1 senedir yapma demenize rağmen hala ekliyorsa neden yani?
Erkekler neden yapıyorsunuz bunu bir söylesenizya?
Durun ben söyliyim ş*refsiz olduğu için..
Erkekler neden yapıyorsunuz bunu bir söylesenizya?
Durun ben söyliyim ş*refsiz olduğu için..
ekler :) eklememesi için bir sebep yok ciddiyim yani karsı dunyadaki karsı cinsi hayatından kaldıramazsın artı arayıslar hala devam ediyorda olabilir yedek sonucta sevgiliyle kesin evlenilecek diye birşey yok:) biraz ters gelecek bu dediklerim ama böyle düşünüyor olabilir
Erkeklerin %99 u öyledir.
Hep daha fazlasını isteriz.
Eğer birine sahipsek nasıl desem o kıza ulaştıysak artık onun değeri düşer bizim gözümüzde ve başkalarına bakmaya başlarız.
Kendim için bunu kabullenmiş değilim, ben sadece realiteyi söylüyorum size.
Çok üzücü ama maalesef ki gerçek bu işte
Erkeklerin huyudur, stepne arıyorlar gün gelir lazım diye.
Cevap
22Cevap
Ne alaka seninde instagramın oyun buyun yok mu sende bir sürü kiişi ekli normal? Sende yapıyorsundur. adam seni adlatmıyor birşey yapmıyır çok kasma derim
ben bundan rahatsız oluyorum söyledim tamam dedi 1 senedir tamam diyip hala yapıyor kavga ediyoruz affettiriyor ya seven insan sevdiği kadının canını bile isteye yakar mı? hani sadece by da değil bunun gibi olaylar işte, ayrıca benim insta hesabımda erkek yok çıkardım hepsini
Saçmalık ben kızlarda da gördüm bunu bu tarz kişiden vazgeçmek gerek onu anladım.
Bu hayat böyle gitmez. Yaşayamadan deforme olursunuz. Biraz ufkunu aydınlatsın ama doğru şekilde, bir gün güvenin orta yerinden kırılırsa sittin sene düzeltemezsin. Ayrıca duygusallık olduğu kadar realite olursa çeki düzen vermeyi yaşarsınız. Bu anı kurtarmak, hiç mi hiç doğru değil!
Senin ona vermediğin/veremediğin bir şey için olabilir mi?
Terbiyeni takın. Herkes senin alçak sevgilin gibi değil.
Sadece eklese yine iyi kim bilir neler karıştırıyolar aoq :D:D
Sevgilisine yapacagı seyleri baska kızlara yapmak icin
yoooo erkekler sadece konuşmak arkadaş olmak veyatta knk olmak için kız ekliyolar
Kadinlar eklemedigi zaman erkeklerde eklemezler karsilikli bu dunya ne ekersen onu bicersin
Ben orada genel konustum dikkat edersen genelinde boyledir olay uyardiysan ve yaomaya devam ediyorsa. Kavga sebebidir bence
şöyle diyim 1 senedir bu tür şeylerden çıktı kavga ben biraz fazla kıskancım kabul ediyorum ama bunu o da kabullendi tamam dikkat edicem dedi her defasında beni üzüp kırıp sonra da affettirdi kendini bende sevdiğim için kıyamadım ve eminim en fazla bir kaç güne wp kan ağlıycak ama geri dönmiycem upuzun mesajlar yazıp kendini affetirmeye çalışırsa acıtasyon falan sence napıyım nasıl cevap veriyim geri dönmiycem ama koysun istiyorum şöyle
Sevgilisi yeterince iyi değilse yaparlar. Yapmayanlarıda benim gibi yalnız olur çünkü kimseye boş umut vermez. Bu arada Ağla iyi gelir. 😂
Sevdiğine değer vermediği için
1 sene değer miydi onun gibi birine...
Yaktım. 🔥
Capkindir gozu doymuyordur
terbiyesiz oldugu için
Vay ya be😂😂😂😂😂
Neyse bişey demeycem 😂
O deglde o mal diye bahsetmissin ona gulsüm
Hmmm
Ponçik sinirmi olmuş 😂
1 senedır tukettıgın nefesıne uzuldum..
alısverıse cıkalım..