Sadece Türkiye değil, en küçük en minnak ülkenin maçını bile izlediğini varsayın. :D Delirtmez mi adamı?

wallah allah böyle evli barklı insanlara sabır versin gercekten hiç sevmedigim bir durum zaten maçları hiç sevmem hiçbir maçı sevmem film izlemeyi dizi izlemeyi çok seven biriyim çok uzun zamandır bekar hayatı sürüyorum ama oldum olalı maç izlemesini asla sevmem evimde digitürk var maç kanalları açık ama oda ev arkadaşım istedi die ben yokken tv onda olur ben varken o eve gelmez böyle anlaşıyoruz ha tek kalsaydım maç kanallarını zaten kapattırırdım:)
Yatak başlığını kale şeklinde bir başlıkla değiştirerek. :) Şaka bir yana Yaşınız genç sıkıntı var demek evlilikte. Tarihin başlangıcından bu yana bir kadının erkeğin dikkatini çekmesi hiç zor olmadı. Bişey eksik ya da dikkatini çekmiyor. Bence dikkat...
Sehpanın üzerine güzel bir sofra kurarım atıştırmalık tatlısından tuzlusuna kadar Mısır da patlatırım formamızı giyer beraber seyrederiz bunu bu kadar da büyütmeye gerek Yok onun da zevklerine saygı göstermen lazım zırvalamak yerine. Ama hergün böyleyse birgünde kolundan tutar bugün ikimizin günü ulan kalk hade gidiyoz diye dışarıya götürürüm onu biraz hava alırız 😄
Benim 80 yasindaki babam öyle.. Iddaa tahminleri de tutio adamin 😂 100 mac yapmışsak 70 i tutmustur 😂 ama kocam şükür ki maçın M sini bile sewmez..
Cevap
103Cevap
Sürekli izliyorsa sorun var demek bir erkek olarak bile sinir oldum bak şimdi :)
iddaa oynuyordur. Ben de çok eskiden Kuveyt Ligindeki Al Kuwait - Kazma maçını izlemiştim. Kazma çok etkili oynamıştı ama kazanamamıştı.
(Şaka tabii ki izlemedim. Yani birileri yayınlasa Kazma^nın maçlarını izlerdim belki. O isme gönül verdik.)
Birlikte izlerim. 90 dakikalık bir şey için yaygara koparmaya gerek yok.
Kişisel zevklerine neden karışayım ki? Sonuçta kısıtlasam mutsuz olacak ve sevdiğim birinin mutsuz olmasını neden isteyeyim?
çok fena delirtir. hiç bir şeyin fazlası iyi değildir
Görseldeki gibi bir merdaneyle kafasına kafasına 😂 şaka şaka ben de severim izlemeyi, böyle hareketler çok harika, fırt diye topu alıveriyorlar.
Mactir soyasettir sevmem ben ya ne dir bu mutluluklar varken esinle guzel vakitler gecirmek varken bu futboldir mactir siyasettir adamlarda kafa yok
ben erkek olarak besiktaş birde arada sıra bir kaç takımın maçına bakarım her maça bakıp karısını ihmal ediyorsa sonra neden kadın benden sogudu diye anırmasın
ilgisini çekecek şeyler yap, onu yatağa davet et mesela. Ama çok da kafayı takma kahveye vs. gitmiyor ve evde oturuyorsa buda bir başarı
:D :D :D :D
Bence çok tatlilar olabilir oda onun zevki . Evlenince iki kisininde kendine ait zamanı olmali
Evlenmeden önce konuşulması gereken önemli konulardan biri.
İnsan olur gider kimse yalniz kalmaz demek ki iyi biri cikmis bulmus ve ayrica zaten seviyordur kalpten atmasi kolaymi oyle
Babam tüm macları izliyor.. kendi haline bırakacaksın sende baska yerden kendi istediklerini acıp izleyeceksin:))
Fazla izlerse tepkimi koyarım ben varken maçi ne yapsin
annemin bir lafı var.. '' kabul et ve uyu'' kdsjfkjsfj D:D::D:D
İzlesin nolacak bana bir zararı yok , bende kitabımı okurum..
