Evli adam bekar bir kıza ilgili davranıp kıza umut verdikten sonra kız aşk itirafında bulunduktan sonra ortadan yok olup neden karısını o kızın yanına yollamaya başlar
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kızla aşk yaşayacak belliki. karısı huylanmasın diye kızla tanıştıran ve abilik yapıyorum diyen buna benzer çok ilişki duydum
Adam akıllı bi yorum yapan kişi çokkk saol. Hayır olamaz aşk falan biz bunun için zaten engel oluyoruz elimizden geldiğince
teşekkür ederim sizde sağolun
Deniyo mu o zaman o yüzden mi karısnı yolluyo
tabiki deniyor. karısı ile kız arkadaş olacak. bazen eve gelecek. erkek ikisini de aynı anda görmüş olcak ve kızı bu duruma alıştırması kolay olmuş olacak.
Ohh mein gottt hiç aklıma gelmedi biz işinden etmeye çalışıyor ya da mesajları gördüler dye korkuyoruz
akıllı kadın evine komşu kız arkadaş koymamalı. akıllı erkek evine komşu erkek arkadaş koymamalı. aldatmaların geneli böyle başlıyor çünkü
Bizde aşığım demiş ya ondan sonra böyle yapıyor işi için tehdit ediyor
böyle olunca kız kadına söyleyemiyor arkadaşlık yaptıkları için. erkek ikisiyle de yatıyor. erkekler yatakta karısı ile yaşamak isteyip te yaşayamadığı seks hayatını sevgilisiyle yaşarlar. erkekler evli kadınları sevgili yapmak isterler. kadınlar da kocasıyla yaşayamadığı cinselliği sevgilisi ile yaşarlar. yani yatakta çok iyi olurlar.
Market sahibi ile arkadaş ya adam biz de işinden etmeye çalışıyor dye düşünüyoruz ablam da dyor ki geldiğinde bana iyi davranıyor
benim sana yaptığım yorumları hafife alma. yazdıklarımın hepsi tecrübe. davranış ı ne olursa olsun. sonuçta aldatma var değilmi. bazı sevgili konumun daki kadınlar erkeğin aklını başından alırlar. yatakta öyle şeyler yaparlarki adam karısıyla yatmasın diye. böyle çok örnek verebilirim
Öyledir tabiki de ama kimse böyle bişi olmasını istemez ben nişanlıyım mesela nişanlımın gittiği bir markette ordaki bir kıza yakın davranması rahatsız eder tabiki de. Ama ablamda suçlu ona yakın davrandığı için adam da suçlu dediğim gbi annem görmüş ve uyarıda bulunmuş uzak dur dye durmamış. Ablam da daha önce hiç demedim ona öyle bişey dyo mesaj attım mesajda aşığım sana dye dedim ve o da gelmiyor yanıma artık patronuyla da kanka ya e işin içine karışı da karıştı o geliyor hep biz de dyoruz işinden edecek seni.
Adam yolluyor karısnı kesin diyoruz
Karısı biliyor ya da mesajları gördü
görmüş olabilir tabiki. inşallah kötü bir durum olmaz
Onun yüzüne gülmesi de tuaf taraf tabi ki
kadın muhakkak huylanmıştır bir şeylerden.
Yani ne dye gelsin ki yanına. 1 yıldır adam uğruyormuş hep mesela
belki de kadın kendisi geliyordur. evde bir şeyler olmuştur. adam kıza söylemez bu durumu. karım kendisi gezmeye geliyor sen sadece belli etme der kıza. hem karısını hem kızı idare etmek böyle bir şey
Yok ablamla konuşmuyorlarmış hatta engellemiş adam o aşk mesajından sonra. Ne olduysa ondan sonra olmuş
Adamla iki haftadır o mesajdan beri konuşmuyorlarmış. Ondan sonra gelmeye başlamış
kadın yakalamış belliki. adam ben bişey yapmadım demiştir. kadın test etmek için geliyordur. yakında kız işten çıkartılır
İşte bundan korkuyo :(
canım korkunun ecele faydası yok.
Doğru neden engellesin ki yoksa kesin kadın engelledi
kadın bu kızı işten çıkartsak dışarıda buluşurlar mı düşüncesi ile kızı işinden çıkartmıyordur.
O insanlarla ablamın evi çok yakın zaten
canım hayırlısı olsun ne diyelim. zor bir durum
Evt
Mesaj atıcam size atamıyorum
Karısına güven verip başka kadinlara yürümek icin
O yüzden yolluyo demekki
Bencede
Bizde işinden etmeye çalışıyor dye düşünüyoruz
Sonuçta aşığım dedikten sonra adam yok ortada karısı geliyor onu yolluyor
Başka kadın var bu kadınla karısının güvenini kazanıyor
Nasıl yani anlamadım
Kadına bak aldatmıyorum. aha kafi bana asıldı Diy ir başka kadınlara yürüyor
Hala anlamadım
Ailecek oc bunlar sanırım sende az k*hpe değilmişsin kdksjsj
?
Kendin için soruyorsun ne?
Ben ne sorucam kendim için benim zaten hayatımda biri var nişanlıyım haziranda düğünüm olcak
Oryantal da uzmansin sanırım
Ablanmi o kız 🤣
Evt kaç kişi üzülüyoruz bu duruma günde 10 defa arıyor ya şöle olursa ya böyle olursa engeli basıcam artık. Hayatın içine sıçmak denir buna
Ya ver benim instani işte ben çözerim sorununu diyorum dinlemiyosun 😂
Şaka bı yana yuva yıkanın yuvası olmaz
Tabiki de öyle bişi yapmam neden veriyim
Çapkın kizlari severim o yuzden
Ben zaten nişanlıyım haziranda düğünüm var biz ona üzülüyoruz sadece
Ablama
Hayat güzelim herkes için farklı bir senaryo belki senin senoryon daha kötü olacak
Allah bilir …..
Yargilancan simdi
İnsanların en sevdiği şey zaten