Gizli Üye(30-35)+1 yılBir de gizli gizli gorusuyorsunuz? Acik soyluyorum seni mustakbel metresi olarak goruyor. Su an yuva yikan kadin konumundasin. Esi ogrendigi takdirde kiyamet kopacak ki hakli da kadin. Evli erkekler kacamaklara bayilir ve seni arkadasca falan sevmiyor gec o isi. Bir erkek olarak soyluyorum bak yok oyle bir dunya. Aklini basina topla ve evli erkeklerle adres tarifi disinda diyaloga dahi gecme. Yasin cok kucuk sanirim veya bir sey yasamamissin ki hic olgun davranmiyorsun. Saf hareketlerde bulunuyorsun hala "ama arkadasca seviyormus" diyorsun. Kasinma yoksa canin cok yanar bir sure sonra mutlaka ortaya cikar. Sadece arkadasiz aciklamasi ise ustune anca tuy diker. Her yerden engelleyip bir daha karsisina dahi cikmazsan cok buyuk ah alirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye arkadasca sevemezmi? İlla ilerde bseymi olmasi lazm?
Cevap sahibi+1 yılİlerisi gerisi yok bu isin. İnsanin arkadasi da karisi/kocasi olur evlenince. Karsi cinslerle gizli sakli gorusmenin hicbir masumiyeti olamaz. Safliga devam edeceksen ben cekiliyorum artik tahammul edemicem.
En İyi Cevaplar
Şahsen bazı kız arkadaşlarım var ve evli bile olsam onlarla görüşmek isterdim. Çünkü gerçekten arkadaşlar benim gözümde.
10 Yorumla
Sen de bir de ona ortak oluyor Erkek mi kalmadı ya ne meraklısınız var yani erkek olsun evli çocuklu olsun farketmez diyip konuşup yuva yıkıyosunuz. erkek nefsi kayar iş kadınlarda erkek zaten meraklıdır senin hevesin var demekki!! bir de utanmadan normal bişeymiş gibi arkadaş Diyosun, evlisin eşinin arkadası var senden habersiz düşün bakalım bunu , büyük vebal altındasın ve başına gelir! yazık ya yazık tövbe Estağfirullah
25 Yorumla
Soran+1 yılYanlis anladin ben arladasca seviyom sadce onu ama onun nyeti baska bseyse arkadasligimi bitircem ondan sordum zaten
- +1 yıl
. evlenince kocanın senin gibi arkadaşları olsunda gör gününü Aynı sen gibi kız arkadasları olsun arkadaşça seviyorum ayağına yatsın hakediyorsun bunu. hala arkadaşça Diyosun senin aklın yok mu erkek meraklısı seni!! başına gelsinde gör inşallah! Arkadaşça olsada evli erkekle konuşulur mu karısıjın yerine kendini koy ilgisiz kalmışsın galiba sen bacım kısmetini bekle milletin kocasına arkadaş ayağıyla seviyo beni diye yanaşma yerim senin arkadaş ayağını
Soran+1 yılAnlamadan dinlemeden hakaret etme. Olayin detayini blmiuosun..
Tabi zaten arkadaşça olan sevmeler-görüşmeler 'gizli' olur.
Hatta kardeşi olarak görüyordur seni.12 Yorumla
Soran+1 yılGercekten arkadasca gormuyomudur?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ha yani herif sana kaşığı daldırana kadar amacının yatak olduğunu anlamayacaksın gördüğüm kadarıyla..
Saf mısınız yoksa evli erkeklerle takılmak hoşunuza mı gidiyo karar veremedim..
Muhtemelen ikinci şık..24 Yorumla
Soran+1 yılAmaci yatak olsa daha cok demezmi mahsus mutsuzum flan?
Soran+1 yılSevmiyorum dese nasil yataga atacak?
- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılEvli ve mutlu olduğunu nereden biliyorsun beliki dışarı karşı o şekilde gözüküyordur belki eşiyle hiç bir paylaşımı muhabbeti kalmamaıştır belki adam sohbete hasret kalmıştır sırf muhabbet için sohbet arkadaşı arıyordur
122 Yorumla
Soran+1 yılKendi dedi mtluyum evmde diye. Ama benimlede arkadaslik yapiyor neden acaba
- +1 yıl
Ailemle mutluyum diyorsa belkide umutlanmanı yanlış bir düşünceye kapılmanı istemediği için olabilir Tek diyeceğim sen yinede dikkatli ol
Soran+1 yılYani amaci cidden arkadaslikmidir?
- +1 yıl
Bilmiyorum karakterini sırf amacı arkadaşlık da olabilir çakalın tekidir senin güvenini kazanmak için ayak yapıyor da olabilir o yüzden dikkatli ol o yüzden mesafeni her zaman koru temkinli yaklaş derim yanlış anlam senin soru sorma şeklinden sanki biraz gönlün kaymış ve bu arakadaşlıktan sende memnunmuşsun gibi bir izlenim çıkıyor
Soran+1 yılBen arkdasasligini seviyorum oda bana diyor sadce arkadasca seviyom seni diye ama gercek nyetini nasl anlayabilirim blmiom
- +1 yıl
Anlamak kolay mesafeni koru ve arada bir görüşmek istediğinde hayır de bir zaman sonra niyeti belli olur ama sakın ola ama sakın gönlünü kaptırma sana iltifat etmeye başlarsa uzak dur
Soran+1 yılSizce yinede gercek niyeti nedir?
- +1 yıl
Bilmiyorum bildiğim bir; günümüzde insanlar çok soyutlaştı çok yanlızlaştı evli bile olsa muhabbet edecek sohbet edeceği doğru dürüst kişileri bulamadığı ikincisi çok hayin insanların olduğu karşıdakini kandırmak için her türlü yalana baş vurdukları ben ne seni tanıyorum nede karşındaki insanı anladığım kadarıyla bu sohbete arkadaşlığından sende memnunsun tek diyeceğim dikkatli ol mesafeni koru v şunu da unutma senin niyetin ne kadar iyi olursa olsun karşındaki insanın niyeti ne kadar iyi olursa olsun eşi bunu öğrenirse bunu ne sen nede o açıklayamaz
Soran+1 yılHaklisin ama arkadasca seviyorum onu iste keske onunda arkadasca sevdginden emin olabilsem
- +1 yıl
Günümüzde örnekleri çok arkadaşça, masumca başlayan ilişkiler sonradan alışkanlığa, bağlanmaya, aşka dönüşüyor. Diyelim ki karşındaki dürüst ve sana arkadaş gözüyle bakıyor sen ilerde kendini kaptırmayacağından eminmisin ya da sen arkadaş olarak kalırken karşındaki sana gönlünü kaptırmayacağının garantisini verebilirmisin
- +1 yıl
Ayrıca seni beğenen biri senin yanında bir erkeği görürse sevdiğin var diye şevki kırılır cesaretini kaybeder onuda söyleyim
Soran+1 yılYa ama cidden arladasca seviyorsa beni ilerde illa hemen duygusal bagmi olacak sanki arkadas kalamaz miyiz sadce
- +1 yıl
sevgi, aşk gibi duygular genelde duygusal açlıktan başlar. Karşındaki insandan sen ihtiyaç duyduğun özlemini duyduğun şeyleri arayacaksın, bekleyeceksin aynı şekilde karşındaki de aynı şeyi senden bekleyecek ola ki birbirinizi çok iyi anladığınızı biribirinizi tamamladığınızı görmeye başladığınızda ister istemez içten içe bir yakınlaşma bir alışkanlık bir bağlanma başlayacaktır Duyduğu gördüğüm örneklerde insanlar yeri geliyor arkadaşının arkadaşına bile bu yüzden aşık oluyor Kesinlilikle çıkmam dediği insanlarla sevgili oluyor bunun gibi bir çok örneği var.
