu yaşayan yoktur biraz uzun olucak ama kusura bakmayın. Üniversite birinci sınıfım (20) okuduğum kampüsde bir kızla tanışmıştık tanıştığımızın 2. haftasında sevgili olduk 2 ay kadar çıktık çok güzel giden bir ilişkimiz vardı veyada ben öyle sanıyordum bağlamıştı beni kendine gerçektende düzgündü yalan söylemiyordu bir gün okuldan yurduna gitti uyuyordu konuşmuştuk ve eski bir arkadaşı dertleşmek için arıyor çağırdı onu ilkde gelmem felan çocuk ağlayınca bizim beyinsizin vicdanı elvermemiş buluşmuşlar avm ye gittiler sohbet felan benim arkadaşım bunları görüyor çocuk kızın elini tutup birşeyler anlatıyor buda arkadaşımı farkedince beni arayıp ayrıldık dedi bitti dedi o sinirle gözüm dönmüşcesine yanına gittim çoktan kaçırmıştım ona zarar veremezdim ama kendime verdim sönük sigaralar la kaplı ellerim, neyse o geceyi beraber arabada geçirdiler tabi aralarında öpüşme sevişme felan oluyor tabi sonra bu pişman oluyor o gece beni arayıp yalvarıp yakardo ağladı istemiyorum seni desemde bağlı olduğum insana hayır diyemedim ve buluştuk sarıldı ağladı deli gibi affettim onu bu belki miydesizliktir haklısınız ama psikolojisi zaten bozuktu geçmişten ve daha kötü olduğunu gördüm şimdi 1 hafta geçti ama ben her akşam düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi birdaha beni kaybedemiyceğini değerimi anladığını söylüyor benim ise bunu dinlemekten çok görmeye inanmaya ihtiyacım var biraz daha fazla çabalıyor sanki ama beni toparlamak zor ona unuttum sineye çekerim sen üzülme yeterki desemde hergün bir kaç defa daha ölüyorum sanki bu konuda yardımcı olabilcek olan var mı böyle birşeyi yaşamış olan birdaha yaparmı sizce çok pişman oldu 2 ayda davranmadığı kadar iyi davranıyor ben değilde o çabalıyor sanki teşekkürler şimdiden yazıcaklarınız için
Kız arkadaşım aldattı, affettim?