Oyun oynayan eş size göre ilgisiz midir yoksa ilgili midir 🤔

Erkek zekası maksimum bu kadar. Sonra kadınları kıskanırsınız. Adam eşine de vakit ayırdığı takdirde, evine, çocuğuna, sorumluluklarını yerine getirdiği takdirde birkaç saat oyun oynamasının ne sakıncası olabilir? Ergen gibi oyundan başka bok bilmiyorsan bu tabii tepki çeker, sorun demektir.
Bana göre insanlar herşeyin dozunu ayarlamalı. Oyun oynamak sevdiğin başka bir aktiviteyi yapmak çalışmak uyumak hatta öyle ki sevgiliyle eşle vakit geçirmek. Dozunu ayarladıktan sonra ben hiç önemi olacağını düşünmüyorum yani rahatsız edeceğini düşünmüyorum doğrusu. Benim eşim de oyun oynayabilir istediği bir aktiviteyi yapabilir ama gününün yarısını oyunla geçiriyorsa Ben neden onun hayatındayım.
Dozunu ayarlamak önemli ilgisiz kalıp saatlerce oyunda kalmak sıkar bir süre sonra. Ben bile oynuyorum ama ayarındadır, eşime/sevgilime daha çok zaman ayırır ilgilenirim.
İnşallah ne güzel, kimileri hakaret ediyor eşine oyun yüzünden alt tarafı bir oyun sonuç olarak.
Ben hiç anlamadım sende hiç anlamazsın çünkü insanlar garip nerde eziyet edeni kaba konuşanı varsa buluyor bir şekilde.
İlgisiz değildir bence, yani insan eğlenmek ister güzel zaman gecirmek ister sevgilisi olsa dahi. Oyun oynayıp zaman gecirebilir sorun değil. Tabi ama full tüm gününü oyuna ayırıp sadece gün içinde nasılsın iyi misin muhabbeti dönüyor derecesinde ise ilgisizdir
Cevap
3Cevap
Ben Gamer sevgilim olsun isterdim
Hobileri vardır olabilir. Yani kimisi örgü örer, kimisi maç izler kimisi de oyun oynar.
ikisi de değildir, adamcağız kadıncağız oyun oynayıp kendiyle vakit geçirmek istemiştir o kadar
Dengeyi sağlayabiliyorsa problem yok :)
O eş benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?