Ciddi bir ilişkiye başlamadan önce karşında ki insanı tanıma sürecinden sonra. Ona sevdiğini ne kadar zaman sonra söylersiniz? Seni seviyorum demek kolaydır gerçekten sevdiğin zaman söylemesi zorlaşır. Sevdiğinizden emin olmak için sizin için gerekli zaman dilimi ne kadar sürer? Kaç hafta? Kaç gün?
1 haftada olabilir, her gün konuşuyorsak saatlerce... O kişiyi tanırım hemen, bakarım olurumuz var mı? Fikirlerimiz uyuşmalı, anlaşabilmeliyiz. Birlikte gülebilmeliyiz, mesajlaşırken. Sonrası kesinlikle iyi olur zaten. Korkmam hiç söylerim. ''Seni seviyorum'' dediklerim değil miydi gidenler? Gidiyorlar nasıl olsa, sevdiğimi söyleyeyim, öyle gitsinler.
Ben sevgilimle tanişdimdan 3 saat sonra arkadaş olduk 5 gün sonra çikmaya başladik 1 ay sonra ailesiyle tanişdim ve şu an baya ciddiyete dogru ilerliyoz
Duygusal yakınlık hissettiysem gördüğüm an anlarım sevip sevemiyeceğimi, ama karşı tarafın durumuna göre bir kaç haftada sürebilir yıllarda sürebilir söylemek :)
Yok Hayır sorunun başında ona sevdiğini söylemek için ne kadar beklersiniz dedin ya hiç düşünmem direk söylerim onu ne kadar sevdiğini ise uzak kaldığında anlarsın :)
En İyi Cevaplar