Retroaktif kıskançlık (kısmen geriye dönük kıskançlık ya da retrospektif kıskançlık olarak da biliniyor), partnerinizin geçmiş ilişkilerinizi kıskanma durumudur ve partnerinizin romantik geçmişine yönelik sağlıksız bir ilgi çeşidi anlamına geliyor. Retroaktif kıskançlık, ilişki içinde bulunan bireyleri üzebiliyor, ilişkiye zarar verebiliyor hatta ilişkiyi baştan aşağı bir soruna dönüştürüp, bitirebiliyor.
İlişkinizde retroaktif kıskançlığa maruz kalsanız bu durumla nasıl başaçıkardınız? Sevgilinizin geçmişini kıskandığınız oldu mu?
İlişkinizde retroaktif kıskançlığa maruz kalsanız bu durumla nasıl başaçıkardınız?
Kıskançlik birazcık haddini aştiğinda gerçekten boğucu bir tavır halini aliyo ve aşırı kıskanç insaN benim hayat felsefeme ters olduğu kadar ben de öyle bir adamın egosuna ters düşebilirim ve bu ilişki başlayamaz bile.. Hele ki beni geçmişimle yargılayacaksa bir adam özgüveninden ve ruhsal sağliğindan şüphe ederim. Seçimlerim arasında böyle birine yer vermem, önceden anlamamışsam bu durumu, anladiğim an bitiririm. Özgürlüğümü gereksiz kısıtlayan adam ikimizi de mutsuz eder ✌ #birboşnakkızı 🎈
bunu teşhis etmek de zor olabiliyor özellikle kadınlar alakasız bir konuda pasif agresif davranıyor ve erkekler anlayamıyor neye takıldığınu. açık açık konuşmak lazım. çok kafa kurcalıyorsa ilişkiye devam etmemek bile bir seçenek
Ben yaşadım bunu evet eskiden yaşadıklarımdan pişman olduğumu söyledim tartıştık ama doğruları söyleme ihtiyacı duydum yalan söylemeyi sevmiyorum bu konularda :) daha sonrada beni çok sevdiğini sevdiği için kıskandığını söyledi tatlıya bağlandı bende yaşadım bu kıskançlığı ama kendimi düşününce haksız olduğumu anladım :)
Ben kıskanfım ve zsmanla aştım Erkek arkadaşımın ortaokuldan beri sevgili olduğu çok aşık olduğu kız varmış. normal olarak bir dönem takıntı yaptım sonra aştık
En İyi Cevaplar