Kızlar Bir Adım Öne Kadınlar ayrıldıktan sonra güçlenirken, erkekler tamamen iyileşemiyor! Sizce hangi cinsiyet ayrılığı daha çabuk atlatıyor? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Kadınlar ayrıldıktan sonra güçlenirken, erkekler tamamen iyileşemiyor! Sizce hangi cinsiyet ayrılığı daha çabuk atlatıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
adasade Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Bence ayrildiktan sonra kadınlar çok umutsuz/ mutsuz oluyor 0 0 Yorumla
Poliniattipoliçiytaa Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Ben çok duygusalımdır öyle silip atamıyorum hemen 😌😌😌😛😅 0 0 Yorumla
koleti53 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Ilginc bir varsayim. Simdi insan bu gitse ne kalsa ne ölmediya sorun yok. 0 0 Yorumla
Ayda666 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Cinsiyetde fark etmez hangisi cok sevmisse o cok uzulur 0 0 Yorumla
Nedensizz11 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Kesinlikle kızlar daha çabuk atlatıyor bence kızlar erkekler kadar derin düşünmüyor çünkü 0 0 Yorumla
rockgirlavril Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Halbuki erkekler iki gun sonra yenisini buluyor ne uzulcek be ruhsuzlar 0 0 Yorumla
satranc20 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Hayat amacı kalmayacak kadar depresyona girilebiliyor galiba 0 0 Yorumla
Nrcn023 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bayanlar sonra da erkekler pesimizden koşuyorlar ama her şey bitti hadi sana byy 0 0 Yorumla
oguztoran Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Tam tersi de olabilir. Bu tamamiyle kişinin iradesine ve bulunduğu sosyal ortama bağlıdır. 0 0 Yorumla
brtbal Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben bu soruyu sorduğumda 15 kişi cevaplamıştı 3 0 Yorumla
XFiles Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 60% +1 yıl Aaa ben hiç tamamen iyileşemedim mi o zamaaan? 0 0 Yorumla
konuşabilenadam Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 323 cevap paylaştı. kadınlar daha çabuk atlatır 0 0 Yorumla
hunilibabe Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl 1 haftalık meseleler... 0 1 Yorumla XFiles +1 yıl 🤥... Yorumla
Meryem57 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Erkekler hemen unutuyor olan kızlara olyor 0 0 Yorumla
Duygusal_-_Prens Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Cinsiyet değil karakter meselesi 0 0 Yorumla
britomartis Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,8b cevap paylaştı. kadınlar daha kolay atlatır 0 0 Yorumla
mirzakaracan Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Bence ayrılığı en çok yorulan taraf çabuk sindirir 1 0 Yorumla
atstprk Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 426 cevap paylaştı. Kadınlar daha çabuk atlatıyor 0 0 Yorumla
Thalia27 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,5b cevap paylaştı. karakter meselesi bence 0 0 Yorumla
Sevgi35-35 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 986 cevap paylaştı. Bencede karakter meselesi 0 0 Yorumla
ykp56 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 535 cevap paylaştı. Erkekler gerçekten seviyorsa daha zor atlatır 0 0 Yorumla
kötisi Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı. kadınlar daha cabuk atlatıyor bence 0 0 Yorumla
Esrakny Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kadınlar 0 0 Yorumla
missqizemli Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,2b cevap paylaştı. İz kalir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Bence ayrildiktan sonra kadınlar çok umutsuz/ mutsuz oluyor
Erkekler daha çabuk atlatıyor.
Ben çok duygusalımdır öyle silip atamıyorum hemen 😌😌😌😛😅
Ilginc bir varsayim. Simdi insan bu gitse ne kalsa ne ölmediya sorun yok.
Cinsiyetde fark etmez hangisi cok sevmisse o cok uzulur
Kesinlikle kızlar daha çabuk atlatıyor bence kızlar erkekler kadar derin düşünmüyor çünkü
Halbuki erkekler iki gun sonra yenisini buluyor ne uzulcek be ruhsuzlar
Hayat amacı kalmayacak kadar depresyona girilebiliyor galiba
Bayanlar sonra da erkekler pesimizden koşuyorlar ama her şey bitti hadi sana byy
Tam tersi de olabilir. Bu tamamiyle kişinin iradesine ve bulunduğu sosyal ortama bağlıdır.
Ben bu soruyu sorduğumda 15 kişi cevaplamıştı
Aaa ben hiç tamamen iyileşemedim mi o zamaaan?
erkekler daha çabuk unuturlar
kadınlar daha çabuk atlatır
1 haftalık meseleler...
🤥...
Seven atlatamaz bence
kadınlar tabıkı de kendımden bılıyorum
erkekler daha kolay atlatıyor.
Kadınlar bence. Kadınlar güçlü bir varlık
Erkekler hemen unutuyor olan kızlara olyor
Cinsiyet değil karakter meselesi
Erkekler daha çabuk. :)
Ay bu soru çok zor ://