Bunu yaparım hadi oyuna devam etsin de göreyim bakalım eğer hala buna rağmen oyuna devam ediyorsa zaten ben erkekliğinden şüphe ederim.
Görüşleriniz için teşekkür ederim soruyu da beğenebilir misiniz?

Merhaba,
Öncelikle şöyle bir şey söylemek isterim ki bu durum psikolojik bir rahatsızlık ve bağımlılık halini almıştır, aslında yadırganacak bir durum olduğunu düşünmüyorum çünkü genel itibariyle bilgisayar kullanan ve oyun düşkün olan her erkek belli bir süre sonra bağımlılık yaşar yani bunu sadece erkek olarak ele almak da doğru değildir, örneğin KizlarSoruyor internet sitesinin bağımlılık yaptığı da ortadadır burada soru sormak sorulara görüş yazmak Exper sahibi olmak ya da Fenomen olmaya çalışmak hepimiz için belli bir bağımlılık boyutuna geçmiştir sadece oyun bağımlılığı değil aslında teknoloji bağımlılığı da yaşıyoruz, mesela ben şu anda Ankara 'da değilim Alanya'da yazdığımız var orada kalıyorum ve burada kablosuz İnternet bağlantımız yok telefon internet bağlantısı üzerinden kullanıyorum ve telefonu internet paketinin bitmemesi için verimli bir şekilde tasarruflu bir şekilde kullanmaya gayret ediyorum. İnternet olmadığı zamanlarda tabii ki buradaki yorum yapmak veya bağımlılık durumunda söz konusu olduğunda insanda bir sıkılma durumu söz konusu olabilir. Bunu ben bir zamanlar şöyle açmıştım 24 yaşında namaz kılmaya başladığım zaman artık belli bir süre sonra internet ve bilgisayardan tamamıyla uzak oldum ve dini konular üzerinde bilgi edinmek fikir sahibi olmak ve merak ettiklerimi din işleri yüksek kurulu ve belli dini sitelere sorarak fikir sahibi olmaya çalıştım. Bu yüzden de belli bir zaman sonra bağımlılık durumu ortadan kalktığı için eskisi kadar çok fazla uğramıyordum yani burada önemli olan nokta insanların bir şeye bağımlı olmasının en büyük sebebi devamlı o şey üzerinde yoğunlaşması olur kafasını başka bir şeye verdiği zaman ya da çeşitli sosyal aktiviteler içerisinde bulunduğu zaman böyle bir sorun orada kalmayacaktır p genel olarak şunu dile getirmek her zaman için daha doğru olur İnsanlar kendilerini güzel sevecekleri bir uğraş buldukları zaman diğer türlü alışkanlıklarını bırakmayı becerebilir. Zaten hayatım boyunca sevgilim olmadı gerçek hayatta ama böyle bir eşim olduğu zaman onunla belli aktiviteleri yapmak söz konusu olursa bağımlılık olacağını düşünmüyorum olduğu zaman da gerekirse bir uzman yardımı almaktan geri durmam.
Böyle bir çocuğu yola getirmek için uğraşmam ki. Oyun oynamasın demiyorum ama süreklilik haline getiren, sorumluluk bilinci olmayan, nerede nasıl davranacağını bilmeyen birisini de o yaştan sonra ben büyütecek değilim. Kendi büyüsünde gelsin der yolu açık eder arkasından su dökerim. Bazı insanlar kırılmalı, bazı insanlar kaybedilmeli ki daha mutlu olalım.
Valla direk uzak dururum o bana geldiğinde ben kaçarım illaki anlatırım bir şekilde
Oynasın bende oynarım
🙏
Cevap
56Cevap
Konuşurum devam ederse oyunuyla baş başa bırakırım.
Ben bir e-spor salonu sahibiyim. Bu konuda hiçbirşekilde çözüm bulamazsınız, çünkü bu bir hastalıktır. Tek yolu eğer erkekse kız arkadaşının onunla ilgilenmesidir.Çünkü erkekleri oyun makinalarından kaldırabilen tek şey kız arkadaşıdır. O da %80 başarılıdır, bakın %100 demiyorum. Eğer bir kız çok bakımlı güzel, sempatik, eğlenceli ve akıllı değilse geçmiş olsun. Bir zaman sonra sevgilisi yerine bilgisayarı koyacağından emin olabilirsin. Oyun için eşleinden anlaşamayıp ayrılanları tanıyorum, hele ki sevgilisinden ayrılanları hiç söylemiyorum bile..
Onu ya sevgikten reddederim, ya da olduğu gibi kabul ederim. Kimseyi değiştirmek için uğraşmam.
Aman ne uğraşacağım, beraber oynarız. Benimde gamer geçmişim var hani 🤭
getirilmiyor a dostlar.. afedersiniz kçımı yırttım başıma geçirdim olmadı. yetmedi bana da oyun indir dedi. adamın ilgisini dağıtmak için bin türlü şeytanlık yaptım. yooook ille de o oyun bitecek! ne oyunmuş yaaaaa. oyun oynamayan ve hayatıma giren ilk erkeği pamuklara saracağım
neyle oynuyosa onu kırarım he tabi önce nazikçe konuşur başka yollar denerim ama iflah olmuyosa dediğim gibi. başka yerlere giderse oyun için o zaman boşarım benle işi ne velet gibi davrancaksa yallah bana erkek lazım
Kadın kadınlıgını iyi bildikten sonra dişiliyini kullanarak napar ne eder oyun oynayan eşi veya sevgiliyi o oyun başından kaldırmasını bilir bilmeside lazım
Oyunu benimle ve arkadaşlarıyla oynayacağı bir vakit belirlerim bunun dışına çıkan zaman diliminde oynamaya devam ederse seçim yapmasına müsade etmeden ayrılırım.