Soran+1 yılAma esini seviyo mtlu
- +1 yıl
son olarak diyeceğim söylediği sözlerle yaptığı hareketlere bak çelişki, yok ise tereddüt yok ise güvensiz hareketler yok ise samimi ise sıkıntı yok ama yinede temkini elden bırakma mesafeni koru sana abi tavsiyesi Ama yine diyorum bu fikir alış verişi, dertleşme muhabbetleri dışında iltifatlara, jestlere ufak süprizlere, tavır koymalara ve kıskanma muhabbetlerine giderse işin maksadı başkadır.
Soran+1 yılSariliyor elimi tutuyor mesela
- +1 yıl
sarılıyor, elimi tutuyor dedikten sonra kusura bakma onun niyeti pek muhabbet sohbet arkadaşlığı değil Bir erkek olarak, bir abi olarak uzak dur derim
Soran+1 yılEvet bunlari yapiyor ama arkadasca diyo
- +1 yıl
Birinci sorum elimi tutuyor ve sarılıyor dediğin sürekli bir şekildemi elini tutup sarılıyor yoksa ilk buluşma anında tokalaşma mahiyetinde selamlaşmam mahiyetindemi elini tutup sarılıyor
ve ikinci sorum özel olmazsa sana duygusal yönden mağnen ne veriyor hangi beklentini tamamlıyor ki böyle tehlikeli bir arkadaşlığa ihtiyaç duyuyorsun
Soran+1 yılHayir her zmn sariliyo elimi tutuyo yanaktan. Arkadasligini seviyom ve yanlizliktan
- +1 yıl
Güzel kardeşim o sana ağını atmış sende o ağa dolanmışsın senin saflığından yanlızlığın dan faydalanıyor Başta dedim çoğu İnsan yalnızlık çeker, dürüst ve samimi arkadaşlıklar, dostluklar arar maksadı sohbet etmektir derdini paylaşacağı, derdini dinleyeceği sırdaş bulmaktır ama bu insan diğer dediğim guruba giriyor niç bir insan arkadaşım dediği, dostum dediği insana sarılıp elini tutmaz bu açık ve net amacının sohbet arkadaşlı olmadığını seni kandırıp senin duymak istediklerini söyleyip kandırıp kendine bağladıktan sonra beklentilerini cinsel yönden de isteyeceğinin açık bir göstergesidir. Tavsiyeme uymak da uymamak da sana kalmış yalnızlığının kurbanı olma hataya düşme o adamdan uzak dur
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılnerden bılıyorsun yatak odasını olmadıgını? ınsan on dusunur bır tanesını ortaya serer konusur. arkadasca degıl o. ki evlı bırınden bekar bayana arkadas fılan olmaz. gıtsın kendı cınsı ıle arkadas olsun.
110 Yorumla
Soran+1 yılAma diyor arkadasca cok seviyom sadce ben zaten mutluyum karimla diye
- +1 yıl
yalanını yesınler onun. ınanma sakın. istemem yan cebıme koy dıyor. bu tıplere dıkkat et canım. ıletısımını kesmen gerek.
Soran+1 yılBenimi kandiriyor inanayim ona diyr
- +1 yıl
. benım bunu yasamıs cok magdur arkadasım var.. ınanma.
Soran+1 yılAmaci kotumudur ama
- +1 yıl
evlı bır erkek neden bekar bırıyle arkadas olmaya can atar? bır kere esıne yaptıgı saygısızlık.. ıkıncısı arkadasca cok sevıyorum demıs ya onun acılımı farklı bukadar dıyorum sana. ayık ol.
Soran+1 yılNasil yani onun acilimi farkli derken? Lutfen yardmci olurmusunz amaci farkliysa iletiismi kescem ondan soruyom
- +1 yıl
kes ıletısımını.
Soran+1 yılSeni cok seviyorum derken amaci farklimidir yani
+1 yıldemekki duygusal bir boşlugu var
o kızda o boşlugu dolduruyor..12 Yorumla
Soran+1 yılEsini seviyosa duygusal boslugu neden olsn ki
- +1 yıl
birini sevmek duygusal anlamda yogunluk gerektirmez ki birseyler eksiktir muhakak eksik olani sorgulamak lazim
+1 yılMantık kurun evli ve mutlu. . Daha ne istenebilir ki?
19 Yorumla
Soran+1 yılBen de anlamadim kendi dedi mtluyum evimde ama bnmle arkadaslik yapoyo neden
- +1 yıl
Ya bakma sen o lafa işim olmaz de kapat. .
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
İlerde bir gün duygular değişince ki adamda değişeceğe benziyor vebal altında kalırsınız. . Adamın ayarı bozuk evli ve mutlu biri erkek/bayan farketmez bir başkasıyla neden arkadaş olmak için can atar.. burada saklı bir şey var.. Ya mutlu değildir arayış içindedir eşini aldatıyor, ya da farklı düşüncesi vardır karşısındakini aldatıyor. .
Soran+1 yılDiyoki sadce arkadasca seni cok seviyorum kaybetmek istemiyorumm ama evinde mutluymus. amaci ne anlamadim.
- +1 yıl
Ya canım benim bak şimdi evli birinin bir kızla veya erkekle birlikte olması doğru değil. . Düşün bir kere o bayanın yerinde olsaydın ne hissederdin. . Mutlu olduğun bir evlilik var ama eşin biriyle arkadaşlık kurmak istiyor. . kaybetmek istemediği? Demek ben kaydedilebilirim demezmisin. :( o yüzden uzak dur..
Soran+1 yılBeni arkadsca gormuyo mudur ynede
- +1 yıl
Hayır SENİ arkadaşça GÖRMÜYOR! !
Soran+1 yılAma arladasca gormese daha cok kandirmak icin mutsuzum seni seviyorum gbi yalanlar atmazmi? Neden arkadasimsin sadce diyor?
yol yapiyor iste safmisin nesin acelesi yk yavas yavas isliyor hala arkadas diyon ne saf bebelersiniZ
13 Yorumla
Soran+1 yılYa amaci kotu olsa dha cok mutsuzum flan dmezmi
Soran+1 yılErkekler hep kandirir mtsuzum flan die ondan dedm
+1 yılAmaci yatak değilse neden gizli amaci yatak değilse okeye 4. Mü ariyor. Gizli konusmalar eşinin kiskanclik seviyesine gore
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadasca da gorusuyor olabir sevismek ostiyrda olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılArkadasca neden gorusur ki ama
Cevap sahibi+1 yılNedenli hayat tek bir insandan ibaret degdir sadakat sinirlarini asmadigi surece bilgi alosverisi yapabilir. Dertlesebilir normal seer bunlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılpek garanti veremem bu duruma. eşimi seviyorsam neden başka kızlarla arkadaşlık kurayım
11 Yorumla
Soran+1 yılKendi dedi mutluyum evmde dye ama bnlde sadce arkadaslik yapiyo
heyecan. kapiş. bizaman sonra monotonlaşan hayatına renk katmak,
20 YorumlaEğer arkadaşça görüşecekse, gizlemez. Gizliyorsa istediği özel anlar yaşamaktır.
10 Yorumla
+1 yılNiyetine bağlı karakterli biriyse yatak muhabbeti düşünmez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılKarısından intikam almak için görüşür.
25 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Uzun mesele. Şu an müsait değilim. Olduğumda açıklarım.
- +1 yıl
Öncelikle çok özür dilerim. Cevabı geç verdiğim için.
Erkek 2 sebepten dolayı aldatır eşini.
1) Karakterinde şerefsizlik olduğundan;
2) Karısına intikam beslediğinden..
İlkini açıklamaya gerek yok. Zaten açıkça belli.
2. Maddeyi sana şöyle açıklayayım. Biz kadınlar dertlerimizi, sıkıntılarımızı paylaşarak ferahlarız. Arkadaşlarımızla, annemizle vb. insanlarla.
Erkekler bunu yapamaz. Çünkü yapmaya kalksalar gururları incinecektir. Ve erkekler için gurur çok önemlidir. Kendi mahremlerini de anlatmak istemezler başkalarına ayrıca.
Karısıyla kavga eden, evinde herhangi bir sebepten dolayı huzursuz olan adam karısına hırslı olduğu için karısından vazgeçmeyecek olsa bile böyle bir arayışa girer..