O kadar maç da hastalık noktasında sanırım tedavi olmasını söyle
Bit topun arkasından 11 kişi koşuyosa 12 cinsinin koşmasınormaldir :)))
Maç sevmediğim için karımın sıkıntı çekmeteceği hede
Onunla maç
izleyerek ya da maç esnasın da sohbet ederek
Ya delirtir abide. Bende çok maç izlerim benim için sıkıntı olmaz.
Derbi maçlarında ne sinirli olur o bilirmisin sen :D
İddaa oynaması muhtemel eştir. Durmadan oyun oyun oynayan eşle sadakat konusunda yarışır.
Sürekli izleyen değilde takımlarımızın maçlarını izleriz birlikte diğer türlü ayrılık ayrılık amannnn ayrılık olur
Başka işi gücü yok demekki baş edilmez saplantılı biridir
aldatacak vakti olmaz evinde oturur gozunun onunde olur mis gibi daha ne istiyosun 😂
Adamin hobisi demek ki. Neyine bu kadar kil oluyorsunuz?
Bazı anlayıştan yoksun hanımefendiler " Boşanarak. " demiş. Ne kadar da acınası.
Adamin hobisi abi sanane.. adam sana niye kitap okuyon ya da vb seyler diyo mu..
Bir benim futbol merakım yok sanırım. Eşim çok rahat edecek 😊
Aynı dertten muzdaripiz Allah yardimcimiz olsun aminnn
Senn neyin var
Ben de dışarıya çıkar eğlenceme bakarım. Değişen bir şey olmuyorsa yollarımız ayrılır.
Futbol sevmeyen, takım tutmayan bir erkek olarak eşim şanslı olacak bence :D
aldatılarak kıskandırılarak boşayarak vs topa benden cok deger veren adam kördür zaten afdsasf
Onu terketmek ile tehdit et başka kız mı yok der ilk başta ama seni U NU TA MAZ !
Bende onunla izlerim😊 eski sevgilim böyleydi başka maçları da izliyordu oda futbolcu olacakmış
Zaten az çok maç izliyorum onla da izlerim nolcak 😃
Maç izleyen eşine değee vermiyendir. Vermez yani öyle eşleri hiç ama hiç sevmem
Formanı giy cipsini al anın zevkini çıkarmaya bak 😀😀
Hiç sevmem maçı. Kadın olsam özellikle sorardım ve evlenmemek için iyi bir nedenim olurdu.
Izlettirmeyeyi ogreticen mactan onemli mazeretler cikartican secim yapmak zorunda biraktirican ama bunu her macta degil ara ara arttirarak devam edicen
Öyle bir eşle baş edilemez.
sende onunla beraber maç izle ve onun ilgisini dağıt ne bileyim anladın işte yaparsın
Tabi ki onunla beraber izleyip zevk alarak 😂 bayılırım maç izlemeye 😂
Delirtir tabi abim öyle tv yi camdan atasım geliyor Allah sabır versin
Sopa ile arkadan yaklaşıp sinsice dürt.. baktin tepki yok bir adet eldiven ile ensesine şaplat..
valla ben izlerdim de işte sınavlar olunca mecbur bırakıyosun
O kadari fazla kendi takimini ve belki biryurt dışı mesala ben barcelona ve fenerbahce taraftariyim izler o kadarr
Sende ona katılıp rakip takımı desteklemekle yapabilirsin şahsen bna yapilsa direkt tv yi kapatırım
o zaman siz maç yapmıyorsunuz sadece izliyor :))) haklısın :)
Mutli edemion adami adam da baska seylerle eglenio napsin
Karım benimle Beşiktaş maçlarınızı izlemezse boşarım
Maç izlemeyi sevmem 🙄 ne kadar da tatlı birşeyim böyle dkcjx
Hayır tabikide sizin diziniz bizim maçımız kimse karışamaz
Beraber izleseniz? Hatta konuyu ogrenip ondan daha iyi olsaniz ne der?
Beraber izleriz, hobisi sonuçta ☺
ben öyleyim şahsen. Sevgili olayına da karşıyım zaten. Uğraşamam kimsenin çenesiyle.
İzleyebilir sorun değil. Bende onunla izlerim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar