Gamer Sevgiliniz ile oyun oynarken birlik olmak takıma katkı sağlıyor mu? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz ile oyun oynarken birlik olmak takıma katkı sağlıyor mu 🤔#Gamer #FiqHShott Sevgiliniz ile oyun oynarken birlik olmak takıma katkı sağlıyor mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Katı sağlıyor ama sevgilim yok 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl İş baska yerlere kaymiyo mu yani.. bu oyunlar bu kadar mı kendine hapsediyo insanları.. 2 3 Yorumla FiqHShott +1 yıl Oyun insanları hapis etmez bağımlı olanlar hariç tabi ki onlar saatlerce oyunda olurlarAma normal sadece bir kaç saat eğlenmek için girenler öyle değil oyun hapis etmez insanlar kendini hapis eder Yorumla asuasuasuman +1 yıl Peki 😊 Yorumla FiqHShott +1 yıl Her zaman 😊 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Bir kez oynamıştık, az kalsın dövecekti beni hayvan. Bir daha da oynamadım hiçbiriyle 1 2 Yorumla FiqHShott +1 yıl Dövecek miydi 😳 umarım ayrılmışsındır bağımlı bir oyuncu sanırım Yorumla MasalliaPolatova +1 yıl Ayrıldım tabii ki. Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mutlaka katki sağlar 1 0 Yorumla
kalbimbinparça Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl birlik olmak derken? 1 6 Yorumla FiqHShott +1 yıl Takımda beraber oynama 🤔 sen ne anladın Yorumla kalbimbinparça +1 yıl bende öyle anladım ama belki başka bir şey kast ediyorsunuzdur diye sorma gereği duydum Yorumla FiqHShott +1 yıl Yok be ne kast edicem 😄😄 Yorumla kalbimbinparça +1 yıl bilmem😭 Yorumla kalbimbinparça +1 yıl yanlış emoji 🤦🏻♀️ Yorumla FiqHShott +1 yıl 😄😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Katı sağlıyor ama sevgilim yok
İş baska yerlere kaymiyo mu yani.. bu oyunlar bu kadar mı kendine hapsediyo insanları..
Oyun insanları hapis etmez bağımlı olanlar hariç tabi ki onlar saatlerce oyunda olurlar
Ama normal sadece bir kaç saat eğlenmek için girenler öyle değil oyun hapis etmez insanlar kendini hapis eder
Peki 😊
Her zaman 😊
Bir kez oynamıştık, az kalsın dövecekti beni hayvan. Bir daha da oynamadım hiçbiriyle
Dövecek miydi 😳 umarım ayrılmışsındır bağımlı bir oyuncu sanırım
Ayrıldım tabii ki.
Oynamıyoruz oyun açmıyoruz bile
Mutlaka katki sağlar
birlik olmak derken?
Takımda beraber oynama 🤔 sen ne anladın
bende öyle anladım ama belki başka bir şey kast ediyorsunuzdur diye sorma gereği duydum
Yok be ne kast edicem 😄😄
bilmem😭
yanlış emoji 🤦🏻♀️
😄😄
Sevgiliyle aynı takımda olunmaz