Ne gibi oyunlar oynadığına bağlı bağımlılık yapmışsa zor kurtarırsın şimdi senin mesajlarına geç cevap veriyorsa (oyun yüzünden) birazcık işin zor ama bence onun mantığından bak neden oyun oynuyor cevap canı sıkıldığı için ise onunla vakit geçir birşeyler yap adamın rutin haline gelmiş ise onunla konuşmayı dene daha az oynaması için vs. şu an aklıma gelenler bunlar
Ne oynuyorsa o oyunu ben de öğrenir çözer beraber oynamayı sağlardım en azından birlikte bir şey yapmış olurduk
getirmem oynasin bende kendi ilgi alanima yonelirim
gider kucağına otururum bundan sonra sadece benle oynayacaksın seni gebertirim adam derim 😂
La bırak oynasın zaten Türkiye de yaşıyorsunuz adamın üstünde bir sürü yük var atmaya çalışsın oralar da.
Çözümü yok. Zevk aldığı şeyi kısıtlarsan suçlu sen olursun. Bunun yerine ona oyundan daha zevkli şeyler teklif etmelisin. (fesat düşünme)
Oynadığı oyun büyük ihtimalle benim uzmanlık alanım olan bir oyundur. Karşı tarafa geçer oyundan bezdiririm ( ben olduğumdan haberi olmaz )
Sigortayı kapatırım, dışarı çağırıp odasının kapısını kitlerim, ya da yanıma çağırıp bizim odamızı kitlerim😏
Ben PUBG oynuyorum, kız arkadaşımıda ikna eder beraber oynarız işte ne güzel olurdu valla :)
Evde fazla durmasina izin vermemek lazim. Sık sık disarda planlar yapmak falan işe yarar.
Şöyle deyim bana da yeterli zaman ayiriyorsa karismam
Onunla oyuna girerek farklı bir aktivite yaratıyorum ben işe yarıyordu.
Valla bu benim resmen.
Eğer ki Rank maçım ise telefonu direk sessize alırım
Ben de başını instagramdan kaldırmayan kadınlara çözüm istiyorum bazen
Sizde ona katılın birlikte oynayın. Belki empati yapar
Bir insan televizyon izleyince normal ama oyun oynayınca normal olmuyor ben de bunu anlamıyprum :d
Beni csden hiç bir güç çıkaramaz ancak kendi isteğim ile
Oyun oynamazdı ama benle oynardı 😂 başa çıkamadım 😂
Ona oyun oynarsa neleri kaybedeceğini gösteririm 😉
En tehlikeli durumdur. Özellikle Pubg oynayan kadın erkekten hayır gelmez.
Ayy en nefret ettiğim şey hemen terket ona bu huyunu beraber yapabilecek etkinlikler hobiler bulun kendinize ki aklına gelmesin oyun.
Ben metin 2 adlı Bi oyun oynuyordum bağımlısıyım sabah kalkıp onu oynamadan duramıyorum sonra oyuna gelen yeniliklerden dolayı oyunu bıraktım hayatın tadını çıkardım
Beraber oynarız kötü mü ben de öyleyim yapcak bişey yok 😂😂
Aman oynasın ki bende baya oynuyorum bir günüm öyle geçiyo karışmam
Öyle birisiyle baştan sevgili olmam. Onunla ömür mü geçer yaa
Hiçbir şey yapmam oyun oynamasından rahatsızsam ayrılırım
İlk onunla oyun oynarım sonra beraber bir şeyler yapalım derim
Oyuncu bir sevgilim olmaz ayrılırım
Çekemem böyle şeyleri
Bilgisiyari gizlice satarakk;) elektrik faturasını bilerek odemeyerek;)
ben de hiç anlamıyorum ssatlerce ekrandalar ben idda gibi seviyorum
Denemeyim yorulursunuz huylu huyundan vazgeçmez
Ona eşlik ederim. Huylu huyundan vazgeçmez.
Benim istediğim sevgili o
Öyleydi kendisi zaten baş edemedim bak 😒
Oyun oynayan sevgili candır.
ayy bana bulaşmasında ne hali varsa görsün
uhuuuu halledrm ben onuu
İsterse oynasın ama aşırı fazlaysa konuşurum
Kırarım bak ha derim applaa
Fişi çek oyunu sil veya oynadığı oyunu trolle :D
Onunla oyun oynayarak
Onunla oyun oynayıp sürekli yenerek :)))
İnterneti keserim komple 😄
Bağımlılıktır o psikiatriye götürmek gerekli..😅
Sende ona eşlik et oyuna gir mesela.
Aşkım gel bak sana bir sürprizim var
Oyuna fazla vakit harcıyorsa by by 🙄
oyuna vakıt mı kalıyor?
Artık şifre koyar ben istediğimde oynar
Yola getiremem huylu huyundan vazgeçmez.
Gel 2 dk konuşalım derim.
Onu kırmam tabii ki ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?