Bunun sebebi tamamen intikam duygusundandır.
Soran+1 yılPeki esiyle mutluysa bir sorunu yoksa?
- +1 yıl
O zaman ilk madde devreye girer :)
hayır arkadaşça görüşmüyordur
12 Yorumla
Soran+1 yılO zmn amaci ne
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayat tesadüflerle dolu
siz evli bekar dul ne konumdasınız111 Yorumla
Soran+1 yılBekar
Cevap sahibi+1 yılyaşlar kaç eşini tanıyormusun bide eşiyle arkadaşlığın var mı yani?
Soran+1 yılHayir esini tanimiyom arada 10 yas var
Cevap sahibi+1 yılhuzur bulduğun insanlar bir servettir normalde bunu unutma hiçbir zaman
Soran+1 yılAmaci nedir peki bunun
Cevap sahibi+1 yılyanında davranışı nasıl?
duruşu nasıl samimi mi
elini falan tutuyor mu sarılıyor mu
bunları aslında en iyi sen bilirsin
biri sarılır art niyetlidir bir sarılır gönülden huzur bulursun
biri vardır elini tutar sıkılırsın
o elini tutar bulutlara çıkarsın?
Soran+1 yılEvet elimi tutup sariliyo ama arkadasca diyo anlayamiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılseninle özel sohbet etmek isterdim ama nasip hayırlısı diyelim
Cevap sahibi+1 yıl10 yaş var demişsin senin yaşın kaç?
Cevap sahibi+1 yıl@ahuuu26 yuh desem mi demeyim insanlığa yazık olur
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İbnelik var kanında açıklamasi yok bunun
12 Yorumla
Soran+1 yılArkadasligini seviyom
+1 yılSen ne olmasını istiyosun ki?
22 Yorumla
Soran+1 yılArkadas tabi ama merak ettm sadce
- +1 yıl
Kurcalamayın bir . şeyide
- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılevli ama mutlu değildir
16 Yorumla
Soran+1 yılMutluymus
- +1 yıl
yalan söylüyor :) ya da kişilik bozukluğuvar dengesiz gibi
Soran+1 yılNye ylan soylesn ki
- +1 yıl
yaw arkadaş sen ne saf bişesin niye sölemesin ki herkes maskeyle dolaşıyo illa kötü olması için silahını çekip seni vurması mı lazım :)
Soran+1 yılAma beni kandirmak icin dha cok mutsuzum demesi gerek deilmi?
- +1 yıl
:) sen nasıl anlıyosan artık. ama o kadar iyi oynamışki rolünü seni inandırmış.
illa bir bit eniği vardır
11 Yorumla
Soran+1 yılAma ne iste anlamadim
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. belki 2ye bir istiodur
12 Yorumla
Soran+1 yılNasl
Duygusal tatmin oluyordur
13 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal derken
Soran+1 yılKaridiyla arasi iyiymis ama
+1 yılCevapla 😁😁😁 @mental33
19 Yorumla- +1 yıl
@Mental33 hahhah. Benmi bilecem okuz 😤
- +1 yıl
@Mental33 şekerlik
- +1 yıl
@Mental33 😂😂😂 ciks şekerlikkk
- +1 yıl
@Mental33 olsunnn
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. rutin ne kadar güzel olursa olsun sıkar
20 Yorumla
+1 yılErkekler doyumsuzdur çünkü
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevişmek istiyordur.
30 Yorumla
+1 yılYataktır o yatak:)
22 Yorumla
Soran+1 yılDegl hayr
- +1 yıl
Sen bir adım at. Sonucu gör.
+1 yılgönlünü hoş ediyordur belkide
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
11 Yorumla
Soran+1 yılAmaci nedir
+1 yılHergün aynı vucudu görmekten sıkılmıştır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalbini ferah tut. Amaci. kötü olsa anlarsın
10 YorumlaMaymun istahli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOna sorsana bunu
10 Yorumla
+1 yılyetmiyodurrr
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılyapmamalı
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne